Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana ech

Bardzo boję się powiedzieć narzeczonemu o ciąży...jak to zrobić ?

Polecane posty

Gość gość
Gimbaziarskie prowo :D :D :D leje pod siebie ze śmiechu xD xD

Gość gość
No to skoro tak zareagował to powinnaś spakować się i po prostu stamtąd wyjść. Kobieto! On Cię nie szanuje, on Ciebie nawet NIE KOCHA... :( Zachował się jak 17 letni szczeniak. Twoim zadaniem teraz jest pomyśleć o sobie i o tym dziecku i to powinno być dla Ciebie najważniejsze. Wyjdź z tego toksycznego świata i udaj się tam gdzie będziesz miała święty spokój. W Tobie rozwija się mały człowiek, chcesz doprowadzić do tego żeby urodziło się chore? Albo żeby Ci zmarło tam w środku?! Narzeczony pewno byłby zadowolony, ale pomyśl jak Ty byś się z tym czuła? Że Twoje nerwy stresy itp doprowadziły do tego...chcesz mieć rozwrzeszczanego nerwowego noworodka? Wątpię więc zrób to co powinnaś. Chroń siebie i to dziecko!!!

Gość gość
13:07 A ja myślę, że mamusia przywoła to wyrośnięte dziecko z frankfuterką między nogami i orzeszkiem ziemnym zamiast mózgu do porządku ot co!

Gość gość
13:08 jak nie kocha jak kovha. Rozklapioche między udami :D

Gość gość
13:09 nmamusia to zaraz prztjedzię, wprowadzi się i wypierdoki wszytstkie qrwy z domu który jest jej :]

Gość gość
Autorko. Może rodzice przemówią mu do rozumu. Bo zachowuje się jak głupi gnojek. A swoją drogą, to jaką Ty masz pozycję w tym związku, skoro jak coś jest nie po jego myśli to Ty wpadasz w panikę? Czy twoje zdanie w ogóle się liczy, czy wszystko jest pod jego dyktando?

Gość WuSamoZło
ja pier.....le czytam to i jajka ze śmieChu tarmoszę xD która mi pomoże pomacoszyć xD PROWO zayebiste xD teraz czas na powiedzenie wszystkim, że przyjechał i się do niej nie odzywa xD i że ja obwinia o wszystko xD ale z was padalce niemyte tak się na to nabieracie xD xD

Gość dyrdymaŁek ech
13:15 echa nie ma żadnego zdania w domu. Jest od szeksu obiadu i sprzątania. A co?????

Z tego co wiem to on nic matce nie powiedział. W sensie o ciąży. Po prostu przyjechał do nich i oznajmił, że u nich nocuje. Tyle wiem o niej. Ona chciała ode mnie wyciągnąć o co poszło ale uznałam że najlepiej będzie żeby syn jej powiedział skoro już tam jest. Pojechał tak jak stał, bez niczego, późnym wieczorem w trakcie naszej rozmowy. A raczej krzyków. Niby nie powiedział że go na dziecko złapałam czy wrobiłam ale usłyszałam że jak mogłam być taka głupia żeby zapomnieć o tabletkach...a ja przecież brałam je codziennie. :( Nic więcej nie mogłam wyjaśnić...wybiegłam za nim ale był już w samochodzie.

Gość gość
I co zamierzasz teraz zrobić?

Gość WuSamoZło
Hahahahahahahahahhahahahahahahahahaha xD xD xD xD A jak odjechał, to z piskiem opon, rzucając niedopalek peta pod jej stopy. XD xD xD qrwa jeszcze jeszcze!!!! PROWO 2016 xD xD

Gość gość
To musiało być straszne . Skąd macie tyle czasu na wymyślanie tylu bzdur?

Gość ksiondz Helitrop
Teraz zamierza iść na kolanach do Częstochowy żeby wybaczył jej że zaciazyla. Ponadto poszłaby juiz do sklepu po wyprawke, ale przecież bez narzeczonego zrzedy nie może nawet wybrać obrazku na skarpetkach!!!!!!! Czaicie????

Gość gość
Nie rzucił jej peta pod stopy. Rozerwał koszulę na piersi, wybiegł z mieszkania krzycząc histerycznie: nie dam się złapać na dziecko. Na koniec pośliznął się na psim g*****e ... i tak ślizga się do tej pory nie mogąc oszołomiony wstać.

Więcej już tutaj nie napiszę. Dziękuję osobom które mi poradziły żebym jak najszybciej mu o wszystkim powiedziała. Zrobiłam to. Teraz muszę radzić sobie sama bo czytać o tym że zrobiłam prowokację stulecia nie mam więcej zamiaru. Pozdrawiam tych normalnych, chorym radzę się leczyć.

Gość WuSamoZło
13:26 zazdrosnico chodz mi na kolanko się nabić będziesz wiedzieć wtedy że szczeliwi czasu nie liczą xD

Gość gość
Problem w tym autorko że to co piszesz nie jest normalne.

Gość tak to my kafe prowokatorzy
13:28 jak już tak wyslizgal całe to g****o to stwierdził że pyszne i poszedł szukać tej, której pies to zrobił. Okazało się że nie było to psie g****o a jej. Bardzo mu zasmakowalo bo bardzo lubi od tylu i te sprawy. Zatem zrobił 5 dzieci innej z kakaowego oczka. Nie pyytał już "jak tak qrwa to zrobilas" bo wiedział, że będzie musiał uciekać do mamusi... A to gowienko tak mu smakowalo.... Nie mogl... Moral tej bajki jest taki - jedzcie zdrowo dzieci, to wam narzeczony do mamusi na gownie nie poleci i nie zrobi z inną dzieci! Joł. Konczymy ten teatrzyk. Dziękujemy za nominacje i wygranie PROWO 2016. Była to dla nas czysta pryjemnosc xD

Gość gość
czy wam tez to prowo przypomina ten ciapowaty temat o lasce, ktora wystawil facet???

Gość WuSamoZło
13:36 daj linkę jak masz xD

Gość gość
Gośc 13:32 a kto tu jest normalny prowo? xD

Gość gość
13:40 - dooobre ! Jak na moje to ta sama ekipa prowo.brawo, udało wam się wkręcić pseudo matki polki rodem z rydzykowa

Gość gość
I co, nie gllupio Wam że daliście się wróbić w PROWO?????

Gość gość
Autorko,wspolczuje ci bardzo! Na twoim miejscu,spakowalabym manatki! Pi tym jak cię potraktowano?! Miej swój honor! jesteś w ciąży! A on naraził ciebie i dziecko na stres,nerwy! Przecież moglas poronic ! Wyłącz telefon,i Jedz gdzie kolwiek,rodzice,znajomi. Czasami trzeba zrobić terapię wstrzasawa! Albo bardzo cię przeprosi i udowodni że jest wart was albo kopa w d**e!

Gość gość
I jaka jest sytuacja Autorko?

Gość gość
Napisz coś autorko jak tam

Gość gość
Odwalcie się. Jak nie przestaniecie pisać to rzucę na was wszystkich klątwę!

Gość gość
Autorko jesteś???????