Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum 40

Polecane posty

Gość gość
k***a w d**e j****a szmatynowa to ma tok myslenia taki powstanie zle kosciol zly zmiany w kraju zle ale wyskrobac sie jak pieknie bo to demokracja wolnosc!!! w d**e j****a k***a podajcie mi do niego adres to mu k****e odstrzele leb!! daje 10 tys

Gość gość
lewacka gnida dobrze ze juz nie dlugo bedzie polowanie na tych frajerow jak na czarnych w usa kiedys :D bedziesz sie chowac pod lozkiem u mamusi sk****ala szmato jak ci wpadne z mlotkiem do domu !!!!!

Gość gość
skonczy sie to p********ie na tym forum z tymi dwiema nie dodymanymi debilkami bedziesz ssal peto pedale i zachwalal demokracje hue hue razem z ta c***a co cie tu broni ale chyba jej teraz nie ma

Gość gość
wawciul wyluzuj :D

Gość gość
wyluzuje jak mi possiesz bo jak od czasu do czasu wpadam tutaj i was poczytam to dostaje sraczki ze po tylu latach wy zwyczajnie jestescie nie reformowalnymi idiotami i nawijacie w kolko to samo non stop 24h na dobe zero wlasnego zycia pedaly

Gość gość
Co Kijowski zrobił na pogrzebie inki?

Gość gość
za kazdym razem jak wam cisne tro sie chowacie pod nickiem pomaranczowym i nagle was nie ma co wy jestescie jacys p**********i ?????? co wy sie na tej polityce znacie idioci zarobiliscie jakas kase w tym roku chociaz??? zalosne pedaly z wami to trzeba cisnac jak na czatach za malolata z wiesniakami

Gość gość
possac to ci moze Damianek i chuj ci do tego co tu kto robi/w*********j jak ci nie pasi :D

Gość gość
gość dziś > tej ty tylko zobacz ilu pislamistow nie płaci alimentów najpierw zrób porządek na swoim podwórku a potem patrz na innych :P

Gość gość
Co Kijowski zrobił na pogrzebie inki? x zesral sie twojej córce do p***y ??

Gość gość
hah nie ma argumentow jest i damianek :D:D zalosny pedale zjadlbym cie tylko mi sie nie chce tobie ublizac nawet bo przeciez ciebie obrazic sie nie da buahahhahah ty synu k***y i pedala

Gość gość
pamietaj ja kiedys ten adres do ciebie zdobede bo podejde ta nie przecwelona szmate iftar a wtedy szykuj sie bo jak zadzwonie do drzwi to bedzie za pozno bede ci k***o wyrywal zeby pojedynczo kombinerkami a moje czzarnychy beda cie dymac w d**e lyberale bo przeciez to lubisz!! polubisz jeszcze bardziej wędzona kielbase :D

Gość gość
shatyn nie ma juz zebow debilu :D

Gość gość
dobra nara szkoda czasu na was debile j****e :D:D za miesiac znowu wpadne wam podac do dziobka lance pedaly

Gość gość
Emski umow sie ze mna maly cweliku z neta. Ja ci pokaze jak koncza sie grozby wobec innych.

Gość gość
to nie jest zaden emski tylko nasz kochany wawciulek :D

Gość gość
A ja na Miasto 44 w scenie z latającymi serduszkami żałowałem że nie wziąłem popcornu. Przy techno w kanałach też można było przekąsić. Mam nadzieję że nie znasz się na filmach i Smarzowski nie zrobił jednak gniota dla miłośników Seleny Gomez :o

Gość Myrevin
Gdzieś czytałem, i słyszałem niektóre, o sposobach mordowania Polaków przez ukraińców. Jeden taki.. Rozgrzanym do czerwoności prętem robili dziurę na wylot w głowie dziecka, niemowlaka też, a potem przez tak powstały otwór nanizywali np siedmioro dzieci i wieszali między stodołą a oborą. <<>> I teraz ludzi, którzy robili naszym rodakom takie rzeczy sprzyja Duda, polski rząd, który daje im miliard EURO bezzwrotnej pożyczki. IMHO, nadal nie rządzą nami Polacy..na do takiego jedynego logicznego wniosku człowiek może dojść.

Gość gość
A ukraińskie bydlęta bezrozumne dalej czczą zwyrodnialca banderę.

