Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz mi powiedzial ze mam schudnac zamiast leniuchowac smutno mi

Polecane posty

Ale wy wszystkie wredne jesteście baby , wszystkie przed okresem czy co? Policzcie sobie idiotki BMI autorki jeśli wiecie co to jest, idealne! Głupie laski, które tylko o wyglądzie myślą, najlepiej żeby wszystkie wyglądały jak modelki, 15 kg z ubraniem... Jak nie macie nic mądrego do powiedzenia to idźcie sobie poćwiczyć a kafe zostawcie dla normalnych. Pozdrawiam autorkę, nie przejmuj się kochana faceci czasami nie mają wyczucia... Też trochę ponażekaj na męża od ślubu też się na pewno zmienił, zostaw czasami go z dzieckiem na cały dzień to zobaczy jak sobie "leniuchujesz"

Gość gość
Co wy macie w głowach ??wygladac perfwkcyjnie dla faceta??Ciało kobiety sie zmienia cale życie I madry I prawdziwie kochajacy facet to zrozumie I nie bedzie mu to sprawiac różnicy 5 kg w ta czy w ta . Jak wy kobiety chcecie byc z takimi facetami cale zycie?? Podrodze czeka was choroba ,zmeczenie życiem , starość ,to wszystko zmienia wyglad I nie ma na to wpływu nikt z nas ,a kochajacy facet to rozumie ,daje ukojenie po ciezkim dniu I cieszy sie toba pomimo wszystkiego ,cieszy sie z wspolnie spedzonego czasu ,ze ma mozliwosc bycia z toba ,bo roznie bywa ,dzis człowiek jest jutro go niema :(I uwierzcie mi ze w takiej chwili jak utrata kogos boczki nie maja znaczenia ,ech szkoda mi kobiet ktore trafia na takich bencwałów ,dla ktorych istota jest wygląd a nie fakt bycia skims kogo sie kocha I tym sie cieszyc bo zycie jest ulotne .

Gość gośćas
Co wy macie w głowach ??wygladac perfwkcyjnie dla faceta??Ciało kobiety sie zmienia cale życie I madry I prawdziwie kochajacy facet to zrozumie I nie bedzie mu to sprawiac różnicy 5 kg w ta czy w ta . Jak wy kobiety chcecie byc z takimi facetami cale zycie?? Podrodze czeka was choroba ,zmeczenie życiem , starość ,to wszystko zmienia wyglad I nie ma na to wpływu nikt z nas ,a kochajacy facet to rozumie ,daje ukojenie po ciezkim dniu I cieszy sie toba pomimo wszystkiego ,cieszy sie z wspolnie spedzonego czasu ,ze ma mozliwosc bycia z toba ,bo roznie bywa ,dzis człowiek jest jutro go niema :(I uwierzcie mi ze w takiej chwili jak utrata kogos boczki nie maja znaczenia ,ech szkoda mi kobiet ktore trafia na takich bencwałów ,dla ktorych istota jest wygląd a nie fakt bycia skims kogo sie kocha I tym sie cieszyc bo zycie jest ulotne .

Gość gość
A on to co model ??rano wstaje cwiczenia ,masaze ,balsamy,zele do wlosow???facet metrosexualny??3h dziennie piswieca czas na wyglad ,niech odrazu do formaliny wskoczy w obawie przed utrata wizerunku :-P a od ciebie niech sie odwali I niech da ci mozliwosc piznania faceta dla ktorego liczysz sie ty a nie twoja powloka ech

Gość gość
wczoraj Autorko to Ty po prostu grubas jesteś! I mąż ma rację! Ja ważę 41 kg przy wzroście 166 cm i nie ma mowy żeby na moim ciele pojawił się jakiś tłuszcz! Po prostu mniej żrej, albo jeden posiłek dzienne. Ja potrafię nic nie jeść ponad tydzień i żyję! No jeszcze żyjesz, ale metabolizm musisz mieć już tak skopany, że po 40tce będziesz tyła nawet od marchewki. Czym się chwalisz ? :O Nie podwaj swojego chorego przykładu za wzór. Autorko, wagę masz prawidłową, tylko ćwiczeniami możesz ewentualnie zmniejszyć obwód brzucha, chociaż jeżeli to rozciągnięta skóra i tkanka podskórna, to może już niestety nigdy (bez operacji) nie wchłonąć się i nie obkurczyć. Wiele szczupłych kobiet ma po ciąży taką pamiątkę. Niektóre jeszcze na dodatek są poorane rozstępami na tym workowatym brzuchu. Proponuję iść do kulubu fitness i poćwiczyć z instruktorem - oceni co da się poprawić ćwiczeniami i jakimi. Uszy do góry, najważniejsze jest zdrowie - pamiętaj o tym.

Gość gośćas

Gość gość
Oczywiście, że wygląd jest ważny. To normalne, że maż autorki chce mieć atrakcyjna żonę. Nie powiedział jej w chamski sposób, ze jest grubasem, tylko aby zrzuciła boczki. Wywód powyższy jest absurdalny.

