Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że użytkownik 92 z forum Kafeteria został wczoraj aresztowany ?

Polecane posty

Gość gość
Milicjant92 dziś Jakim cudem B jak się leczyłeś psychiatrycznie ja nie? ja mam D walneli mi kategorię D w wojsku.

Gość gość
Przecież prawik cały czas jest, zrobił sobie projekt kapitan kox:D

Gość gość
gość dziś wyśmiewanie prawiczków też idzie się do wiezienia bo tacy moga wpaść w depresje i sobie coś zrobić.

Gość gość
Milicjant92 dziś trzeba być idiotą żeby się podszywać i udawać myśląć, że nic ci nie zrobią.

Gość gość
Z Łódzkiego mają kogoś zatrzymać? pytanie kogo? prawika przemka? za wrzucanie nagich zdjęć? obrażanie kobiet itp.

Gość gość
ktoś wie ile mozna zadać odszkodowania za to ze ktoś nazwał nas debilem ?

Gość gość
A kogo to obchodzi, że to były jajca? Ktoś zgłosił to policja zareagowała. Masz nauczkę.

Gość gość
tylko idiota zakłada takie debilne tematy myśląc, że będziesz bezkarny.

Gość gość
19.01Mylisz się!!Owszem są przestępstwem bo uwłaczają godnosci drugiego człowieka.To samo wyzywanie od szmat kooref niedziewic..suchoklatesów albo słabszych genetycznie czy o gwałtach albo wrabianie kogoś w kradzieże pedofilię czy narkomanię albo wypisywanie wulgarnych tresci ,podawanie inicjałów ,danych ,miejscowosci czy info na temat ktedytow. itp.to wszystko podlega pod paragraf!!

Gość gość sylwia
19.01Mylisz się!!Owszem są przestępstwem bo uwłaczają godnosci drugiego człowieka.To samo wyzywanie od szmat kooref niedziewic..suchoklatesów albo słabszych genetycznie czy o gwałtach albo wrabianie kogoś w kradzieże pedofilię czy narkomanię albo wypisywanie wulgarnych tresci ,podawanie inicjałów ,danych ,miejscowosci czy info na temat ktedytow. itp.to wszystko podlega pod paragraf!!

Gość gość
ktoś wzywał kogoś od np. parcha i myślisz że policja się tym zajmie ? że będą szukać po ip a jak nawet znajdą tego kogoś a on pisał z 'goscia' to jak mu udowodnią że to jego reka pisała a nie np ktoś kto wtedy był podłączony do Wi-Fi z innego urządzenia

Gość gość
gość dziś ktoś pisał, że z gościa nic nie zrobia jak piszesz

Gość gość
no chyba nie da się wtedy udowodnić . bo jak ?? a ze stałego Nicka ?

Gość gość
A co na to mama? Ciekawe jak zeragowała na wieść, że u jej syna policja szuka treśc***edofilskich.

Masz nauczkę bo mogłeś tylko obrażać wymyślonych bogów z książek wtedy by ci nic nie mogli zrobić, nie mieli by żadnych podstaw do przeszukania, bo bożkowie nic nie znaczą i ich nie ma, a ty musiałeś dobitnie udawać patologię.

Gość gość
Niedlugo i ty fubu bekniesz za obrazanie uczuc religijnych.

To niech mi bożkowie pozew cywilny wniosą że ich obraziłem. Zero inteligencji, na co ty liczysz na inkwizycje? To są tylko postacie literackie które zostały wymyślone i jak czują się obrażone to niech same złożą mi pozew i co teraz powiesz?

Ho ho, w końcu coś ciekawego się wydarzyło na kafe, co za emocje, co za adrenalina. A jeśli wchodziłam na kafe po 22.00 to też mogą mnie aresztować?