Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kilku lat czuje się bezradny i bezsilny wobec kobiet

Polecane posty

Gość gość

bo już nie mam siły ganiać za kobietami jak każda ma mnie w d***e i oczekuje modela z wyglądu.

Gość gość
MYCHA895 dziś wysoki szatyn, szczupły, zielone oczy, przeciętna może dla niektórych brzydka twarz. Zrywały ze mną kontakt albo mówiły nie będę z facetem który jest przecietny :(

może chodziło im o charakter... ? raczej tak bym to odebrała. wiesz no prawda jest taka ze jak kobieta czy facet nie rażą urodą...to muszą mieć to coś jesli chodzi o charakter... masz zdjecie? może ocenie czy faktycznie jestes brzydki/przecietny... lub moze to wyssane z palca?

Gość gość
MYCHA895 dziś mam świetny charakter tak mówiły ale mnie odrzucały ze względu na urodę

Gość gość
nawet zrobiłem kiedyś eksperyment wrzucił na portal randkowych zdjęcie modela i zwykłego przeciętnego faceta okazało się, że tylko ten przystojniak miał szanse na randkę i związek.

Gość gość
Próbowałem najczęściej przez internet rzadko realnie :)

Gość gość
Dawaj fote ocenimy

Gość gość
gość dziś nie pokazuje zdjęcia na publicznym forum

Gość gość
Nie znam cię więc nie wyślę swojego zdjęcia.

Gość gość
Wyślij. Zobaczymy.

Gość gość
Nie ma szans żebym wysłał :)

No widzisz... wiec mnie się wydaje ze chodzi tu o charakter. Bo powiem ci sama nie uwazam się za piekną...a nie mam problemu z facetami. Znam też kilku facetów którzy urodą nie grzeszą...ale serio nadrabiają charakterem i są już co niektórzy zonaci. Poza tym no wiesz... jak ty jesteś taki "zamknięty" na wysłanie zwykłego zdjecia profilowego do mnie - gdzie nie wystepuje jako gośc tylko mam konto na kafe...dałabym prywatnego mejla... to moim zdaniem cos nie tak jest z twoim charakterem...bo piszesz ze jestes bezradny, bezsilny bo nie jestes za przystojny i pomimo fajnego charakteru babki cie zostawiaja... i ja chciałabym z toba pogadac, moze pomoc i doradzic bo widze niewielkie zainteresowanie tematem... a ty ciągle się tłumaczysz, wykręcasz... to jestes strasznie zamkniety na ludzi. Co najmniej jakbym cie prosiła o rozneglizowane zdjecie...sam sie wykrecasz ze masz świetny charakter...ale szczerze? gdyby twoje partnerki serio tak uwarzały to nie patrzylyby jak wygladasz... ubiur tez duzo robi. wiec do mnie całokształt tego jakim sie opisujesz a jak sie zachowujesz jest zupełnie inny - mysle ze ty siebie widzisz inaczej niz widzą ciebie inni ludzie.

Gość gość
Jęczysz.

Gość gość
MYCHA895 dziś Odrzucały mnie właśnie za wygląd od razu jak zobaczyły zdjęcie to niektóre zrywały kontakt szczególnie jak były przeciętne czy brzydkie.

Gość gość
Mam niską samoocenę i nie czuje się pewny bo nie jestem mega przystojniakiem. Właśnie nawet jak masz świetny charakter to potrafią cie olać ze względu na urodę bo nie jesteś przystojny :/ Nie tylko ja tak stwierdzam ale sporo też mężczyzn którzy nie wyglądają źle.

Gość gość
MYCHA895 dziś Zdecydowanie chodzi o wygląd nie jestem na tyle przystojny żeby jakiekolwiek kobieta się mną zainteresowała. Ile razy mi mówiły jaki jestem świetny z charakteru i twierdziły, że przyszła kobieta musi być niezłą szczęściara która na mnie trafi. No wiesz jak cały czas słyszysz jak kobieta mówi o jaki ją przystojniak nie wyrwał, czemu dzisiaj nie poszłam do klubu wyrywac przystojniaków itp. to można się załamać! Teraz to mi już siada powoli psychika za długo jestem sam! Starałem się i zawsze dostawałem kosza nawet jak próbowałemrealnie. Jedynie byłem kolega dla nich pocieszycielem i tyle.

Gość gość
Pamiętam pierwszego kosza wyznałem jej miłości to zaczęła mieć focha na mnie i olewać bo się w mnie zauroczyłem żenada. Ile jest takich tematów, że próbujesz i nic nie wychodzi? To wina dziewczyn, kobiet które olewają przeciętnych mężczyzn i nie dają siebie poznać.

Gość gość
Jak tak dalej pójdzie to zostanę sam do końca życia. Strasznie trudno jest znaleźć kobietę która cię ze chce i nie będzie wymagała bóg wie czego.

