Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiurek86

Gyncentrum i nie tylko, nowy wątek 2.2

Polecane posty

Gość gośćkasia
Yeti ja mialam 76 przy zarodkach trzydniowych w 10dpt.Niska :-( moze powtorz.Przydalaby sie dwucyfrowa...

Ciekawa jestem jak u mnie, jutro mam wizyte to sie dowiem. Bylam ostatnio chora i kaszel dal mi popalić więc mam nadzieje ze szyjka dobra dalej. A Ty kochana nie martw się, czytalam o pessarze, dobrze założony jest nie wyczuwalny a i po jakimś czasie mozna normalnie z nim funkcjonować. Bedzie dobrze :)

Yeti ja myślę, że jest nadzieja na piękną ciążę - 3mam mocno kciuki - powtórz jutro i pojutrze tak jak dziewczyny piszą i postaraj się nie stresować :)

Yeti wg norm GynC beta musi być wyższa niż 5. Znamy przypadki i takie i takie, że szło w dobrym i złym kierunku. Życzę ci, by się okazało, że beta będzie teraz prawidłowo przyrastać i że okaże się, że to będzie wasz cud :) Ja się czuję coraz gorzej, jakaś masakra z tym przeziębieniem :(

Ewela dam sobie radę, muszę dac dla mojego ostatniego mrozaczka.. Yeti życzę Ci pięknego przyrostu i pocichutku gratuluje :) Madziu a to w gyn. Ci zaproponowali chorować do 5doby czy sama chciałaś? Ma zarodek w tedy takie same szanse jak przy chodowaniu od początku do 5doby bez mrozenia?

Gość gość
Ania w gyn mi zaproponowano żeby nie płacic za transfer tylko zaobserwować czy wogole zarodki się rozwijają...bo u mnie były już 3 transfery i beta zawsze 0. Jutro będą dzwonić czy transfer bedzie czy nie. A Ty Ania jaki masz zarodek i ilo dniowy? Madzia

Gość gość
Ania w gyn mi zaproponowano żeby nie płacic za transfer tylko zaobserwować czy wogole zarodki się rozwijają...bo u mnie były już 3 transfery i beta zawsze 0. Jutro będą dzwonić czy transfer bedzie czy nie. A Ty Ania jaki masz zarodek i ilo dniowy? Madzia

Smutasku... ja jestem w 27tc. A jeśli chodzi o godule to moja gin poleca ten szpital-bo tam mają wysoki poziom referencyjności.

Byłam na szybkiej wizycie u dr M. Powiedział że zarodek/dki sie zagnieździły ale wolno się rozwijają. Powiedział by betę zrobić w sobotę i z wynikiem wejść do niego. Powiedział również że za wcześnie jeszcze by się cieszyć bo różnie może być :( także cierpliwie czekam do soboty... Ale po cichu sobie tłumaczę że to na pewno ten "słabszy" zarodek...i że potrzebuje troche więcej czasu i cierpliwości.. oby tak właśnie było

Yeti trzymam kciuki za przyrost bety Aneta kupowałam pessar w Bytomiu w aptece placilam 170 zł teraz się oszczędzaj, noszę pessar prawie 3 tygodnie i wogole go nie czuję.

Yeti będzie dobrze trzymam mocno kciuki a jakie miałaś podane zarodki?kto co robił transfer?jaka jest i Ciebie przyczyna? Mnie cały czas jajnik kluje..:/ Madziu mam nadzieję ze twój maluszek dotrwa do 5doby trzymam mocno kciuki abyś miała ten transfer w sobote:*..ja mam 3dniowego mrozaczka 8A a Ty?

Yeti będzie dobrze trzymam mocno kciuki a jakie miałaś podane zarodki?kto co robił transfer?jaka jest i Ciebie przyczyna? Mnie cały czas jajnik kluje..:/ Madziu mam nadzieję ze twój maluszek dotrwa do 5doby trzymam mocno kciuki abyś miała ten transfer w sobote:*..ja mam 3dniowego mrozaczka 8A a Ty?

Gość gośćkasia
Hej mam pytanko dziewczyny. Miesiac temu bralam intralipid,w sobote bylam na wizycie w Gync u immuniloga i dr zlecil m.in test cytotoksycznosci kom NK-w srode zrobilam badanie a teraz sie zastanawiam czy intralipid sprzed miesiaca nie zafalszuje mi wyniku...jak myslicie.Mowilam dr o intralipidzie ale nie wiem czy "zaskoczyl"...

Gość gośćkasia
Dziekuje Sil. :-) mam tez taka nadzieje.Wogole nie pomyslala o tym jak szlam na badanie...

Gość gość
Yeti trzymam mocno kciuki!! Justkrk

Gość dredzik84
Yeti trzymam mocno kciuki! :)

Małami co tam u Was? Myślę o Was często! Jak sobie radzisz? Linka a jak Ty teraz ? Kiedy masz screching? Ja czekam na @ i zaczynamy. Leniwego piątku wszystkim życzę :)

Dredzik screching mam 27.10 więc jeszcze trochę:) mam nadzieję że po tym zabiegu @ będzie w terminie. Dziewczyny jak cykle mam +/- 30 dniowe to w którym dc moge sie mniej wiecej spodziewac crio?? mam blastki 5cio dniowe.. wiem że już to tutaj ktoś kiedyś pisał ale nie pamiętam kto :) miłego dnia w końcu piątek!!! Yeti trzymam kciuki!!!! :)