Gość gość
Zobaczymy absurd za dwadziescia lat ha ha

Gość gość
Osoba wyżej ma racje. Owszem kochający mezczyzna bedzie kochal mimo wszystko, mimo choroby itd, tam gdzie NIE DA SIĘ nic zrobić z wyglądem. Ale w tym akurat przypadku autorka jest zdrowa, opiekuje się dzieckiem, siedzi w domu i je ciastka, wystarczy tylko codziennie intensywnie ćwiczyć. Nic wiecej. On nie wymaga od niej nie wiadomo czego, nie chce zeby sobie cycki powiekszala itd. No kurde już nie przesądzajcie. Macierzynstwo was rozleniwilo i macie przez wiele lat usprawiedliwienie że to po ciąży. Ok, wasza sprawa ale nie dziwcie się facetom że narzekają i ogladaja się za innymi, skoro wystarczy tylko niebolesny wysilek z waszej strony. Na miejscu autorki powiedziałabym mezowi, że zaczne cwiczyc, pod warunkiem ze on tez zacznie ze mna, to musi byc fajne, taka wzajemna motywacja.

Gość gość
a niech sie zapuszczaja. Bedzie przynajmniej na tle kogi dobrze wyglądać ;) Moj np. cwiczy o wiele więcej ode mnie, to ja pewnie powinam sie zapasc "bo moge a on mnie kocha". On zreszta tez no ja go kocham :P a jakos oboje jestesmy zgrabni. Ale no wiem biust 60C to wkleslosc i musze nabrac 10kg tłuszczu zeby mi sie wiecej faldek tworzylo :P a rozmiar M u faceta to pewnie kosciotrup :D X Wszystko ma swoj umiar - nie trzeba miec obsesji by wyglądać dobrze (jak na swoje możliwości - bo nie kazda bedzie miec super talie, dyze cycki etc). Ale dbac o to warto bo wlasnie z olewania biora sie potem te otyłości.

Gość gość
Ja mam 158 cm wzrostu i nie wyobrażam sobie ważyć 52 kg...waze 46 kg.

Gość gość
Nie jestes gruba. Wymiary masz ok. Jak ktos stwierdzil juz wyzej i sama to potwierdzilas, jestes galaretowata. Masz troche za malo ruchu, a do tego te cwiczenia nie sa chyba odpowiednie do modelowania sylwetki. Kup hantle, zamontuj drazek do podciagania. I dieta bardziej bogata w bialko. Musisz odbudowac miesnie. Bo to wlasnie nie tylko ta cienka warstwa tluszczu sie trzesie, a slabe miesnie.

Gość gość
Ja przed ciaza wazylam 46 kg (mam 158), ciało idealne, prawie bez grama tłuszczu. W ciąży zaczelam od razu przybierać na wadze-dobiłam do 20 kg. Po porodzie po tygodniu miałam 53 kg. Dodam, ze dziecko urodzilo się z waga 4200, 61 cm, było umiejscowione z przodu i miałam w ciąży brzuch jak na bliźnięta. No i została mi niewstapiona skora. Mój maz to powinien mnie na nowy model wymienić, bo nie stać nas na plastykle brzucha, a tylko operacja może pomoc. Nigdy nie uslyszalam zlego słowa od meza, nie widziałam obrzydzenia, wręcz przeciwnie. To ja się zawsze i wszędzie wstydzę tej luźnej skory, tuszuje ciuchami. Gdy schudłam do wagi sprzed ciąży, to już wogole tej skory było tyle, ze szok. Przytylam wiec sobie do 53 kg, maz zadowolnony, bo i tylek mam w końcu i piersi większe, na brzuch nie patrzy. chociaż ja sama patrząc w lustro oceniam go jako ohydny,

Gość gość
Tak się katujecie dla tych facetow, martwicie boczkami, inne baby jeszcze to podsycają (już to widze jak kafeterianki codziennie robia morderczy trening, skoro co chwile jakas się tu zali, ze nie wyrabia się z prowadzeniem domu i opieka nad dzieckiem i wieczorem pada na pysk). Ja się jednak zastanawiam, jakimi adonisami ci wasi mezowie sa? Osobiscie jestem już po 30-stce i jak patrze na mezow koleżanek, to serio, nie porywają sylwetka. Mój maz tez się zmienil przez te wszystkie lata-widać na twarzy wiek, prawie już posiwial , nie jest zle, ale klaty i brzucha tez w mięśniach nie ma. A tu nagle atak na autorke, jak by same instruktorki fitness tu siedziały, w co szczerze watpie. znalazły sobie pozywke i teraz jada po dziewczynie.

Gość gość
Autorko, a może kup sobie rozmiar większe spodnie, to nie będzie się nic wylewac? Zauwazylam taka tendencje wśród młodych mam, ze na sile chcą się wcisnąć w ciuchy sprzed ciąży i wygląda to komicznie. Zamiast kupic sobie nowe ciuchy, dobrane do sylwetki.

