Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy z wyczuciem stylu POTRZEBNA SZYBKA RADA...

Polecane posty

Gość gość

Szybkie pytanie dla mam ktore interesuja sie moda, kosmetykami itp itd. Potrzebuje pomocy- za tydzien mam wesele na ktore ubieram sukienke w kolorze czerwonego wina- takie bordo ale nie zupelnie ciemne/nasycone. Mam czarne buty i kopertowke, prawdopodobnie zlote kolczyki. No i teraz- jaki zrobic makijaz, jakie paznokcie itd. Nie dam rady odwiedzic kosmetyczki wiec musze sobie poradzic sama. Pomocy!! Dodam tylko ze mam naturalne rudo miedziane wlosy, zielone oczy.

Gość gość
Jak na mój gust całokształt jaki opisalas tzn.sukienka buty kopertowka i dodatki plus kolor wlosow nie bedzie ladnie wygladac...

Gość gość
Będzie ładnie. Tylko teraz nie przesadź- makijaż jak najbardziej naturalny, na oko trochę popielatego cienia a paznokcie bez koloru lub matowy beż.

Gość gość
Zielone oczy i rude włosy, wow, pewnie jesteś śliczna! !! Bordo bardzo pasuje do radości. Tak jak wyżej makijaż skromny i będzie ok.

Gość gość
Do rudości miało być :)

Gość gość
autorka__Dziekuje za wszystkie odp i mile slowa. Sliczna to moze nie jestem ale jesli ktos gustuje w rudosciach to moge sie podobac ;) Szczerze mowiac to myslalam o paznokciach w kolorze sukienki, ale widze ze wszyscy tu obstawiaja bardziej naturalne kolory- wiec niech tak bedzie :) Jutro ide na zakupy po lakier.

Gość gość
A ja bym zrobiła tylko kreskę eyelinerem na powiekach i mocno wytuszowala rzesy i albo neutralne delikatne usta Albo czerwona szminka a paznokcie nude

Gość gość
A buty to tez bym wybrała nude żeby dodać lekkości całości i wydłużyć nogi. Bo moim zdaniem czerwień i czerń razem tworzy bardzo mocny i przytłaczający efekt

Gość gość
Tez bym postawila na nude. Rude wlosy, sukienka bordo + czern to strasznie ciezkie. Makijaż raczej normalny - czyli podkreslenie rysow bez ordynarnego przerysowania. Jak pasuje Ci kreska czarna to zrob lekka, jak nie pasuje to tylko rzesy+ delikatny cien.

Gość gość
autorka__ w sumie o butach nude nie pomyslalam, a jedne posiadam, co prawda nog mi nie trzeba wydluzac bo mam 180cm wzrostu :) ale przymierze i zobacze jak to wyglada. Dzieki!!