Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu przyszłe mamy będące na L4?

Polecane posty

Gość gość

czy są tu przyszłe mamy będące na L4?

Gość gość
Wszystkie przyszłe mamy są na L4 , to normalne , znam pojedyncze jednostki które pracowały do 9 mc ,ale dlatego że we własnych biznesach, każdy teraz ma l4 ,mam i ja ;D

Gość gość
A któraś z Was ma własną działalność?

Gość gość
ja już niedługo będę na l4 ,jeszcze załatwiam do końca wprowadzenie mojego zastępstwa w pracy i za 2 tyg.będę też moje drogie kobietki;D Jestem w 16 tyg.

Jestem. L4 od poniedzialku i 28 tc. Najpierw musialam sie nasluchac czemu juz ide.

Gość gość
Ja jestem od poczakupu ciąży na zwolnieniu mam duże miesniaki w macicy i cały 1 trymestr brałam duphaston mam umowę na czas określony wiec poszłam odrazu na L4 bo i tak tam nie wrócę

Gość gość
ja jeszcze nie jestem (19 tc), ale planuje tak od listopada isc juz. Poki co dobrze sie czuje, ale pracuje w budzecie, nie ma zadnego problemu ze znalezieniem zastepstwa, meczy mnie ta praca, wiec w sumie nie wiem po cholere tam jeszcze chodze. Chyba po to zeby nie zamulac w domu. Tydzien mozna posiedziec, ale jak siedze dluzej to mi odwala

Gość gość
a ja jestem w 28 tygodniu i dalej zasuwam....no ale wlasna dzialalnosc, wiec troche inna sytuacja. Jakbym pracowala u kogos, a juz zwlaszcza miala jakas panstwowa posade to bym juz dawno temu siedziala w domu. Widze po sobie ze nie mam tyle sily, energii, czesto mnie mecza bole brzucha itd. Wracam do domu i od razu padam i spie.