Gość gość
Autorko nie przejmuj się, zjedz sobie ciastko lepiej. Albo dwa. W końcu mąż musi cie zaakceptować nawet jak waga pokaże 3 cyfry. Luzik. I zawsze mu powtarzaj - w moim BMI nie jestem za gruba tylko za niska

Gość gość
Schudnij o męża.Pozbędziesz się balastu jakim jest mąż poczujesz się lekko :)

Gość gość
Żadna nie chce o siebie dbać a wymaga aby każdy facet wyglądał jak sportowiec :D Kto by chciał dotknąć w ogóle takiego hipopotama

Gość gość
Bo one już nic nie muszą - one przecież dziecko urodziły. Rozumiem że 15 miesięcy po porodzie mały brajanek ciągle wymaga opieki 24 na dobę :)

Gość gość
A1986 dziś Ale wy wszystkie wredne jesteście baby , wszystkie przed okresem czy co? Policzcie sobie idiotki BMI autorki jeśli wiecie co to jest, idealne! Głupie laski, które tylko o wyglądzie myślą, najlepiej żeby wszystkie wyglądały jak modelki, 15 kg z ubraniem... Jak nie macie nic mądrego do powiedzenia to idźcie sobie poćwiczyć a kafe zostawcie dla normalnych. Pozdrawiam autorkę, nie przejmuj się kochana faceci czasami nie mają wyczucia... Też trochę ponażekaj na męża od ślubu też się na pewno zmienił, zostaw czasami go z dzieckiem na cały dzień to zobaczy jak sobie "leniuch*jesz" XXXXXXXXXXXXXXXXX Ty zezowata Ania z podwójnym podbródkiem, nie pompuj się tak bo ci żyłka pęknie:D widać, ze wkurfiona, gruba staraczka:D:D:D

Gość gość
gość dziś gimnazjalisto 15 miesieczny brajanek wymaga opieki 24/h 12 miesiecy to rok- dziecko ma wiec rok i 3 miesiace widzialaś ty na oczy tak male dziecko? zostawilabys samo?

Gość gość
A1986, oj głupia loszko...nie słyszałaś, ze juz od kilku lat trąbią o tym, ze BMI jako wskaźnik masy ciała jest niewiarygodny? Poczytaj trochę na ten temat - to nie boli

Gość gość
Autorko i co sie dąsasz? Wiadomo, że prawda boli, ale masz to na własne życzenie. Doceń, zę masz szczerego męża, który daje ci sygnały, zamiast udawć, ze jest ok, a na boku dupczyc inne lale

Gość gość
Takie wymiary przy takim stosunku wzrostu do wagi oznaczają, że jesteś bardzo otłuszczona. Ja mam BMI nieznacznie wyższe od Twojego, ale jestem chuda, bo ćwiczę na siłowni i mam zdefiniowane mięśnie. Weź się za siebie bo rok, dwa i zmienisz się w okrąglutką tłuszczową piłeczkę.

Gość gość
Oj tam, pewnie tylko założyła za małe biodrówki hahahahaaaaa

Gość gość
autorko szukasz wymówek. wyglasz jak wyglądasz i nic tego nie zmieni jeśli się za siebie nie weźmiesz. oczywiście ze ważne jest uczucie i liczy się coś więcej niż powierzchowność w związku. ale wygląd też jest ważny. co innego choroba czy starość a co innego zwykle zaniedbanie, a maz wyraźnie sugeruje ze się zapuscilas.

Gość gość
Ja miałam też takie boczki ochydne i fałdy tłuszczu na brzuchu,ciągle podjadanie,praca siedząca przed komputerem,w końcu miałam już tego dość ,wzięłam się za siebie.Kupiłam sobie takie tabletki które wspomagają odchudzanie http://nplink.net/mcDOp3H6 do tego zmieniłam moje nawyki żywieniowe i trening dziennie po 1-2 godzinie ale nie jakiś morderczy trening czy katowanie się ćwieczeniami.Dużo mi dała zmiana jedzenia no i te tabletki bo poprawiły mi przemianę materii oraz wspomagały spalanie tłuszczu i zaczęłam gubić kilogramy,fałdki znikły mi po 1 miesiącu,moja waga dobijała 70kg po 2 miesiącach dochodzę już prawie do 60kg.Pozdrawiam

Gość hatuli234
Wiesz co miałam podobnie;/ siedząca praca, jedzenie wieczorami bo w dzień brak czasu hmmm.. raczej nie brak jak teraz sobie myślę tylko po prostu tak było łatwiej;) teraz jadam regularnie robię sobie posiłki w pojemniczki ;) jadam zdrowo ale i smacznie;) piję 1,5l wody dziennie na dodatek przyjmuję również suplementację African Mango http://afrikanmango.pl biegam co 2 dzień a w weekend idę z dziećmi na basen czy też rowery ;)

Gość gość
mam dokładnie takie wymiary... z tym że mam 164 i ważę 47 kg..ale wymiary mam identiko, i nie mam nawet pół faldki...więc wiesz ciężko porównać, musiałabyś chyba jakieś zdjęcie wstawić bo ciężko to przeanalizować i p.s. żeby było zabawniej właśnie dzidziula urodziłam 2 mieś temu ;)