Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olał mnie dla innej a teraz

Polecane posty

Gość gość

Żali mi się ,ze źle zrobił ,ze żałuje i ze przecież ludzie popełniają błędy .I co mam z nim zrobić ?

Gość gość
Olać, bo jak się trafi inna, to znów popełni ten "błąd"... lojalność i zaufanie to podstawa.

Gość gość
Kopnij to w miejsce gdzie słońce nie dochodzi :-)

Gość gość
Czy naprawdę człowiek nie może popełnić błędu i zrozumieć po czasie ze to jednak nie bylo to ? Szczególnie ze nie spotykaliśmy się dość długo

Gość gość
Kolejna idiotka która najpierw prosi o radę, a potem usprawiedliwia dupka kiedy rady są odmienne od jej oczekiwań :P

Gość gość
Nie jestem idiotka ,nie usprawiedliwiam go i nie olewa rad innych niż te które są odmienne od moich oczekiwań :) po prostu nie wiem jak to jest z facetami ale widzę ze dla was każdy facet to dupek i nikomu nie należy się druga szansa.Jakby na to nie patrzeć ,dzięki za opinie .Raczej nic z tego nie będzie bo chyba już mu nie zaufam

Gość gość
Nie chodzi o to że każdy facet to dupek, tylko jeśli ktoś jest kimś zainteresowany na poważniej, to nie rozgląda się za innymi dupami w międzyczasie. A skoro poszedł do innej, to możesz mieć pewność że jesteś tylko rezerwową i jeśli trafi się lepsza od ciebie, to znów odejdzie.

Gość gość
szansa zawsze jest tylko jedna!

Gość gość
Olej go teraz Ty!

Gość gość
Nigdy mu więcej nie zaufasz. A chwile niepewności doprowadza Cię do frustracji. Proste i logiczne.

Gość gość
przeciez to nie mąż z 25letnim stazem tylko chlopak z którym spotykała sie krótko Ten okres to czas kiedy człowiek wybiera, myli sie, żałuje itd az trafia na odp osobe zakochuje sie i zyje dlugo i szczesliwie A ty w sklepie nigdy nie wróciłaś do sukienki którą odwiesiłaś? Musisz sie tylko upewnić czy nie ma skłonności do zdrad

Gość gość
Duma i ambicja by mi nie pozwolily do niego wrocic. Dziewczyno pamietaj ze nie powinnas miev wiekszec milosci niz milosc wlasna! Ktos kto wybiera kogos innego nie zasluguje na druga szanse. Powiedzialabym mu z satysfakcja ze juz mnie nie interesuje, wdzieczna mu jestem ze mi zwrocil wolnosc mam kogos innego na oku i ze ten pociag odlecial. Tylko frajerzy dają druga szansę.

Gość gość
Jesteś samotna, odtrącona , oszukana a mimo tego uważasz ze jesteś dla niego dalej atrakcyjna, dlaczego? Bo jesteś samotna a co za tym idzie bardziej chętna aby zapomnieć. On z inna balował a jak już sie wybawił to wrócił do ciebie nudnej po to by zabalować z inna ale póki co...przecież nie bedzie samotny jak ty

Gość gość
Nie jestem samotna, zdolowana ani odtrącona.Spotkałam się z nim zaledwie 3 razy ale dowiedziałam się o drugiej koleżance wiec olałam.Rozumiem to ze człowiek ma prawo wyboru i pozwoliłam mu wybrać a raczej rozwiałam jego wątpliwości i odsunelam się na bok.Teraz sytuacja wygląda tak ,ze on olał tamta bo stwierdził że popełnił błąd i żałuje.

Gość gość
Dodam tylko ze po tych 3 spotkaniach ledwie zdążyłam go polubić ,nie ma mowy o zakochani u i wielkiej miłości ,dlatego też olałam go.Chciałam tylko wiedzieć co o tym myślicie ,czy facet naprawdę może żałować ? Z tamtą spotkał się tylko miesiąc po czym olał ją.Ona cierpi i tęskni a on do mnie ze żałuje

Gość gość
gość dziś Nie jestem samotna, zdolowana ani odtrącona. Jak ci mówimy że jesteś to jesteś. I nie kłam! Nas sie nie da okłamać my wiemy wszystko najlepiej

Gość gość
Tamta też cierpi?! Gdzie ona założyła swój temat bo nie mogę znaleźć? Już ja jej doradzę co i jak powinna z nim zrobić