Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lal3czka

GRATISOWE RZECZY Z INTERNETU..........

Polecane posty

Gość zainteresowana
a te pudeleczka to do skrzynki wrzucaja?? i czy jest to jakos oznakowane..zeby mi si ematk anie przyczepila

Gość jarrrrrrrrrrka
pudełeczka są w kopercie, z nazwą firmy - ale mama może się domyślić ... ;) .... jeśli sama bierze z tej firmy...

Gość zaninteresowana
no ja mam klucz do skrzynki wiec to nie m aproblemu..a ona nie bierze..chodzi mi o to czy to do skrzynki czylistonosz do domu przynosi..bo przyznam ze mi by si etakie pudeleczko przydalo

Gość Do Koszalinki
Ja zamawiałam tampony dwa tygodnie temu.

Gość Do zainteresowanej
Listonosz wrzuca te pudełeczka do skrzynki na listy:-) Te pudełeczka sa niewielkie,ze mieszcza się w zwykłej kopercie,wiec nie ma problemu z umieszczeniem ich w skrzynce.Pozdrawiam🖐️

Gość anonimowapytająca girl
JJJJJJJaarrrrrka co było w tym zestawie próbnym????odpowiedz! plis!

Gość dzięki za adresiki
:-) Pozdrawiam🖐️

Gość Jesteście
zdrowo walniete, to jest żałosne po prostu. Wiem, że próbki perfum czy kosmetyków można zamowić, ale po jaka cholere wam probki wykladzin, wezy ogrodowych i innych ciulstw?? ludzie! litosci!

Gość do takkk
jaka ty glupia jestes...... przeciez nie placisz za probke, nie??? placisz tyko za koszt przesylki. Bo niby czemu firma ma placic caly czas za poczte? Jak cie dany produkt interesuje to i za przesylke zaplacisz. Do Jestescie ---> masz racje, one sa walniete

a ja uwazam ze to dobry topic na probki podlog.gdy kytos szuka podlogi to ma:)) a pozatym topic nie ma tematu- darmowe probki KOSMETYKLOW tylko GRATISY Z INTERNETU wiec sie nie wymadrzajcie hehehhe

Gość ja akurat mam remont
w mieszkaniu i wymieniam podłogę więc próbki podłóg akurat mi się przydadzą.

Hej! Podaję adresy firm od których dostałam bezpłatne próbki. Powodzenia! dax@dax.com.pl bielenda@bielenda.com.pl pollena@pollenaewa.com.pl marketing@oceanic.com.pl idea25@idea25.com.pl dermika@dermika.com.pl fitomed@fitomed.pl marketing@miraculum.com.pl office@farouk.pl info@annalotan.pl celia@it.com.pl info@janssen-beauty.pl efektima@efektima.pl biuro@bandi.com.pl biuro@floslek.com.pl pulanna@pulanna.com.pl marketing@oceanic.com.pl serwis@eris.pl dermika@dermika.com.pl Na stronie www.dermedic.pl można otrzymac 2 wybrane próbki. kolastyna@kolastyna.com.pl dmk@i-f.com.pl marketing@barwa.com.pl mincer-mona-liza@kosmetyka.com info@evera.pl amichon@loccitane.com.pl info@evera.pl amichon@loccitane.com.pl applause@sandrena.com.pl serwis@eris.pl soraya@soraya.com.pl chmurka@chmurka.pl bionatura@poczta.wp.pl

Gość Asiia
Przepraszam za ten produkt :( chciałam jakoś pomóc...

Gość dana international
nie masz co przepraszać.ktoś może akurat będzie potrzebował taką próbkę to sobie zamówi.

właśnie zamówiłam, pokarm dla mojej kotki, ciekawe czy przyślą?

Salsa a od tych firm co wypisalas kiedy dostalas i kiedy wysylalas? jakos ostatnio???

Gość błaaaaachachacha
stronka aktualizowana w 2002 :)

Gość no cóż
zamowilam sobie to z Hugo, ale przez pomyłke wysłałam sobie dwie te kartki. No i oczywiscie jedna przyszła już bez próbki. NIECH ZYJE POCZTA POLSKA. Całe szczescie ze pudełka mi nie ukradli z Sheringa. Niestety to fakty, niejedne listy przychodziły mi bez rzeczy które do mnie znajomi wysyłali :/

Gość no bo poczta polska
to złopdzieje i skorumpowani gnoje,którzy połakomią sie na próbke kremu zamiast sobie samemu wysłac to okradaja innych ludzi i otwieraja ich listy.fuuuuuuuuuuuj brzydze sie pracownikami poczty polskiej,nie maja u mnie zadnego szcunku!!!!!!!!!!!!!!!!!😡

Gość dana international
na stronce AIG można zamówić bezpłatną płytę CD "Młodzi w unii" A co do tej poczty polskiej to mam takie samo zdanie! na 5 przesyłek z zagranicy jakie otrzymałam 3 były otworzone i zafoliowane przez Urząd Pocztowy w Wa-wie z adnotacją-że "przesyłka nadeszła z zagranicy w stanie uszkodzonym" - aha-już to widzę!

Gość Asiia
Dokładnie dana !!! DO mnie to samo ! często przychodzą rozpakowane i to samo jest napisane !! głupki - dupki !! :[