Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Sirian

Premiera smartfon贸w Asus Zenfone 3

Polecane posty

Go艣膰 Sirian

Wie kto艣 kiedy DOK艁ADNA premiera w PL? Ma by膰 na jesieni. A przybli偶ona data? Azja ma je ju偶 dawno. W艂ochy ju偶 te偶. Francja najpewniej w tym tygodniu. W przysz艂ym mo偶e USA. M贸g艂by kto艣 podpyta膰 na Zenfone.org, nam贸wi膰 do 艣ledzenia PL premiery. Mi si臋 nie uda, bo pr贸bowa艂em, ale zapytanie co艣 nie chce si臋 przes艂a膰. Mo偶e to problem ze skryptami Java. Og贸lnie chce Zenfona 3 bo cena w miar臋 ok i gotowe na Vulkana, a inne nie dostan膮 ju偶 nowszych Android贸w ni偶 Marshmallow.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Siriana
Nawet LG V10 mo偶e nie dosta膰 Androida 7.0, bo Snapdragon 808 nie jest na li艣cie kompatybilnych z API Vulkan. A jak dostanie Nougata to pewnie okrojon膮 wersj臋. A o kolejnym Androidzie to pewnie mo偶e zapomnie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Wi臋c starsze flagowce po prostu odpadaj膮, bo nie sta膰 mnie na telefon, kt贸ry po ok. roku jaki艣 hakera mi mo偶e np. zaszyfruje, bo stary Android b臋dzie ju偶 rozpracowany. Na nowe flagowce te偶 mnie nie sta膰. St膮d na razie Zenfony 3 si臋 kwalifikuj膮 (cena i 偶ywotno艣膰). S膮 te偶 najbli偶ej premiery. Tylko czy w Polsce, bo w EU idzie to powoli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Mo偶e kto艣 wie po kt贸rej konferencji #Zenvolution mog艂aby by膰 premiera? Jak to by艂o z poprzedni膮 seri膮 #Zenfone Czy po francuskiej konferencji by艂a premiera serii #Zenfon2 czy po ameryka艅skiej? Bo na przyk艂ad we W艂oszech #Zenfone3 mia艂 ju偶 swoj膮 premier臋. Na to by wychodzi艂o. Bo Asus w og贸le ma problemy ze sprzedawaniem. Google: Asus Zenfone Zoom rok po premierze rekord

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Mo偶e kto艣 wie po kt贸rej konferencji #Zenvolution mog艂aby by膰 premiera? Jak to by艂o z poprzedni膮 seri膮 #Zenfone Czy po francuskiej konferencji by艂a premiera serii #Zenfone2 czy po ameryka艅skiej? Bo na przyk艂ad we W艂oszech #Zenfone3 mia艂 ju偶 swoj膮 premier臋. Na to by wychodzi艂o. Bo Asus w og贸le ma problemy ze sprzedawaniem. Google: Asus Zenfone Zoom rok po premierze rekord

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
O, sorry za dubel postu. Pierwszy si臋 mi nie za艂adowa艂 po wys艂aniu. Wi臋c pos艂any drugi. Ten pierwszy mo偶na by skasowa膰 bo na drugi poszed艂 ju偶 z ma艂膮 poprawk膮. Ten niniejszy te偶 mo偶na wtedy by skasowa膰. Mea Culpa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Dobra chyba nikt nie dostrzeg艂 tematu, wi臋c pozwoke sobie na hashtag #Z3N Mo偶e znajd臋 jeszcze dodatkowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Okej na Zenfone.org mowa 偶e Azja dawno je ma, W艂ochy, Rosja, USA i Kanada w sumie te偶. Francja ju偶 ca艂kiem. Wkr贸tce Niemcy. Ale zapytanie nadal mi nie chce si臋 przes艂a膰. Interesuj膮 mnie modele: ZE552KL bo ZE520KL ma za ma艂膮 bateri臋. Laser (ZC551KL) lub Max (ZC553KL bo ZC520TL ma procesor MediaTek a te nie obs艂u偶膮 API Vulkan). Ewentualnie Deluxe (ZS550KL bo to w sumie podrasowany ZE552KL, a nie tak drogi jak ZS570KL, kt贸ry chyba nie ma radia).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Ultra ZU680KL odpada, bo dziwad艂o. Za du偶ym ekran, a za s艂aby procesor z cen膮 por贸wnywaln膮 z w sumie lepszym ZS570KL. Acz oba za drogie jak dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
25 pa藕dziernika ma by膰 premiera w Brazylii. Reszta mia艂a ju偶 konferencj臋. Nawet Rosja, ale my niet. Acz wystarczy艂aby data premiery. Zenfone.pl stoi w miejscu. A strona AsusPolska to i tak tylko spolszczenie Asus.com. Jest tam ZE520KL, ten gorszy model. Ta艅szy b臋dzie pewnie tylko troch臋. Lepiej kupi膰 raz a dobrze jeden z tych co wy偶ej. Jak by sta膰 to LG V20 by艂by fajny chyba (ale w UE go nie b臋dzie). Tylko po co taka rozdzielczo艣膰 poza zabaw膮 z VR. Na dzi艣 Asus by mi stykn膮艂 nawet gdyby le偶e膰 na forsie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Tutaj http://mobtech.interia.pl/news-asus-zenfone-3-laser-bedzie-dostepny-w-europie-za-ile,nId,2264313 pisali 偶e tylko Laser ma by膰 w Europie ale ma艂o prawdopodobne by tak w sumie udane fony nie wypu艣cili na rynek EU. Jedynie model Ultra niedorobiony (phablet ale bez rysika i funkcji w stylu Galaxy Note; chyba). Poza tym na Zenfone.org podali link w tym temacie: http://www.zenfone.org/2016/09/france-pre-orders-start-at-eur-346/ do preorder贸w na francuskim Amazonie. A tam nie tylko Laser w ofercie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Reszta ww. modeli jest fajna. Tylko omija膰 te z MediaTekami i z bateriami poni偶ej 3000 mAh. A i ten ca艂y Deluxe Special Edition ma cen臋 z kosmosu (ma Snapdragona 821, ale wzgl臋dem 820-tki nie jest na tyle szybszy by tyle dop艂aca膰).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Okej link do tematu na interii jest uszkodzony ale w Google wystarczy klikn膮膰 pierwszy wy艣wietlony temat po wpisaniu w wyszukiwark臋: zenfone 3 laser b臋dzie dost臋pny w europie za ile

