Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beata z rolnik szuka żony bohaterką reportażu Superwizjera Czarna Wdowa

Polecane posty

Gość gość
Ktoś za facebooku Marka, zapytał go czy któraś została na stałe. Na co Marek odpisał: "Horroru się nie opowiada". :D

Gość gość
podajcie linka do jej profilu na fejsie i do opisu kandydaytek, pls

Gość gość
Na Pomponik.pl też już o Beacie piszą .

Gość gość
WY JESTESCIE NIENORMALNE, CO ZA TEORIE SPISKOWE

Gość gość
tylko żeby nie bylo tak, że Beata wrobi Marka na ciążę taka fachowa cwaniara jak ona zawsze skalkuluje dobrze co robić aby się opłacało.Jedni faceci są mądrzy i przegonią taką sukę a inni dadzą się złapać w sidła. Są baby co niszczą życie innym, manipulantki doskonale znajdą sobie zwolenników. Ale przy tej ludzie umierają w tajemniczy sposób , za chiny bym takiej nie wierzyła. Tym bardziej że jakaś zagorzała jej zwolenniczka walczy tu na forum i jej broni, najpierw wyzywała, później straszyła, wyśmiewała a teraz stara się zamulić dyskusję żeby ludzie stąd pouciekali. A być może to ona sama.

Gość gość
To nie teorie spiskowe, a niepodważalne fakty świadczące o tym, że to jedna i ta sama osoba.

Gość gość
do gość 10.21 Tak, też mi się podobało, że ta pani odeszła, po tym, co usłyszała. Dobrze zrobiła

Gość gość
Piszcie póki możecie bo znowu zawita tu ktoś kto będzie spamował myśląc że w ten sposób zatuszuje sprawę. :o

Gość gość
Wtedy założy sie nowy wątek

Gość gość
''Fani "Rolnika" żalą się, że ich komentarze na temat Beaty są od razu kasowane z fanpage’a programu.'' COŚ O NAS. :D

Gość gość
11 godz. temu na fejsowym Rolniku ktoś zamieścił link do Superwizjera. Ludzie lajkują, komentują i dopytują. Ciekawe tylko do kiedy będą mieć taką możliwość...

Gość gość
a może Marek się w niej zakochał i wierzy w jej wersję.Ja tak miałam z kuzynem moim który zakochał się w kobiecie i tłumaczyłam mu żeby się z nią nie wiązał że to doprowadzi do jego zguby, nie posłuchał mnie, ożenił się z nią i wierzył jej bezgranicznie.Już pół roku po ślubie wpakowała go w problemy , po jakimś czasie zaszła w ciążę z innym i obrobiła go z całego majątku, sprzedał swój nowy dom przeznaczając na mieszkanie w innym mieście, którego ona była włascicielką.Został bez niczego z reklamówką biedronkową w której były kapcie, przyznał mi że miałam rację.

Gość gość
Stary chlop sie tak szybko nie zakochuje. Kutasem myśli ot cała tajemnica. Noc była długa..

Gość gość
http://rolnik-szuka-zony.pl/beata/ "Kobieta przez wiele lat zajmowała się handlem nieruchomościami, jednak po tragicznej śmierci męża w pół roku po ślubie porzuciła to zajęcie i skupiła się na samotnym wychowaniu swojego synka." Podobno syn ma 4 lata, czyżby miała trzeciego męża, który też nie żyje?

Gość gość
DZIĘKUJEMY ZA PODNOSZENIE TEMATU !!!! Dzięki pani spamowi zawsze bedzie na szczycie listy !!!!!!!

Gość gość
Beatko! Chciałaś być sławna to jesteś! Czego tu spamujesz? Dupa boli? :D

Gość gość
popatrzyłam na ziemie do sprzedania w Knopinie i pewnie za to swoje 200 ha można spylić za kilka milionów, szczegółowo nie wiem ile bo wymaga to dłuższego prześledzenia ale te 3 mln lub 5 mln, może więcej to już jakiś pieniądz brzydko jest, śmierdzi i syf ale pieniądze z tego można wycisnąć i zbyć czarna wdowa na pewno przekalkulowała zresztą te kontakty które ma mogą jej ułatwić a byc może ona współpracuje z jakąś mafią i po prostu usidla faceta i dostaje za to jakąś forsę, resztę mafia zgrania tak jak prostytutka teraz młódką nie jest ale pewien rodzaj facetów może usidlić

Gość gość
podblokowało mi, nie widzę

Gość gość
to wklejanie blokuje mi topik , blokujcie tą mendę

Gość gość
O juz Beatka spamerka w akcji. Na fp Rolnika ostalo sie jeszcze kilka komentarzy "czy możecie powiedzieć czy Czarna Wdowa zamordowała już Marka czy musimy czekać na następny odcinek?" :D

Gość gośćZorientowana
Nie szkalujcie jej !!! Ona nikogo nie zabiła to raz a dwa przeszlosc zostawila za soba. Chciala normalnego zycia. A wy probujecie zmienic je w pieklo. Opanujcir sie. Topik bedzie zgloszony. Wasze ip beda zgloszone , odpowiecie za pomowienia. Wystosowane bedzie pismo do waszego dostawcy internetu.

Gość gość
Niech podnosi temat. Wtedy juz nikt nie przeoczy

Gość gość
Na kafe tez poznikaly niektore komentarze tutaj w topiku. Cenzura jak za komuny kuzwa