Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beata z rolnik szuka żony bohaterką reportażu Superwizjera Czarna Wdowa

Polecane posty

Gość gość
bo ludzie właśnie tacy są, siedzi na wsi Marek brudny, pamiętam że w odcinku zerowym jeszcze miał jakąś bruzdę krwawą na czole, może mu jakaś decha wcześniej wystrzeliła w twarz po tym programie mnóstwo dobrych opinii wylało się w internecie o nim a jak dostał listy to szajba mu odbiła szydził z wyglądu kobiety z synem , mówi o innych że są nie za ładne, chwalił się że ma 200 ha i egzaminował ze składu sera itp jeszcze trochę i facet będzie się uważał za playboya nr 1 w Polsce, że może mieć super-laski z telewizji, taką jak Ola Ciupa, sława, celebryta wiejski przekonany że oczy większość kobiet w Polsce są na niego skierowane i piórka urosły, nawet do Marty prowadzącej program powiedział przy stole, gdy była jego gościem "jedź już" i z tym swoim charakterem pragnącym laski w domu grozi mu skończenie jak byli mężowie Beaty Dudy jakąś odpowiedzialność ponosi tutaj program bo to jest bardzo poważne że kobieta podejrzana o sprawy kryminalne jest uczestnikiem takiego programu na oczach całej Polski , który ma jedną z najwyższych oglądalności a może jest na pierwszym miejscu ja osobiście bym się bała kontaktów z nią

Gość gość
nie widze wpisów

Gość gość
Jestem ciekawa jak się w dzisiejszym odcinku zaprezentuje Nasza gwiazda "Czarna wdowa".

Gość gość
Któraś z Was napisała do Pudelka i właśnie się pojawiło :-)

Gość gość
gość dziś Któraś z Was napisała do Pudelka i właśnie się pojawiło  Xxxx Dokładnie! Właśnie to napisałam w komencie na pierwszej stronie- brawa dla Kafeterian i o cynku ;)

Gość gość
gość wczoraj Wysłałam emaila do Faktu, Superwizjera i Pudelka. Na razie cisza! Xxxx Brawo Ty, jest na Pudlu :D

Gość gość
bardzo dobrze na Pudelku napisali artykuł, zrozumiale streścili historie oraz zwracali się z pytaniami do producenta programu o odpowiedź ale ta historia o tej kobiecie słuchajcie......jest PRZERAŻAJĄCA ona jest niebezpieczna, skoro mogła załatwić takich biznesmenów, zlikwidowała policjantów- świadków w sprawie którzy widzieli faceta podszywającego się pod jej męża gdy ten już zabity leżał w wersalce ma sa kra :O co ona jeszcze może ?

Gość gość
Świetny artykuł o Beacie na Pudelku! Dzięki Pudelek za odzew! Jako jedyny duży serwis poruszył ten temat! Brawo!

Gość gość
Kto by pomyślał, że Pudelek jako jedyny opisze tą historię. Meile były przecież słane też do innych serwisów. Najwyraźniej tak wygląda dziennikarstwo w Polsce. Jak przyjdzie co do czego, to wykazże się tylko portal plotkarski.

Gość gość
Trudno to teraz będzie zamieść pod dywan, więc pewnie lada chwila będę o tym trąbiły wszystkie portale plotkarskie. Tylko czekać!

Gość gość
gość dziś Kto by pomyślał, że Pudelek jako jedyny opisze tą historię. Meile były przecież słane też do innych serwisów. Najwyraźniej tak wygląda dziennikarstwo w Polsce. Jak przyjdzie co do czego, to wykazże się tylko portal plotkarski. xx Może teraz coś dalej się ruszy? Pudel zaczął i dobrze!

Gość gość
No to się Mareczek zdziwi kogo miał pod dachem :D

Gość gość
Jak Pudel napisał, zaraz pewnie będzie na Fakcie.

Gość gość
Ja też napisałam do Pudelka i Plotka.

Gość gość
Im więcej napisało, tym lepiej ") Sprawa w końcu jakoś ruszyła!

Gość gość
Jak juz pudelek napisal to i inne portale to rusza. I sam Rsz bedzie musial sie do tematu ustosunkować. Pewnie dadza oswiadczenie, ze Beatka nie zostala skazana w tych sprawach i tyle. Jest czysta.

Gość gość
ta historia o tej kobiecie słuchajcie......jest PRZERAŻAJĄCA ona jest niebezpieczna, skoro mogła załatwić takich biznesmenów, zlikwidowała policjantów- świadków w sprawie którzy widzieli faceta podszywającego się pod jej męża gdy ten już zabity leżał w wersalce :O

Gość gość
to ona, w tym samym miejscu ma pieprzyk co na zdj z różami

Gość gość
Zachęcam wszystkich bez wyjątków, na zamieszczanie na profilu na Facebooku "Rolnik szuka żony" w czasie dzisiejszego programu, z różnych kont facebookwoych komentarze oraz linki z artykułem na Pudlu, Superwizjera na temat Beaty. Im więcej Nas tym lepiej, nie zamkną Nam ust.

Gość gość
Ale mozna sie naciac.ona mnie sie podoba.wogole jak byla mlodsza i na tym zdjeciu co dostal marek -calkiem smakowita figura.schrupalbym ja.no ale teraz to raczej wzialbym na wstrzymanie.

Gość gość
Przyłączam się do apelu powyżej!

Gość gość
Podajcie link do jej konta na fb!

Gość gość
no to jak cos im napiszemy to zablokują nas i juz nigdy nie będziemy mogli tam cos napisać

Gość gość
Marek podobno w ciężkim stanie trafił do szpitala z objawami zatrucia!!!!!!!!!

Gość gość
powinniście uważać z tymi wpisami może ona chce was zmanipulować aby przyciągnąć do siebie tego rolnika w końcu sprawa jest tajemnicza a ludzie lubią tajemniczość

Gość gość
Na fejsie pod najnowszym postem ktoś napisał, że z CZARNĄ WDOWĄ to jednak musi być prawda skoro kasują komentarze. Ten póki co na razie nie zniknął, ale wzbudził zainteresowanie. :D

Gość gość
Czytajcie komentarze na RSŻ póki nie są kasowane. Ludzie się rozkręcili, chyba czytali artykuł na pudelku. :D

Gość gość
Wszystko dzięki artykułowi na Pudelku. Teraz już tej sprawy nie pozamiatają pod dywan.