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Mam te偶 nadziej臋 偶e nie przesadz膮 z cenami, bo na 艣wiecie tylko Deluxe Special Edition ma kosmiczn膮 cen臋 po 800 USD, i model Ultra nie bardzo op艂acalny w por贸wnaniu z Deluxe. Ale og贸lnie ceny nawet w USA s膮 okej. I to tych lepszych modeli ze Snapdragonami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
A m贸g艂by艣 tutaj www.zenfone.org/contact/ przes艂a膰 zapytanie o nast臋puj膮cej tre艣ci:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
W polu Subject wpisz: Zenfone 3 series in Poland.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
W polu Message wpisz nast臋puj膮c膮 tre艣膰: How about Poland premiere? Any possibility to keep an eye on that, with some info added at your site on the matter?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Czekam na te Zenfony bo ju偶 mam do艣膰 tego mojego grata. Same problemy. Nie mo偶na normalnie korzysta膰 z internetu. No nie ca艂kiem ale zapytania na Zenfone.org nie mog臋 przes艂a膰. Og贸lnie trzecia seria Zenfon贸w nie jest idealna ale jak nie poka偶e si臋 co艣 lepszego to Zenfony so na radarze. Szkoda tylko 偶e nie maj膮 wymiennych baterii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Tutaj http://m.benchmark.pl/produkt/asus-zenfone-3 taki pogl膮dowy opis wersji zwyk艂ej (ale bez podania dok艂adnego modelu). A tutaj http://www.komputerswiat.pl/wideo/smartfony-testy/cala-seria/odcinki/asus-zenfone3.aspx kr贸tki test tego gorszego 5.2 calowego modelu. A ocena i tak do艣膰 pozytywna. Tylko ta bateria s艂abawa. Za艣miecenie systemu preinstalowanym oprogramowaniem prze偶yj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Wpisuj膮c w google poni偶sze wyra偶enie (bez kwadratowego nawiasu) mo偶na znale藕膰 specyfikacj臋 poszczeg贸lnych modeli: KnowReviewTip.com Asus Zenfone 3 [symbol modelu, na przyk艂ad ZE552KL]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
A wpisuj膮c to samo wyra偶enie, tylko zast臋puj膮c adres poni偶szym, otrzymamy linki do stron por贸wnuj膮cych wybrany model z innym testowanym przez redakcj臋 poni偶szego portalu, na przyk艂ad: gsmowo.pl Asus Zenfone 3 ZE552KL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Wychodzi na to 偶e model ZS550KL jest lepsz膮 propozycj膮 ni偶 ZE552KL, tylko o 100 USD dro偶sz膮 acz nieco lepiej wyposa偶on膮, no i lepiej wykonan膮 (http://www.zenfone.org/2016/10/zenfone-3-deluxe-zs550kl-vs-zenfone-3-ze552kl/). Acz ju偶 sam wygl膮d to kwestia gustu. Mi oba modele si臋 podobaj膮. Tylko nie wiadomo jak te sto dolc贸w prze艂o偶y si臋 w Polsce i czy tu nam nie wy艣l膮 tych gorszych modeli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Wygl膮da na to 偶e ceny wPL nie b臋d膮 tragiczne (google: gsmmaniak 600290) acz opis dot.tego gorszego modelu ZE520KL z gorsz膮 bateri膮 i chyba tego wi臋kszego Deluxa 5.7cala. I je艣li jego cena wyniesie 3000z艂 to cena Deluxa 5.5 (ZS550KL) b臋dzie jeszcze lepsza, chyba. Zw艂aszcza por贸wnuj膮c specyfikacj臋 z Xperi膮 XCompact. Niestety wygl膮da 偶e na razie tych lepszych modeli nie b臋dzie. Poda艂bym link do ww.tematu aleKafeteria uznaje mi wtedy post za spam. Pr贸bowa艂em nawet bez zapisu http. Mo偶e Redakcja mo偶e zaradzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Przydatny hastag to #IncredibleIsNow bo w pi膮tek lub poniedzia艂ek (dzi艣 艣roda) maj膮 by膰 u nas w sprzeda偶y te 2 ww. smartfony. Niestety te gorsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Ale mi si臋 pomiesza艂o. Dzi艣 czwartek. Poranne zamotanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siriana
Na portalu #gsmManiaK komentarze s膮 mocno nie przychylne dla modelu ze s艂absz膮 bateri膮. Nie ma co si臋 dziwi膰. Szkoda 偶e #AsusPolska w og贸le ten model do nas sprowadza i to na pierwszy rzut. Szkoda 偶e #AsusGlobal w og贸le taki model zaprojektowa艂 i wypyu艣ci艂. Po co to? Tak jak te modele z procesorami #MediaTek kt贸re #ApiVulkan nie obs艂u偶膮. #Zenfone3Deluxe ma cen臋 wysok膮 i chyba mu brak radia. Acz cena3000z艂 tyle o ile daje nadziej臋 偶e reszta modeli ju偶 b臋dzie tylko ta艅sza.

Udost臋pnij ten post