Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beata z rolnik szuka żony bohaterką reportażu Superwizjera Czarna Wdowa

Polecane posty

Gość gość
Tylko ze ten program juz byl i ciekawe czy Marek ją wybrał bo jesli wybrał to będzie afera.

Gość gość
Nie wybierze tej sepleniacej :p bo te dwie są lepsze. Pani rudawa jakby fryzurę zmieniła to byłaby bardzo fajna babka tylko ta fryzura ja szpeci. Jest postawna zgrabna sympatyczna i napewno pracowita :)

Gość gość
Na zdjęciach wyżej widać, że nosi w Rolniku ten sam naszyjnik, co miała do ślubu :D :D :D Tylko zwyrodnialec tak potrafi.

Gość gość
Jasne, że to ta paszczura sepleniaca :D

Gość gość
Ja pierdzielę, rzeczywiście ten sam naszyjnik. :o I niech ktoś teraz powie, że to nie ona!

Gość czarna osa
Co się tak przejmujecie. Facet jak się zorientuje i dowie kto ona jest to pogoni ja na kopach. Dzieci jego też nie zgodzą się żeby kobietę z taką opinia do domu przyjąć. Życzliwych donosicieli nie brakuje. Spoko spoko :)

Gość gość
Piszcie protesty do TVP, oni tuszuja wszystko na temat Czarnej wdowy, wczoraj było na oficjalnym profilu programu na facebooku kilkadziesiąt komentarzy na jej temat, dzisiaj wszystko zostało usunięte i jest usuwane na bieżąco, a osoby które piszą prawdę są blokowane

Gość gość
Obejrzyj sobie reportaz Superwizjera - od razu rozpoznasz ją po sepleniącym głosie i barwie głosu. Do tego charakterystyczny zgryz. W sekundę ją rozpoznałam. Nie potrzeba nawet patrzyć na naszyjnik. Najlepiej powiedział to ojciec tego zamordowanego męża - że to osoba, która potrafi świetnie udawać. I doskonale widać to w Rolniku. Mnie od razu zdziwiło, że ona przyjechała do Marka - bo on nie zaprezentował się jakoś świetnie w odcinku zerowym. Lekko zaniedbany, z gospodarstwem które potrzebuje kobiecej ręki. A tu Beata - młodsza od niego, szczupła, z długimi nogami (które zaprezentowała, gdy do niego przyjechała). Nie wydawało Wam się, że coś tu nie gra? Wiecie jakie było słowo klucz, które powiedział Marek w odcinku zerowym: "200 hektarów". I już jest wszystko wiadomo. Zwróćcie uwagę na jej zachowanie w programie - uśmiechnięta, z wiecznym uśmiechem przyklejonym do twarzy, radosna, ani jednej skazy smutku na obliczu. Czy tak zachowuje się kobieta, której DWAJ mężowie zginęli w tragicznych okolicznościach w ciagu kilku lat?! Poza tym wydaje się się, że w liście do Marka pisała, że jest wdową, ale po JEDNYM mężu! Gdyby napisała Markowi, że jest podwójną wdową od razu poczułby, że coś jest nie tak! Chyba każdy człowiek, gdy widzi młodą kobietę i słyszy, że jej DWÓCH mężów umarło - zaczyna się zastanawiać, czy coś tu jest aby nie tak....

Gość gość
Napisałam już w tej sprawie do Superwizjera, Faktu i nawet Pudelka. Jeśli macie trochę czasu też wysyłajcie wiadomości. Sprawa jest trochę poważniejsza, bo nawet jeśli nie zostanie wybrana przez Marka - ten program ogląda ileś milionów ludzi, niektórym mężczyznom może się spodobać i będą próbowali nawiązać z nią kontakt! Ludzie oglądając kogoś w telewizji, nie pomyślą, że może mieć taką przeszłość! I następny facet może popełnić "samobójstwo". Skandaliczne jest, że TVP nawet pobieżnie nie sprawdza uczestników! A teraz, jak tu ktoś pisał - na profilu od razu kasują posty o Beacie. Nic dziwnego, biorą do programu osoby niesprawdzony, już wcześniej im się to zarzucało. Ale Beata przebija wszystko. Tutaj podaje odnośniki, jeśli ktoś nadal nie jest w temacie, żeby to wszystko zebrać: -Reportaż Superwizjera z 2011 roku o czarnej wdowie http://superwizjer.tvn.pl/aktualnosci,984,n/czarna-wdowa,40778.html - artykuł o Beacie http://rolnik-szuka-zony.pl/szokujace-fakty-w-sprawie-beaty-z-rolnik-szuka-zony-3-kandydatki-marka/ - na Wykopie http://www.wykop.pl/link/3377659/bohaterka-rolnik-szuka-zony-zamieszana-w-morderstwo/ - i najlepsze. Zdjęcia Beatki w Superwizjerze i Rolniku. Tten naszyjnik, co miała do ślubu dzisiaj dumnie pokazuje w Rolniku. Ciekawe jak czuje się ten teść, który walczy o sprawiedliwość widząc ją. http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_sAfaGcnVc3jolUhcRUR2TZblDI7MInAn.jpg

Gość gość
Jak ktoś nie wierzy to niech wstawi jakikolwiek komentarz na ten temat na ich profil na facebooku to zaraz ten komentarz zostanie usunięty. Sprawa jest bezczelnie tuszowana.

Gość gość
Ten Marek napewno juz wie wiec nie uda się jej przejąć gospodarstwa. Jeszcze by go otruła i jego dzieci.:(

Gość gość
Sprawa jest skandaliczna!