Gość gość
NICZEGO ALE TO NICZEGO.. nie oczekujcie od banderowców Myrevinie bo się nigdy nie doczekacie. Jest już za pózno i prędzej by się udało zmienić nazwę ukrainy na banderozę niż to, że zaprzestaną kultu bandery i hieroji z upa.

Ale ja niczego się nie spodziewam od ukrainy i jej mieszkańców. Polskie władze powinny być bardziej pro Polskie, niż są teraz pro ukrińskie. Ukraina utrzymuje embargo na pewne nasze produkty, czemu "nasz" ( no nie jest to Polski rząd skoro tego nie robi) nie odpłaca tym samym? Karanie więzieniem na ukrinie za anty banderowskie postawy, czemu u nas nie ma prawa, skazującego za szerzenie banderyzmu? Obudzi się Polski rząd jak ta sprowadzona swołocz do pracy w Polsce zacznie nas mordować?!

{Film pokazuje naiwność Polaków. Mocno to jest zaakcentowane . Scena gdy do dowódcy bandy upa przybywa polski oficer bez broni bo tak mu nakazał rząd w Londynie aż boli. } <<>> A teraz tam jeździ Duda, Polski rząd wchodzi w ukraińskie doopska bez mydła. Kto nam teraz nakazuje? No kto!

Gość gość
Kurfa jak wy piertolicie. Niejaki Myrevin pisze, ze "gdzies czytal ze wypalali cos tam bla bla bla". Jaka wartosc merytoryczna ma taki tekst? Rownie dobrze moze napisac ze czytal kiedys ze UFO wyladowalo na plazy w Swinoujsciu. Przeciez sa coraz lepsze opracowania historyczne, i drastycznych szczegolow tez nie brakuje. Po co stosowac retoryke bazarowej przekupy? :o

Wklejałem kiedyś linki do artykułów. Sorry że nie pamiętam adresów wszystkich stron internetowych, na których mi się zdarzyło bywać. :o :P Może i argument "gdzieś czytałem" ma rodowód z jakiegoś bazaru, to fakty go potwierdzające, mimo to i tak są do sprawdzenia i do odnalezienia.

A jakoś ostatnio nie lubię filmów ciężkich filmów... Byłyście może już na Bridget Jones 3? Tak, wierząca osoba też lubi chodzić do kina :) I też lubi się śmiać ;) Akurat Bridget przypadła mi do gustu w poprzednich wydaniach i ciekawa jestem czy warto iść na tą trójkę.

A pro po przerażenia... x 14 sierpnia 1975 r. > E.: Egzorcyści > J.: Judasz Iskariot > ISTNIENIE PIEKŁA > J.: Gdybym Jej tylko był słuchał (wskazuje w górę) Ona była przy mnie (strasznie jęczy) > E.: Kto był przy tobie, mów w Imię... > J.: Ta u góry (wskazuje w górę), ale ja Ją odrzuciłem. > E.: Judaszu mów dalej, co w Imieniu Matki B/ożej musisz powiedzieć —mów prawdę i tylko prawdę! > J.: Ja jestem najbardziej ze wszystkich pogrążony w rozpaczy (jęczy). >> ZSTĄPIENIE DO PIEKŁA > E.: Judaszu Iskariocie, teraz musisz iść. > J.: Judasz, nie! (warczy). > E.: W imieniu Tej Królowej, Którą ty odrzuciłeś, W Jej Imieniu, Matki B/ożej z Góry Karmel, musisz teraz wejść do piekła! > J.: Musicie zmówić całą część bolesną R/óżańca i Wyznanie Wiary. (Podczas tego W/ierzę w B/oga... “wstąpił do piekieł" zaczyna mówić Judasz) — “Aż tam na dół przyszedł do nas..." > J.: Przyszedł aż do piekła, a nie tylko do otchłani, w której oczekiwały dusze. > E.: Dlaczego zstąpił do piekła? mów prawdę w Imię... > J.: Aby nam pokazać, że umarł on także za nas; dla nas było to straszne! On wszedł do królestwa śmierci, ale zstąpił także do piekła. Tak, tak naprawdę do piekła. Michał św. Archanioł i Aniołowie musieli nas spętać, abyśmy się na niego nie rzucili (warczy). > Ponieważ ja nie mówię tego chętnie, nie słyszę tego chętnie, — ponieważ ja jestem winien zdrady Jesusa — musicie śpiewać: “Ja widzę Cię o Jezu jak Ty milczysz i za gr/zechy chcę szczerze żałować". (Obydwie zwrotki, a później zwrotkę: “Stała Matka B/oleściwa") (Obecni śpiewali te pieśni), > J.: (Straszne krzyki rozpaczy podczas śpiewu) — O gdybym był żałował, żałował!!! > E.: Judaszu Iskariocie, my kapłani rozkazujemy ci w Imię Trójjedynego B/oga: wyjdź z niej i idź precz do piekła! > J.: .. .Ja nie chcę jednak iść (warczy) dobrze mi w tej kobiecie, dobrze mi w tej kobiecie, oby i ona miała moją rozpacz, wiele z niej! > E.: Judaszu rozkazujemy ci w Imię... idź precz do piekła, na wieczne potępienie, dokąd należysz... > J.: Ale ja nie chcę! E.: Wyjdź z niej Judaszu Iskariocie w Imię Matki B/ożej!