Gość gość
a może za wysoko mierzysz? nie wiem, jak wyglądasz, ale jeśli... jesteś przeciętny, jak sam mówisz, a szukasz Angeliny Joli, to nic dziwnego, że się nie udaje. znam takie przypadki z życia. smutna prawda, ale prawie każdy musi przyznać, że niektórzy to dla niego za wysoka półka.

ale znowu nie mozesz jęczeć ze wszystkie kobiety tak robia...w koncu ci brzydcy tez są w związkach - szczesliwych związkach... zamiast cos ze soba zrobic to narzekasz....i bronisz sie tym ze cie kobiety odrzucaja ze wzgledu na wyglad i dlatego zdjecia nie wyslesz.... jakbym co najmniej była kandydatka na twoja dziewczyne. a serio... to jak chcesz aby kobieta cie zaakcpetowała? jak długo mozesz tylko pisac, smsowac...bez ujawniania sowjej twarzy? lepiej od razu....a nie potem zaangazowac sie i byc rozczarowanym. albo cie od razu kobieta akceptuje albo i nie.

Gość gość
MYCHA895 dziś No wiesz też tak myślałem jak ty ale jak się przekonasz na własnej skórze to zmienisz zdanie. Próbowałem mnóstwo razy i żadna mnie nie ze chciała! na drugi dzień widziałem tą panne z facetem przystojny z ciemną karnacją i tak było zawsze

Gość gość
MYCHA895 dziś Te które chcą od razu zdjęcie zazwyczaj oczekują przystojniaka prześwietliłem spora liczba kobiet w wieku 18-25. Przecież cały czas ze sobą robię, zabiegi kosmetyczne, co raz lepiej się ubieram, mam różne obuwie nie chodzę w tym samych np. w lecie. Zacząłem się interesować modą, dietetyka i myślę, że zmiana wyjdzie mi na dobre.

Gość gość
Zazwyczaj oceniają tak jak przystojny to można rozmawiać jak nie olewamy.

Gość gość
Uważam, że miałbym znacznie większą szanse jakbym się urodził znacznie wcześniej bo wtedy kobiety były bardziej normalne i nie miały obsesji na punkcie wyglądu. W latach 90 nie jedną bym pewnie miał kobietę.

Gość gość
Cytat z netkobiety "rzeprowadziłem również eksperyment. Założyłem dwa konta na portalu społecznościowym badoo. Na jednym z profili wstawiłem zdjęcia typowego ciacha, na drugim zwykłego faceta. Jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się, że pierwszy cieszy się ogromnym powodzeniem, a drugi niekoniecznie. Przyznam szczerze, że najbardziej zdziwiło mnie to, że nie najpiękniejsze kobiety ze sporą nadwagą zaczepiały tego przystojniaka, a nie zwracały uwagi na drugi profil .Kiedy napisałem do tych samych kobiet z innego profilu, znaczna część z nich nie odpisała. Grupka, która zdecydowała się na kontakt, nie była zainteresowana spotkaniem."

Gość gość
gość dziś Zrobiłem też ten sam eksperyment i to samo przystojniak ma spore zainteresowanie, przeciętnym mało która się interesowała. Wytłumacz mi to zjawisko? nie ma po co się produkować jak mają gdzieś inteligencja, charakter i wolą typowego ciacha wyrywającego panie.

Gość gość
Przeprowadziłem ten sam eksperyment co gość z netkobiety

słuchaj faceci robią to samo - wiec co tak rozkminiac ze KOBIETY oceniaja po wygladzie... poza tym no to ja nie wiem jak chcesz poznac kobiete nie dajac jej własnego zdjecia... ? czy dasz wczesniej czy później - efekt bedzie taki sam - albo zaakceptuje albo odrzuci - tylko ze jak od razu kobieta czy facet okresla ze ktos ich nie pociaga to się dziekuje za znajomosc - bo po co komus robic nadzieje. lepiej miec czystą sytuacje niz sie poznawac a potem podczas spotkania co.... tez sie zobaczycie... ? chcesz szukac zony bez twarzy? a swoją amputowac? trzeba zaakceptowac siebie i szukac, szukac... kiedys sie znajdzie taka co cie zechce. ale nie mozna byc zamknietym w sobie, "dziwnym" typem który niechce dać zdjecia jakby miał cos do ukrycia... tu od razu u kobiet zapala sie czerwona lampka "facet niemeski bo sie boi dać zdjecie, już bankowo jest odrażącjący skoro sie wstydzi albo to kobieta albo jakis stary dziadek". kazdy lubi wiedziec jak wyglada osoba z która sie rozmawia. wiesz... a to takie mało meskie jak facet sie siebie wstydzi... to facet powinien wychodzic naprzód, pokazac ze jest facetem...pokazac ze moze nie jest najprzystojniejszy ale akceptuje siebie, jest odważny...a nie jęczy ze nie da zdjecia bo to, bo tamto...milion wymówek...