Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość966

Waże 78 kg przy wzroście 170 cm

Polecane posty

Gość gość966

Chce schudnąć :( moje wymiary to biust 89 cm, talia 69 cm, biodra 93 cm. Rozmiar ubrań noszę przeważnie M, ale to tylko górną część garderoby. Dół L. Nigdy nie miałam się za szczupła osobę, ale też jako o grubej nie myślałam o sobie. :( A dzisiaj zważyłam się po raz pierwszy od kilku lat i 78 kg... Załamałam się bo okazało się że jestem po prostu gruba

Gość gość
No jesteś ja mam 178 i ważę 82 jestem wysportowanym mężczyzną mam 84 w pasie i 42 w bicepsie

Gość gość966
Zdaje sobie z tego sprawę :/

Gość gość
A jak miesnie? Bo wymiary swietne szczerze mowiac.

Gość gość
Ja ważę 68 przy 165 cm, tez noszę na gore M, na dol różnie, raz M, raz L, zalezy co i jaka firma. U mnie największym problemem sa uda i brzuch :( mysle, że mogę miec podobne wymiary do ciebie, dawno sie nie mierzylam i juz nie pamiętam, ale cos kolo tego bylo. Zamierzasz zacząć dietę?

Gość gość966
U mnie też właśnie największym problemem są uda i brzuch :( Ja raczej zmieniłam sposób odżywiania się, nie jem pieczywa, zero tłuszczu, słodyczy, fast foodów. Jem głównie na obiad kaszę jaglaną/gryczana z warzywami, dużo ryb, ograniczyłam nabiał i owoce, mąkę używam tylko kukurydziana. I tak od tygodnia... Chce też zacząć ćwiczyć :(

Gość gość
To ćwicz a nie się lenisz.

Gość gość
Ja tez planowałam ograniczyć białe pieczywo albo zamienic je na pumpernikiel (brak maki pszennej, węglowodany złożone), ale jest ciężko, bo stoję teraz cienko z kasa, w dodatku mam taka głupia pracę, że nie moge zabrać sobie czegos i odgrzać, wiec w zasadzie mogę do pracy brać tylko kanapki... Plus jest taki, ze pracuje tylko na jedna zmianę, wiec regularniej jem posiłki niż kiedyś. Nie slodze niczego, mało sole, nie pije napojów gazowanych ani soków w kartoniku. Co do ćwiczeń, to od tego tygodnia chciałam zacząć chodzić na basen, mam nadzieje, ze kasy mi starczy. Mam w domu hula hop, ale jeszcze nie nauczyłam sie go obsługiwać :) mam chore kolana, wiec duzo ćwiczeń niestety odpada

Gość gość966
Zaczynam od dzisiaj.

Gość gość
Możesz sobie ściągnąć taka aplikacje na telefon z ćwiczeniami wsklep play. Polecam.

Gość gość
brzuch najbardziej rośnie od tych produktów : białe pieczywo , majonez , frytki , smalec, pączki, makaron, pizza , ryż biały

Gość gość966
Rozumiem, ja w sumie może też spróbuję pumpernikiel. Czytałam gdzieś o hula hopie, sporo kobiet było zadowolonych z efektów ;) ja niestety nie umiem kręcić. Chce spróbować treningu interwałowego. Dzisiaj poćwiczę z Mel B cardio, abs i pośladki, kiedyś już z nią cwiczyłam i efekty były ok. Mi się wydaje że ja źle jem :( śniadanie przeważnie o godz 12-13, później jakąś sałatkę czy owoc/warzywo, o 17-18 obiad i kolacje o między 20 a 22. Chciałbym ważyć chociaż 65 kg :(

Gość gość
uważac nalezy równiez bardzo na tradycyjny polski schab z ziemniakami .. Nie powinno sie go jesc czesciej niż 3 razy w miesiącu

Gość gość966
Fajny pomysł z tą aplikacja:)

Gość gość
ja polecam zamiast ziemniaków kasze gryczaną zwyklą , nie prażoną Prażona nie jet dobra ma mniej kalorii i nie jesteś po tym głodny

Gość gość
Też nie lubię prażonej

Gość gość
Dużo zależy od budowy ciała bo możesz wyglądać na 'większa" ale nie gruba . Masz dobry wzrost , na pewno inaczej wygladasz niz niska dziewczyna z podobna ktora podobnie do Ciebie wazy .Coś pisalas że wcześniej ćwiczyłas , nosisz standardowa rozmiarowke a nie jakies xl czy xxxl wiec nie histeryzuj, co mają powiedzieć dziewczyny które więcej waza, a jakbyś chciała to byś tak naprawde w ms schudla

Gość gość966
Nie histeryzuje... Niedawno się jeszcze kilka razy ważyłam i waga pokazuje różne wyniki, raz 75, 74 i 72 kg, może jest źle ustawiona, nie mam pojęcia. Co raczej nie zmienia faktu, że za dużo waze:(

Gość gość
Anja Rubik ma 179 cm wzrostu i waży 50 kg

Gość gość
przy twoim wzroście 170 cm powinnaś ważyć 53 kg

Gość gość
Między 54 kg a 72 kg , to może być w gornej granicy normy , no ale jak pisze że waga jej wskazuje rozne pomiary to moze okazac się ze ponad 60 kg wazy, skoro gore m nosi to musi być w miarę szczupla, a że dół L... To gruszka jak nic po prostu... Coś pisała że wcześniej cw to może jakieś mięśnie ma i swoje waza. Nadal utrzymuje za autorka histeryzuje. Ja od Ciebie dużo więcej waze i odchudzam się... I co ja mam powiedzieć kiedy swojego rozmiaru nie mogę znaleźć??? A tu taka pisze że jest załamana bo nosi rozmiar m/l. No masakra. I autorko zwaz sie dobrze bo moze serio waga jest zle ustawiona

Gość gość966
Później ustawie. Ale ja nie nie histeryzuje... Szukałam jakiś rad, motywacji, ale nie komentarzy, że histeryzuje

Gość gość
Może rzeczywiście nie jesteś gruba tylko 'zbita'?

Gość gość966
"Zbita" od zawsze byłam, ale nie powiedziałabym o sobie gruba... Wiadomo szczupła o sobie nie mogę powiedzieć, tu i uwdzie jest za dużo, żyłam w przekonaniu, że waże właśnie tak dobrze ponad 60 kg... A tu ponad 70 kg, być może prawie 80... No nie wierzę :(

Gość alllllllle
Nie stosuj żadnych restrykcyjnych diet, dołącz do tego trochę ruchu i będzie dobrze. Nie ograniczaj nabiału i owoców nie popadajmy w skrajność

Gość gość
Autorko ustal swoje fat body, bmi nie jest zbyt wiarygodne

Gość gość
Jesteś jeszcze autorko? Ja waże 88 kg przy wzroście 170cm :(

Gość mijaaa
autorko to niemożliwe Ja mam 170 cm, ważę 61 kg, a moje wymiary to 93/75/96 Jestem szczupła, mam rozmiar 38 Mam grube kości i dość mało tkanki tłuszczowej To Ty byś musiała mieć 100 % mięśni przy takiej wadze i takich wymiarach

Gość gość
Jesteś gruba. Ja ważę 49kg przy 172cm.