Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy zazwyczaj dziecko schodzi z 3,4 karmien w nocy do jednego karmienia?

Polecane posty

Gość gość

Bo już mi tęskno do tego momentu kobiety...

Gość gość
moje jak miało 4 miesiące, to spało od 23-5 bez karmienia, córka siostry ma 1,5 roku i nadal budzi się w nocy na karmienie

Gość gość
a ile ma Twoje dziecko, moje miesiąc i w nocy zazwyczaj 3-4 karmienia ale czasem już przesypia 4 h

Gość gość
ja ze swoja postapilam drastycznie czyli zamiast mleka dostala smok i poszla dalej spac, około 6 miesiąca, od 7-8 miesiąca spi cale noce

Gość gość
Mój przesypial całe noce tzn do ok 5rano jak miał 5miesiecy a teraz ma 9i wstaje nawet 5razy na noc.

Gość gość
u mnie smok nic nie załatwia, po prostu musimy to przeczekać ale można się trochę przerazić czytając wpis, ze w wieku 9 miesięcy trzeba wstawać 5 razy do dziecka

Gość gość
o właśnie to ja od smoka , u mnie się zrobilo to samo, córka budzi mi się kilka razy w nocy, jak ja jeszcze nie spie to chodze do niej do godz 23 tak już z piec razy i później jeszcze ze trzy razy. a teraz odstawia mi wogole cyrki, bo budzi się i od razu siada sobie i głowe opiera o łóżeczko i placze w szczebelki. tak wlasnie od 9 miesiąca się zaczelo, ma pawie 11 miesięcy i tak wkółko to samo

Gość gość
Mój ma 4 miesiące i potrafi przespań od 22 do 5-6 rano, z jednym karmieniem

Gość gość
u mnie cyrki ze spaniem zaczeły sie jak mały nauczył sie wstawac w łóżeczku. Czasamirobił to podczas snu nieswiadomie i sie wybudzał. generalnie coraz gorsze sa noce.