Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana ech

Bardzo boję się powiedzieć narzeczonemu o ciąży...jak to zrobić ?

Polecane posty

Gość lykacie coś takiego
ludzie przecież to prowo az wali na kilometr. pisałam tu kilka fajnych historyjek i tez lykalyscie ale ta? toz to jest żałosne! zero polotu i wyczucia! dno dna. a wy sie lapiecie? coraz glupsze "czlowieki" tu siedzą.

Gość gość
Te łyknieta_ tu same debile siedzą. bez wyjątku. A ty jesteś na czele tej grupy. Nara patisonie

Gość gość
Autorka faktycznie napisała prowokację skoro do tej pory się nie odzywa :o Kretynka :o

Gość gość
Może narzeczony wyrzucił ją z domu za takie wieści? ;)

Gość gość
Myślisz że autorka nie ma nic lepszego do roboty po rozmowie z narzeczonym tylko zaspokajać ciekawość kafetryjnych plotkar bezmózga idiotko? :o

Gość lykacie coś takiego
wy łykacie to prowo bez polotu ja łykam po latarnią :classic_cool:

Gość załamane ech
No niestety :D daliście się wkręcić :D osły dawały rady od czapy o tym szczęściu hihihi dobry ubaw był :D qrwa jak wy się wczuliscie xD

Gość gość
10:52 Ty za to masz trociny zamiast mózgu wulgarna patologiczna "kobieto" z rynsztoka :) Autorka przez 7 stron ciągle pisze i relacjonuje wszystko i nagle zamilkła więc to czyste prowo a jak Ty tego nie widzisz to jesteś ograniczona umysłowo...

Gość gość
A teraz wybieramy txt miesiąca xD

Gość gość
10:57 zacznij od siebie skoro wyzywasz autorkę od kretynek meliniaro bez krztyny kultury osobistej. Do takich jak ty trzeba w ich języku, kulturalnie nie zrozumieją takie patologie. Skończyłam z tobą.

Gość gość
ja też swojemu bym się bała powiedzieć nawet jak wiem, że wziąłby to na klatę i jakoś to by było powolutku :) To normalne, że kobieta czuje strach czy ejj przyszłe dziecko będzie zaakceptowane

Gość txt miesiąca xD
Txt miesiąca: DYSLEKCJA xD xD xD Qrwa bezmózGi ej ja też wam powiem bajeczke znam taka ciote co w twarz wam powie że jesteś qrwa karolinka, za 3 tygodnie powie na ciebie martynka o bo jej się imię pomylilo a za plecami jesteście fałszywymi mendami :D uważajcię na takie qrwy co wam karolinkują to są wysłannicy szatana! xD

Gość txt miesiąca xD
Ej c***y yebane mowcie sobie jeszcze podnieca mnie to xD

Gość gość
11:00 Ja nie pisałam o 10:06 Mój wpis jest na poprzedniej stronie a "kobieta" której odpisałam pisze o zaspokajaniu ciekawości. A mój wpis brzmi "też jestem ciekawa" w związku z czym odpisałam osobie, która bez powodu wyzywa mnie od "bezmózgich idiotek" :o

Gość gość
gość 11:12 źle myślisz że bez powodu :D jesteś nazwana idiotka z pewnego powodu xD

Gość gość
11:19 Tak tak jestem bezmózgą idiotką bo przejęłam się czyjąś historią i jestem ciekawa finału rozmowy autorki z narzeczonym. Kończę dyskusję z Tobą bo pisanie z kimś kto robi znak "xD" to nie mój poziom, ja już dawno wyszłam ze szkoły podstawowej :) Żegnam.

Gość gość
A wiesz że wali mnie to że udało Ci się wyjscc ze szkoły podstawowej xD mnie się za to udało wyjśc z liceum xD i się qrwa nie chwalę przeżuta landryno xD

Gość gość
Cieszymy się, że zdajesz sobie sprawę z tego, iż jesteś bezmózgą idiotką xD xD xD wpisz se w CV w dziale "umiejętności" xD xD xD xD. chodź Cię nadzieje na mój pal, to będziesz nadzianą bezmózgą idiotką

Pozdrawiam tych, którzy stwierdzili, że to prowo, bo nie wchodzę i nie relacjonuję przebiegu rozmowy...może po prostu nie miałam głowy do tego żeby po wczorajszej rozmowie jak i całym wieczorze a w zasadzie to i nocy wchodzić tutaj i cokolwiek pisać? Szczególnie, że pół jej praktycznie nie przespałam.

Gość gość
Tak tak xD jutro się okaże że jutro będzie cię boleć głowa i dalej będziesz wyzywać wszystkich jako "gość". Co za debile. Zauważcie ludzie, że każdy post tutaj został skrytykowany :) ktoś się dobrze bawi :) hihi pROWO zayebiste xD

Gość gość
Załamana i jak ta rozmowa przebiegła? Odważyłas się w końcu? Jak dla mnie to taki egzamin waszego związku. Związek oparty na zaufaniu i we wsparciu z jednej strony jak i z drugiej w każdej nawet najgorszej sytuacji życiu. Zazwyczaj gdy facet nie chce dziecka i źle znosi myśli na ten temat to później jak juz mleko się wylalo zmienia nastawienie i się cieszy. ;)

Gość gość
haha To jest prowo miesiąca październik :D Jak już znalazła siły wejść to wlazła i nic konkretnego nie napisała. Nie no tak napięcia budować to nie potrafi nawet James Cameron :D Brawo, brawo dla tej Pani! Powinnaś pisać książki :D

Gość gość
Prowo czy nie to ja i tak chcę poznać zakończenie autorki. Nie ma nic gorszego niż czytać dobrą książkę i nie przeczytać ostatniego rozdziału.

Gość gość
12:34 Dokładnie. Powinna wymyślić jakieś zaskakujące zakończenie :D wyrzucenie z domu byłoby zbyt oklepane. Pewnie dlatego autorka tyle nad tym myśli :D

Gość duch caffffeee
Te qrwo niemyta 12:34 zakończenia qrwo nie poznasz bo jesteś na to za słaba psychicznie.

Gość gość
12:44 ty tuczNiku najpierw schudnij a później wchodz na kafe .masz brzuch jak słonina zlezala z kierfura :D

Nie myślę nad żadnym zakończeniem...przestańcie snuć jakieś teorie spiskowe. Wystarczająco mam problemów na głowie w domu żeby jeszcze tutaj musieć czytać o jakichś prowokacjach że to niby je wymyślam. :( Rozmawiałam z narzeczonym. Najspokojniej jak tylko umiałam powiedziałam mu, że jestem w ciąży. Że jestem tego pewna i że byłam u ginekologa. Na początku nic się nie odzywał tylko później dopiero odpowiedział, że TO PRZECIEŻ KURWA NIEMOŻLIWE. To cytat...bo mniej więc o to mu chodziło. Pokrzyczał jeszcze trochę nie dając mi zupełnie dojść do słowa po czym najzwyczajniej w świecie wyszedł z domu i pojechał nawet nie wiem gdzie bo nie odbierał. Pół nocy przepłakałam i dopiero jak trochę doszłam do siebie zadzwoniłam do jego matki. Okazało się, że jest tam.

Gość gość
A nie mówiłam. W roli głównej mamisynek :D pepowina nie odcięta. Takie telenowele to w klanie oglądam na co dzień :D za chwile przeczytacię że mamusia się wpierdala i ją opierdoli że nogi synusiowi rozkłada :D i że go na dziecko złapała :D niach niach niach xD