Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki pamiętajcie, że w Poniedziałek strajkujemy!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś a CHORA klauzula sumienia, to sprawa lekarza i przez to nie wiadomo, czy będzie tak jak mówisz, wszystko zależy od lekarza i jego urojeń, czyt. postawy wobec klauzuli !!! Co z tego, zapomniałaś już do czego posunął się ten Chazan?? A kościół domaga się właśnie ratować dziecko, a nie matkę, więc nie masz pewności żadnej! Jeżeli ten średniowieczny projekt wejdzie w życie, to posuną się dalej i kobieta będzie śmiertelnikiem na życzenie wszystkich OSŁÓW, narzędziem do rodzenia, ochrony życia dziecka, ale jej życie, to już się nie liczy, to jak zabawa w PANA BOGA! Kto dał im prawo decydować o życiu kobiety świadomej, dorosłej matki, żony, córki!!!

Gość gość
sa hospicja perinatalne i dzieci nie umieraja w cierpieniach bo sa pod opieka wykwalifikowanych lekarzy i otrzymuja środki przeciwbolowe. a czym to sie rózni od usuniecia, poza czasem męki dziecka? Jak usuniesz zanim wytworzy system nerwowy to nawet bólu nie czuje

Gość gość
Przez tabletki antykoncepcyjne rodzą się dzieci chore!!!! ZAKAZ CAŁKOWITEJ ABORCJI!!! NIE MOŻNA ZABIJAĆ DRUGIEGO CZŁOWIEKA TYLKO DLATEGO ŻE JEST CHORE!!!!! STOP!!! WALCZYMY O LEPSZE JUTRO!!!!! twoja matka brała, ze jestes forumowym debilo- trollem?

Gość gość
nie dbacie o siebie kurvvy, yebiecie sie i zarazacie wirusami hpv i choooj wie czym, zrecie hormony. chore dzieci to wszystko wasza wina i brak rozumu !!! tylko cierpia te dzieci które oblesne kreatury bez chci i godnosci spuszczacie w kiblu. zayebalbym ciebie jedna z druga zamiast tych dzieci

Gość gość
Nie szanujecie sie, kurvvicie sie, zarazacie wirusami hpv, zrecie hormony, wsadzacie spirale do pissssdy wszystko wasza wina ze rodzicie chore dzieci !!! was zayebac zamiast dzieci !!

Gość gość
Jebiecie sie.

Gość gość
tym ze nie wolno zabijac człowieka !! jak urodzi sie chory noworodek a o tym wcześniej nie wiedzialas to też mozna zabic ????

Gość Edziaaaaaaaa
A najlepsze jest to, że te stare mohery tak się drą o płody i zygoty, ale o już urodzone chore dzieci to nie! Przeciez to kurwa chore, zeby kobieta zajmowala sie 24h/7 chorym dzieckiem- roslina srajacym pod siebie. :o A jeszcze lepsze jest to, że zgwałcona kobieta MUSI urodzić dziecko!!! :o Toż to kurna jakieś średniowiecze! Polska cofnęła się w rozwoju chyba. :o

Gość gość
jak dziecko ci zachoruje po urodzeniu to też tak powiesz ze to chore zajmowac sie nim ? takie sooki nie zasluguja na zadne dziecko !!!!

Gość gość
rozumiem ze jak dziecko ciezko zachoruje po urodzeniu albo przez kompikacje w czasie porodu bedzie "roslina" to je udusisz i w**********z na smietnik bo to chore zajmowac sie nim ???

Gość gość
zrobiłam straik. nie pozmywałam, nie posprzątałam. dzieci nie nakarmiłam. poszłam się bawić. on też poszedł się bawić... musiałam pozmywać, posprzątać, nakarmić dzieci. w dupę sobie ten strajk wsadź!

Gość gość
Edziaaaaaaaa dziś morderczyniii!!!! idiotka!!!!!

Gość gość
18:12 tyle wart Twój facet

Gość gość
Ale na to jest fanrastyczne rozwiązanie te ciężko chore dzieci oddawać ojcom na wychowanie a samemu płacić alimenty. Kobiety to nie matki Teresy z Kalkuty. Jakoś z tymi niepełnosprawnymi dziećmi którymi trzeba się zajmować 24/7 ojczulków nie widać. Puknijcie się w mózgi z***bane mohery to nic nie zmieni. Wyjadą kawałek od Polski i tak usuną i w dipę sobie możecie ten papierek wsadzić.