Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna niania na TTv a wasze nianie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś ogląda ten dziwaczny program? Macie tez może zatrudnione nianie? Ja już mam dzieci odchowane, ale wg mnie oni delikatnie mówiąc, przesadzają... Rozumiem ze program jest calkiem wyreżyserowany, a zatrudnione nianie to aktorki.. niemniej, mam wrazenie ze wymagania sa za duże a ci rodzice za każdym razem roszczeniowi, złośliwi... Tragedia się stała, bo niania paliła papierosy na balkonie, inna na chwile odeszła jak dziecko płakało, jeszcze inna podniosła raz głos, do którejś tez przyszła kolezanka - i mimo ze niania zdawała się idealna, to od razy jej podziękowano. I jeszcze te zenujące pokazywanie na laptopie obrazu z nagrania, a na koniec kulturalny rodzic, mający pretensje ze niania podniosła głos, zwrócił się do niani "wypieprzaj"... Jestem w szoku jak to oglądam, czy uważacie, ze to normalne?? Nie pracowałam nigdy jako niania, ale kiedyś np. parę razy mnie zaprosiła znajoma - bo blisko mojego miejsca zamieszkania zajmowała się małym chłopcem co sporo spał, więc jak on spał to sobie pogadalysmy, a jak się obudził to miał dwie ciocie zamiast jednej, naprawdę tragedia... Jeszcze czasem z nim szłyśmy na spacer i się przydawałam przy wynoszeniu wózka po schodach...

Gość gość
Dla mnie tez jest to przegięcie. Ja mam nianie od 3 lat, początkowo zajmowała sie moja córcia (rok czasu) a potem gdy córcia poszła do przeszkola zajmuje sie synkiem. Ja zawsze mowilam niani-ze ma dzieci traktować jak swoje jak musi podnieść głos to niech podniesie,nie zgadzam sie tylko na klapsy. Moja niania to przyjaciółka mojej mamy- pani 61 lat,ale żwawa :) . pali,ale na balkonie- ma pozwolenie. Czasami zajdzie D niej córka,albo wnuczka jak jest u mnie,ale zawsze mnie tym wcześniej informuje. Nie zostawiałam kamer,ani dyktafonów,ale dużo razy zdarzyło mi sie wyjsć do pracy i np wrócić po pol godzinie,zd niby coś zapomniałam,albo wrócić wcześniej,albo w środku dnia.Sąsiedzi tez zwracają uwagę,zreszta najlepsza dla mnie opinia sa moje dzieciaki- ich radość i lecenie do niej jak tylko wejdzie. Albo machanie i wysyłanie buziaków jak wychodzi.