cd J.: Ona (wskazuje w górę) miała by teraz sama dla mnie współczucie, gdyby mogła mieć, miałaby je jeszcze nawet teraz. Ona mnie kochała, Ona mnie kochała. Czy wy wiecie, co to jest! (jęczy straszliwie). > E.: Wykrzyknij twoje imię i wyjdź z niej w Imię...! > J.: Ja wiem, że Ona kochała (warczy niemiłosiernie). > E.: Ty nie chciałeś Jej słuchać. Ona chciała cię ratować na wieki dla nieba. Ona miała, co do ciebie taki dobry zamiar (intencję). Teraz idź precz w Imię Matki B/oskiej Fatimskiej! > J.: Nie! (straszna rozpacz) > E.: Judaszu wykrzycz twoje imię i idź precz z niej, odejdź do piekła w Imię Ukr/zyżowanego Zb/awiciela, którego zdradziłeś, w Imieniu Jego cierpienia, w Imieniu krwawego potu na Górze Oliwnej... > J.: Trzykrotnie musicie się m/odlić: Ś/więty, Ś/więty, Ś/więty... uczestnicy odmawiają tę m/odlitwę śpiewają pieśń: “B/łogosław Ty Maryjo... W międzyczasie krzyczy Judasz straszliwie: nie! nie! > E.: Rozkazujemy ci w Imię Pr/zenajświętszej Trójcy...! (Judasz rwie jednemu z kapłanów stulę). W imieniu J/ezusa pozostaw to Judaszu Iskariocie. W Imię wszystkich Chóru B/łogosławionych Duc/hów, w imię Anioła Stróża tej Kobiety, musisz teraz iść precz — rozkazujemy ci! J.: (krzyczy straszliwie) E. W Imię Patronki tej kobiety — idź precz z niej!

cd > J.: Musicie przynieść na stół wszystkie r/elikwie; ze mną nie taka łatwa sprawa... Ja jestem... (strasznie krzyczy) > E. W Imię gorzkiej Męki Pana naszego J/ezusa C/hrystusa... > J.: Ja nie chcę iść! > E. Ty musisz odejść. W Imię Jesusa C/hrystusa - rozkazuję ci! > J.: Ja nie chcę iść, ja nie chcę iść! Zostawcie mnie, zostawcie mnie w spokoju (straszny ryk). > E. Matka B/oża Zwycięska rozkazuje ci! > J.: Gdybym Jej tylko był słuchał! > E. Rozkazujemy ci w Imię Matki B/ożej i K/ościoła K/atolickiego... > J.: To nie ma żadnego sensu! (gwałtowne warczenie głębokim głosem) > E. W Imię Pr/zenajświętszej Trójcy... > PIEKŁO ISTNIEJE >> J.: Gdybym tylko miał nadzieję! W piekle jest strasznie! Gdybym tylko miał nadzieję...! (niemiłosierny ryk rozpaczy) > E.: Matka B/oża rozkazuje ci, abyś wyszedł w Imię Ukr/zyżowanego, w Imię Najdroższej Krwi! >> J.: Pozostawcie mnie jeszcze chwilę w tej kobiecie! > E.: Nie! wyjdź w Imię wszystkich Ś/więtych Apostołów! W Imię... > J.: Ja nie chcę! Nie! Nie! (ryczy nienawistnie), ale oni (ma na myśli duchy piekielne) przyjdą wkrótce! (krzyczy aż strach bierze). > E.: Ty musisz teraz wyjść Judaszu Iskariocie w Imię Matki B/ożej z Góry Karmelu. Ona rozkazuje ci wyjść z niej i iść do piekła na wieczne pot/ępienie!