Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania o dziecko 2016 2017 cd cd

Polecane posty

Gość Staranka
Ja juz zaczelam odżywac. W koncu jem, wychodze z domu. Czyli ten 15 tydzien jest magiczny:-) A ta ciaze traktuje inaczej niz poprzednia. Bardziej na luzie. To nie jest zasada, ze przy kazdej trzeba drżeć.

Gość Iwona25lat
Hej a mnie złapał troche katar a raczej dosc częste kichanie, przy tym tak troche spina sie brzuch mam nadzieje ze to nie uciska jakoś dziecka

Gość Iwona25lat
Mam nadzieje ze jak poczuje ruchy dziecka albo chociaż rosnący brzuch to sie troche uspokoję ... A Wy przy pierwszych ciążach kiedy poczuliście pierwsze ruchy?

Gość Staranka
Przy corce ruchy poczulam w 20 tygodniu. Dzis czytalam, ze mozna poczuc miedzy 16 a 26.

Gość gość iwona
ja z córka poczulam w 18 tc:-) cos pieknego;-);-);-)

Gość Kalinka12390
Hej. Jestem tu nowa i tez staram się o dzidzi pierwszy miesiąc. Zaznaczę w grudniu skończyłam 30 i boje się co mnie czeka. Trzy dni temu było Owu i teraz pozostaje czekanie na dwie krechy

Gość Kalinka12390
Hej. Jestem tu nowa i tez staram się o dzidzi pierwszy miesiąc. Zaznaczę w grudniu skończyłam 30 i boje się co mnie czeka. Trzy dni temu było Owu i teraz pozostaje czekanie na dwie krechy

Gość Kalinka12390
Dodam ze drugi dzień mam skurcz jakby dołu brzucha i pełniejsze piersi jak by przed okresem i zastanawiam się o co kaman ( na jakiekolwiek objawy za wcześnie ) któraś może potrafi to wyjaśnić , miała tak?!

Gość Iwona25lat
Kalinka być moze owulacja sie zbliża. Dziewczyny Wy pewnie wczesniej poczujecie ruchy bo ponoć przy kolejnych ciążach wszystko idzie szybciej :)

Gość gość
Gizeelcia- przede wszystkim spokojnie. Stres w niczym nie pomoże. Plamienia po duphastonie się zdarzają często, też je miałam, nie wyobrażajmy sobie od razu najgorszych scenariuszy.. W razie czego może zadzwoń do lekarza u którego jesteś i się poradź?

Gość gość
Mam 32 lata pcos i niedoczynnosc tarczycy. Wlasnie miesiac temu urodzilam. Zaciazylam przypadkiem. Odstawilam yasmin i lykalam tran, witamine d, zrezygnowalam z mleka zastapilam sojowym z powodu tradziku. Zaszlam 1 rok i 3 miesiace po odstawieniu. A jeszcze zabezpieczalismy sie czasem gumami bo nie chcialam.

Gość Iwona25lat
Hej Dziewczyny w ciąży tez macie taka wydzielinę dosyć wodnista? Bo czasem widzę taka plamkę na bieliźnie jakby wody a czasem ta wydzielina jest biala

Gość lutkaaa
Witam dziewczyny czy brała któraś luteine dopochwowo do tego luttagen? jestem w 7 tyg ostatnio 3 mies. temu poronilam lekarz kazal to brac plus magnez, witaminy,acard zastanawiam sie czy to nie za duzo, czy przy takich lekach ciąża sie na pewno utrzyma jesli jest zdrowa? dzieki za wszytskie odpowiedzi i wasze doswiadczenia trzymam kciuki za was bo podczytuje:)

Gość gość
Uppp

Gość gość
Zacielooo

Gość gość
Witam :) Jestem 12 dni przed @ i od wczoraj mam plamienia brazowe ale tylko jak sie podcieram widac.czy to moze byc przez tabletki na tarczyce czy poprostu @ przyjdzie wczesniej? STARACZKA

Gość gość
zacina