Gość gość
:( Podpisał chłop biedny kontrakt z tv to musi się trzymać ustaleń. Program się skończy i beata się skończy bo nie będą kontynuować znajomości. Trzeba to nagłośnic żeby wszyscy te jej gębę zapamiętali i zeby nikt się nie nabrał. A po drugie kto by taka sepleniaca chciał słuchać w domu.

Gość gość
Niech TVP powie prawdę a nie udaje że nic się nie dzieje. Tuszowanie sprawy Czarnej wdowy do skandal.

Gość gość
Niech TVP powie prawdę a nie udaje że nic się nie dzieje. Tuszowanie sprawy Czarnej wdowy do skandal.

Gość gość
Mógł ją wybrać, bo kieruje się urodą - co nie ukrywał. Widzieliście jak patrzył na jej nogi w ostatnim odcinku. Wizualnie chyba najbardziej mu się podoba. Pytanie: czy ostateczną decyzje wybierze na podstawie wyglądu czy charakteru? Trudno powiedzieć, już mu się wymsknęło w ostatnim odcinku: "...kandydatki do mojego łóżka" Jeśli dobrze pójdzie, to dzięki Czarnej Wdowy sam będzie kandydatem do łoża śmierci! Zachowanie TVP w tej sprawie jest skandaliczne. Nie można pozwolić, żeby ta sprawa ucichła. Zresztą myślę, po tym jak ta sprawa rozdmuchuje się w internecie ciężko będzie ją wyciszyć. Takie brukowce jak Fakt czy SE chętnie podchwycą temat.

Gość czarna osa
Ludzie nawet jak ja w programie wybierze to nie znaczy ze potem jej nie pogoni. Ilu uczestników wybrało a potem i tak nic z tych znajomości nie wyszło.

Gość gość
Przerażające jest to, że TVP w żaden sposób nie sprawdza uczestników. Już w tamtej edycji okazało się, że Mariusz jest nadal żonaty. A Czarna Wdowa to już hardcor. Jak wczoraj obejrzałam ten reportaż Superwizjera szczena mi opadła.

Gość gość
Ten Mariusz to skandal tez. Jak można się przez 15 lat nie rozwieść z zona która wyjechała za granicę i jeszcze innej się oświadczac przed kamerą. To już straszna bezczelność. Ja bym tego pierścionka nie przyjęła bo za krótko się znamy tak bym powiedziała.

Gość gość
Ta Anka i tak była spokojna bo ja bym go z błotem zmieszala przed kamera gdybym się dowiedziała o tym. Szczyt chamstwa.

Gość gość
Napisala ze stracila jednego meza, dlatego ze ten drugi "zmarl" jak juz nie byli malzenstwem czyli juz byl ex mezem. Ciekawi mnie tylko jak ona to wszystko zrobila, ze do tej pory nie siedzi ?

Gość gość
Ja myślę że po ujawnieniu skandalu z Czarną Wdową oglądalność TVP jeszcze skoczy. Tego jeszcze nie było w żadnym reality - kobieta podejrzewana o śmierć swoich dwóch męzów, szuka sobie następnego jelenia! Teraz to jest reality z elementami dobrego thillera! Każdy będzie mógł się przekonać jaka powierzchowność jest złudna... Ja to teraz będę oglądać tylko dla Czarnej Wdowy :D TVP pobił Polsat i Tvn razem wzięte :D

Gość gość
Jesli ona napalila sie na hektary to czy wzieliscie pod uwage to ze ukatrupi nie tylko Marka ale i jego dzieci tj syna najpierw,prawdopodobnie ma kontakty z takimi co zrobią to bez śladu,jakiś wypadek na traktorze albo w ciemną noc spadnie z czegoś itp

Gość gość
Dokładnie tak. Tak jak z tym policjantem, który miał zeznawać w sprawie śmierci jej męża. Ta kobieta ma wyraźne powiązania ze światem przestępczym. Jak TVP mogło dopuścić do czegoś takiego?! Owszem Marek mógł jej nie wybrać albo zostawić po programie - ale sam fakt, że ta kobieta spała pod jego dachem! Nieodpowiedzialność TVP jest w tej sprawie miażdżąca!

Gość gość
Pamietam to.Teraz jak obejrzalam jeszcze raz po tych kilku latach to jestem pewna ze to ona.wpiszcie sobie w google superwizjer czarna wdowa .az ciary przechoda

Gość gość
Ci faceci ponoć samobójstwo popełnili więc oni popełnią samobójstwo a nie zginą tragicznie

Gość gość
Najbardziej oburzające jest to jak bezkarnie czuje się ta kobieta. "Rolnika" ogląda kilka milionów ludzi, w tym rodziny jej zmarłych mężów, które twierdzą, że mieszała w tych śmierciach palce. Jacyś dalsi i bliżsi znajomi. Jaka pewna się musi czuć i bezkarna! Tym bardziej, że wie, że 5 lat temu "Superwizjer" zrobił o niej reportaż! Prawdziwa twarz Beaty, to nie ta chichocząca i wiecznie uśmiechnięta laleczka z "Rolnika", tylko ta siedząca z ćmikiem w ręce i arogancko odpowiadająca dziennikarzowi w "Superwizjerze". Gdy się obejrzy te dwa programy, dopiero wtedy można zrozumieć ojca jednego z tych jej mężów, który mówi, że ta kobieta to świetna aktorka.

Gość gość
W rolniku wygląda na tak pogodna i uśmiechnieta jakby szła na pierwsza randke, a nie miała dwóch zmarłych mężow. To już ewidentnie świadczy że coś znią jest nie tak.