Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiurek86

Gyncentrum i nie tylko, nowy wątek 2.2

Polecane posty

Madzia, ja miałam crio w 16dc, ale to dr decyduje kiedy crio. To zalezy od endo i zarodków (ilu dniowe).

Aniu, mam nadzieje, ze cie nie uraziłam. Ale jak zajdziesz w ciaze, to dopiero dowiesz sie, co to stres. Przynajmniej ja tak mam. Teraz juz jestem trochę spokojniejsza, ale jak czekałam na wizytę serduszkową, to myślałam, ze Jobla dostanę. To było straszne.

Gość gośćkasia
Ala jak wejdzie u nas ustawa o 1 komorce to pewnie tez wyladuje w Czechach.

Gość Martirybka
Orientujecie sie jak to wyglada w przypadku Mrożakow, jak wejdzie ustawa? My mamy wszystko po dwa mrożone. Ja przebieram nogami we wtorek mam wizytę serduszkową. Na ostatniej wizycie odniosłam wrażenie ze nie chętnie dają zwolnienie ciążowe, normalne owszem, ale mnie na normalne nie stać juz :(

MartiRybka, który lekarz daje niechętnie L4 ciążowe? Ja dostalam bez problemu od 2 bety. Wystarczy powiedzieć. Teraz mi sami proponowali L4, ale mam ze szpitala na miesiąc. Dr powiedziała, ze jak sie skończy mi szpitalne L4, mam przyjechać, to mi przedłuży. Mi jedynie dr Cz nie chciała L4 dać po iui, tzn jakbym sie uparła to bym dostała, ale tak mnie skwitowała, ze zrezygnowałam.

Gość mandy11
Peonia jeszcze czekam tak ze 2 tygodnie.. Eh... Stres coraz większy... Fizycznie czuję się dobrze, brzuszek już widoczny :-)

Gość gość
Kasiurek86, mnie temat invitro nie dotyczy bezpośrednio, ale w najbliższej rodzinie tak. Mnie udało sie po małych kłopotach zajść w ciążę naturalnie, ale jeszcze w dwupaku :-) Imponuje mi Wasza siła i wielkie serca. Będę śledzić Wasze losy i jestem przekonana ze wkrótce będziecie narzekać na ciążowe dolegliwości :-) pozdrawiam Was !

Mandy, najgorsze to czekanie na wyniki. Jak często masz wizyty? Super, ze brzuszek rośnie :)

Wizyty mam co 3 tygodnie, najprawdopodobniej będzie Córeczka... :-) Oby tylko wyniki były dobre...

Mandy, wszystkie trzymamy kciuki za Twoja silna córeczkę!!! Musi byc dobrze, nie ma innej opcji!!!!

Gość gość
Dziewczyny a miała któraś z Was crio po 17 dc na cyklu sztucznym czy to za późno? Bo 17 dc musze być jeszcze w pracy :( Madzia

Gość gość
Dziewczyny a miała któraś z Was crio po 17 dc na cyklu sztucznym czy to za późno? Bo 17 dc musze być jeszcze w pracy :( Madzia

Gość Martirybka
Peonia dr M. Nie jest tak ze przy ciążowym musisz dać jeszcze zaświadczenie do pracy o ciazy i musi byc na zwolnieniu kod B i wtedy jest 100% płatne?

Mandy gratuluje coreczki ..będzie wszystko dobrze ..musisz być dobrej myśli :*twoje maleństwo jest silne tak jak Ty ..tyle już przeszliśmy ze teraz musi być już tylko lepiej :*

Martirybka L4 się nie przejmuj, dają od razu razu i chętnie 100 procentowo płatne :-) Mandy gratuluję córeczki, będzie wszystko dobrze :-) U mnie powoli też brzuch widoczny.:-)

Ewela jak leżę to jest ok ale strasznie twardnienieje mi brzuch jak chodzę. W Poniedziałek jadę do dr G sprawdzić jak pessar. Trochę się boję że znowu trafie do szpitala dlatego grzecznie leżę. Peonia dla nas po przejściach to cała ciaza to jeden stres ..... Ale każdej z was życzę Tego stresu z całego serca

Gość gość
Agula ale ma sztucznym cyklu? Madzia

Gość Martirybka
Dzięki dziewczyny za informacje. Ja nam w pracy okropna kadrowa, kiedyś mi nie chciała przyjąć zwolnienia twierdząc ze jest źle wystawione, bo lekarz wpisał mi i pesel i nr dowodu. Maz biegal do przychodni w której został wyśmiany, nawet na informacji w ZUS potwierdzili ze jest wszystko ok, a ona swoje. Wiec dlatego tak draże temat, bo wszędzie w internecie napisane ze musi byc zaświadczenie. Zobaczymy na wizycie, jak podejdą do sprawy. Bo ja pracuje z chemia, wiec nie dam rady wrócić do pracy.

Mandy gratuluję córeczki, na pewno będzie silna i wspaniała :) Co do bety. TO ja nie wiem kiedy zrobię. 7 dpt - 5 blastka to wypada wtorek. Ale niemal wszystkie bety miałam we wtorek, nie pójdę wtedy na pewno na betę. Może w środę. A może wcale. W czwartek wypada mi termin @. Więc może po prostu poczekam aż ciało samo da o sobie znać. Zawsze wkrótce po oddaniu krwi miałam @. Chyba tylko ostatnio się naczekałam...

Aaa, Hope, w kinie było bardzo fajnie. Bardzo, bardzo dużo się śmiałam na Bridget. Zakończenie dla mnie przewidywalne, ale i tak fajnie było :) Polecam :)

Sil, to też muszę się wybrać na ten film :) to zrób w środę betę, jak wtorek taki pechowy.