Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lal3czka

GRATISOWE RZECZY Z INTERNETU..........

Polecane posty

Gość LOLAAAA
Czy znacie jakieś aktualne adresy

a ja jestem wściekła. Zamówiłam żarełko dla mojej suni prawie dwa miesiące temu i do dnia dzisiejszego nie dostałam:(Czy któraś z Was dostała przesyłkę PEDEGREE lub WHISKASA?????

Gość zielone sloneczko
http://www.konkursy.n4y.net już był ten adres podawany, ale gdzieś na początku, więc go piszę jeszcze raz. Fajniutkie konkursy:D

Gość baterflaj
moje drogie panie w ten sposob firmy zbieraja dane o nas i niekoniecznie wysylaja cos w zamian

Gość Do JUSTUS
Ja takze pare miesięcy temu wysłałam zamówienie na Whiskasa dla mojej kotki i do tej pory nic nie wysłali:-( Moja kumpela ma psa i takze zamówiła Pedegree dla niego i takze nic nie otrzymała:-(Wg mnie ta cała akcja z pokarmem dla zwierzaków to jakieś oszustwo😡Ile mozna czekac na przesyłke,juz dawno powinni przysłać a o ile pamietam czytajac to forum lub inne na którym wypowiadali sie ludzie,którzy takze powysyłali zamówienia na pokarm dla zwierzat NIKT NIC NIE DOSTAŁ!!!Po prostu cała ta firma produkujaca jedzenie dla zwierzaków na soszukała😡Mnóstwo osób powysyłało zamówienia i nic nie otrzymali:-o

Gość zbieraczka
wysyłajacie zamówienia na kartki Hugo Bosa.Dzisiaj dostałam czekałam ok 2 tygodni.Fajna próbeczka do i użucia-perfumy

Gość dana international
moja siostra wysłała zamówienie na karmę dla kota, i zadzwonili do niej po ok. 1 miesiącu żeby potwiedzić dane o kocie itp. jednak nie dostała nic bo jej kot jest za stary a ta akcja jest tylko dla małych kotów i szczeniaków. Jednak stwierdzam, że ta firma jest porządna i na pewno się do was odezwie, trochę cierpliwości kilka razy dostawałam od nich próbki karmy w saszetkach przy okazji innych akcji promocyjnych.

Do zbieraczki. Gdzie , jak i co wysłać, żeby dostać próbkę z Hugo? Pozdr.

Gość Do Koszalinki
ktoś ci parę dni temu podziękował za topik na którym po wysłaniu maili został zasypany produktami różnych firm kosmetycznych czy mogłabyś mi go podać-dzięki i pozdro-)

Dziewczyny skąd wy bierzecie te rysuneczki które tak fajnie wklejacie pomiędzy słowa

Gość blablablabla
❤️

A może wy wiecie jak się zamawia próbkę z Hugo 🌼

Dobra po Hugo już wysłałam mam nadzieję że dobrze wszystko wypełniłam ciekawe kiedy przyślą i czy w ogóle.

Dobra po Hugo już wysłałam mam nadzieję że dobrze wszystko wypełniłam ciekawe kiedy przyślą i czy w ogóle.

Gość pytanie
i co byla tam tylko 1 probka czy cos wiecej?

Gość ...........
6 tamponów.. 2 normal i 4 light days.. ja nic innego nie używam, tylko własnie tych tamponów, więc fajnie, ze przysłali..

Gość zainteresowana
a jak dlugo czekalas?????? woole to tez mam juz prbke huga,a na pudeleczko czekam ponad 2 tyg ::(:(:(:(:(

Gość ././.
ile czekalas na przysląnie tych tamponow? nic sie nie placi za przesylke? i jak sa one zapakowane?

Gość Dzisiaj dostałam próbki o.b.
;-)Juz myslałam,że mi ich nie przysla bo czekałam na nie prawie miesiąc czasu:-)Ale w końcu je mam:-)Pozdrawiam gorąco🌻

Gość heheheeeee
wlasnie dostalam probke tamponow ob

Gość hihihih
wlasnie dostalam probke tamponow ob

Właśnie po 2 dniach dostałam próbki Ziaji fajniutkie są. Znacie może adres próbek Dove.