Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kilku lat czuje się bezradny i bezsilny wobec kobiet

Polecane posty

Gość gość
MYCHA895 dziś Przecież wysyłałem zdjęcia panienkom na gg, czatach.

Gość gość
Tutaj tego nigdy nie zrobię bo jestem zbyt rozpoznawalny i nie jestem ufny do kobiet z kafe.

poza tym jestes dziecinny...jak ci mam wytłumaczyc zjawisko twojego eksperymentu... jak kobieta nie zna charakteru faceta (to samo dotyczy w odwrotnej sytuacji) to skoro ma wybierac profil faceta tylko po zdjeciu to dlaczego nie miałaby wybrac przystojniaka? wiesz no swiat jest taki a nie inny...ty tez jakbys miał wybierac kobiete np o identycznym charakterze...ale jedna piekna a druga nie... to co... ? nie chciałbys slicznej kobiety o cudownym charakterze? - co innego jak sie kogos pozna to wtedy sie robi bilans charakteru i urody i sie dokonuje wyboru. a ty na wstepie pokazujesz sie ze stron y zaszczutej, chwalisz sie ze masz swietny charakter i wogole ze dbasz o siebie...a z drugiej strony boisz sie najprostrzych rzeczy, boisz sie sam siebie, jestes niesmiały i niepewny siebie... wiec jak to jest... ? swietny charakter czy jednak nie? na wstepie jak cie kobieta chce poznac zamykasz sie... liczysz na to ze nigdy nie zobaczy jak wygladasz... ja mojemu narzeczonemu wysłałam od razu zdjecie, on mi..i sie poznalismy, rozmawialismy o róznych sprawach jako przyjaciele - a nie nagabywanie sie na randki i nastawianie na wielką miłość... i jestemy razem juz 6 lat, planujemy ślub. wiec...wątpie abym sie miała przekonac ze mnie facet zostawi ze wzgledu na wygląd... gdyby to miał zrobic to juz by to zrobił. poza tym nawet piekne kobiety i przystojniacy zostaja pozostawieni czy zdradzeni wiec niema reguły.

Gość gość
MYCHA895 dziś Nie zmienia faktu, że kobiety lecą na wygląd i oczekują tych najprzystojniejszych. Kobiety nie interesuje inteligencja, charakter tylko czy facet jest przystojny i na tej podstawie wybierają partnera życiowego. Możesz być cudowny nie wiem jak i tak kobieta wybierze przystojnego wręcz zachwycającego urodą kobiety na przejściu.

Gość gość
MYCHA895 dziś własnie połowa nie wymaga zdjęcia na starcie więc rozmawiając bez zdjęcia można stwierdzić, że jesteś świetny z charakter. Jak wyślesz zdjęcie od razu powie to nie to i olewa bo woli modela z wyglądu.

Gość gość
MYCHA895 dziś Ale ty jesteś nie rozumna mówię, ze poznają mnie i chcą zdjęcie więc dostają. Ty jesteś nieznajoma mało tego dorosła masz faceta zapewne więc?

Gość gość
"co innego jak sie kogos pozna to wtedy sie robi bilans charakteru i urody i sie dokonuje wyboru. a" właśnie nie, zazwyczaj 90% decyduje wygląd czy ktoś będzie z tobą nic ci nie da nawet jakbyś był cudowny, słodki i bóg wie jaki zazwyczaj cie oleją i nigdy nie będą chciały mieć z tobą kontaktu.

Gość gość
Jedynie ich wygląd obchodzi nawet mi kiedyś koleżanka powiedziała dzisiaj żeby być w związku trzeba być bardzo przystojny i widziałem sam z jakimi chodzą więc powoli dawałem sobie siana jak każda ma chore oczekiwania.

Gość gość
Potrafią odrzucić za sam wygląd zazwyczaj mówią wprost, że chcą przystojnego? kobiety mają takie chore wymagania i oczekiwania że musiałby wydarzyć cud żebym bym był kiedykolwiek w związku. Moja siostra ma właśnie faceta o wyglądzie typowego modela wystylizowany, brunet z ciemną karnacją i każda na niego leciała. Widziałem po siostrze, koleżankach czego chcą i oczekują nawet eksperyment się udał bo wyszło, że każda chce tylko przystojnego.

Gość gość
Nie tylko ja tak sądzę

Gość gość
Przyznam się szczerze, że nawet mam ostrego bzika na punkcie wyglądu wchodzę na blogi z recenzjami kosmetyków dla kobiet! bo dla mężczyzn nie ma takiego wyboru. Kluczowy w tym wszystkim jest wyłącznie wygląd od niego zależy czy będziemy w związku czy nie.

Gość gość
MYCHA895 dziś Zazwyczaj olewałem śliczne, ładne kobiety bo nie mam u nich żadnych szans nawet jakbym miał to wolałbym przeciętną kobietę. To wy oczekujecie i wymagacie od mężczyzn bóg wie czego że nie potrafię spełnić wymagań kobiet. Co z tego że usłyszę od jednej, że jestem atrakcyjny czy przystojny jak się nie czuje na tyle przystojny żeby mieć szanse u dziewczyny. Często słyszałem od nich, że mam idealny charakter, nigdy im się tak fajnie nie rozmawiało jak ze mną itp.?

Gość gość
MYCHA895 dziś Rozmawiałem z ponad 200 kobietami poznając ich charakter i tak olewały przeciętnego faceta.

Gość gość
głupie gadanie. rozumiem, że Ty wolałbyś brzydką kobietę od ładnej? oczywiście, że wygląd ma znaczenie, to nie czyni z nikogo osoby powierzchownej. każdy chce w życiu tego, co najlepsze, również jeśli chodzi o związki. czemu atrakcyjna kobieta miałaby wiązać się z kimś nieatrakcyjnym, jeśli może mieć bez problemu atrakcyjnego partnera?

Gość gość
Problem w tym, że brzydkie, przeciętne oczekują mężczyzn atrakcyjniejszych od siebie! Oczywiście wolałbym brzydką bo byłem w sytuacji takiej, że olewałem ładną dziewczynę i nie było szans żeby coś z nią zdziałać.

Gość gość
A panowie inaczej postępują ? Załóż dwa profile jako kobieta to się przekonasz.

Gość gość
odpuść sobie na trochę, wyjedź gdzieś, w góry np. sam. do jakiegoś hotelu, ja poznałem fajną dziewczynę - która również była na samotnym wypadzie. nasze drogi spotkały się w hotelu nosalowy dwór ;d

Gość gość
gość dziś Ale u kobiet to za zbyt często jest spotykane żeby oczekiwały bóg wie czego.

Gość msafoW
Bardzo fajnie można schudnąć i utrzymać zdrowie z www.dietetykwarszawa.pl. Mnie pomogli w pozbyciu się bóli nerek i nie tylko.

Gość gość
Wygląd jestbwazny ale nie jest głównym wyznacznikiem w doborze partnera.Ludzie mający braki w urodzie tworzą zwiazki.

Gość gość
gość dziś Dla kobiet główny wyznacznikiem jest wygląd mało tego wymagają idealnego faceta z wyglądu pod każdym względem.

Gość gość
Kobiety wymagają tak niewiarygodnie przystojnego faceta, że mało kto przejdzie.