Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możecie se protestować na czarno zielono i niebiesko

Polecane posty

Gość gość

PiS i tak zrobi swoje :D

Gość CzarneKnuryGryzą
Będzie miał na sumieniu te kobiety, które umrą, z martwymi płodami w brzuchach

Gość gość
Szkoda ze ich matki nie wyskrobaly, nie było by tej całej ciemnoty na demonstracji!

Gość gość
Ja tam mam to w doopie, nie mieszkam w Polsce. Jak ustawa przejdzie to te barany co tak tu krzyczą i ryczą na protestujących będą płacili z podatków na utrzymanie nieuleczalnie chorych dzieci bo będą masowo porzucane po urodzeniu.

Gość gość
ty co tutaj nie mieszkasz- zabiła byś takie dziecko?

Gość gość sylwia
Te matki nieuleczalnie chorych dzieci to mały odsetek..zaledwie setna procenta..a wszyscy zachowują sie tak jakby co druga spodziewała się chorego płodu.Należy to oddac Bogu ,medycyna też poszła do przodu i radzi sobie z cieżkimi przypadkami.Choroby to efekt odsunięcia sie od Boga i od wiary .Chcecie ten efekt jeszcze bardziej pogłębić dając przyzwolenie do zabijania na większą skalę?Przecież ten odsetek gwałtow czy niepełnisprawnych dzieci to tak naprawdę tylko pretekst..do naginania Bożych przykazań i prawa.

Gość gość
A skoro popierasz to jesteś ubabrana krwią tych dzieci! Zastanow się nad tym !

Gość gość
gość dziś ty co tutaj nie mieszkasz- zabiła byś takie dziecko? X Nie zabiłabym tylko poroniłabym, są specyfiki na wywołanie porodu. Gdybym nie wiedziała, że urodzę chore dziecko i okazałoby się po urodzeniu, że jest upośledzone zostawiłabym w szpitalu.

Gość gość
gość dziś A skoro popierasz to jesteś ubabrana krwią tych dzieci! Zastanow się nad tym ! X A Ty jesteś ubabrana krwią dzieci z Konga używając smartfona lub komputera. Zastanów się nad tym!

Gość gość sylwia
10.47Poro ienie to też to samo co świadome zabicie.Jedno zdanie tylko Cie broni że zostawiłabyś w szpitalu.Lepiej oddać kimuś niż zabić!i o to własnie chodzi.Jest wiele rodzin ktore oczekują na dziecko z adopcji bo nie mogą mieć.Dlaczego nie dać im takiej szansy tylko bezmyslnie usmiercać?Są rodiny ktore decydują sie nawet na przyjęcie niepełnosprawnego dziecka i Bóg im w tym błogosławi..daje narzędzia do wyjscia z uposledzenia bo dla niego nie ma rzeczy niemozliwych.Zabijają ci ktorzy nie mają odrobiny Boga w sercu!Nie zabijaj -tak mowi dekalog.!

Gość gość sylwia
Przepraszam..bład nie poronienie samo z siebie tylko swiadome wywołanie poronienia.Bo to różnica.

Gość gość
Sylwia kopnij się w ten głupi łeb. Nie chodzi o uśmiercanie dzieci z wadami które można leczyć. Tylko o zdeformowane płody nie zdolne do życia i zagrażające życiu matki.

Gość gość
Co roku w Polsce średnio od 1,3 do 6 proc. dzieci rodzi się z wadami wrodzonymi, często związanymi z upośledzeniem umysłowym. Na Pomorzu przybywa około 600 takich dzieci rocznie. Liczba ta się nie zmienia, mimo stałego spadku urodzeń, co oznacza, że wśród zdrowych noworodków coraz częściej pojawiają się chore. Lekarze obawiają się, że m.in. w związku z rozwojem medycyny, ratującej bardzo zagrożone ciąże, coraz wyższym wiekiem matek i wieloma innymi czynnikami, w tym także środowiskowymi - będzie jeszcze gorzej. Czytaj więcej: http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/612461,niepelnosprawne-i-porzucone-dzieci-nikt-nie-chce-sie-nimi-zajmowac-trudny-temat-dla-samorzadowcow,id,t.html

Gość gość
A g***tow bedzie coraz wiecej, bo wielu z tych uratowanych niepelnosorawnych dzieciatek wyrosnie na silnych mezczyzn z niekontrolowanym popedem i nie bedzie srodkow na pilnowanie ich. Przyrost naturalny geometryczny.

Gość gość
Sylwia bardzo dobrze napisała, popieram ! A wy sobie tlumaczcie jak wam lepiej, nam nie musicie się usprawiedliwiac! Przed Panem Bogiem będziecie się tłumaczyć! Obysciec zdążyli się z tego brudu za życia oczyścić!

Gość gość
Przed którym bogiem? Żydowskim? Allachem? Wisznu? A może jeszcze jakimś innym?

Gość gość
Kto was religii uczył?

Gość gość sylwia
11.52.Dokładnie.Dziękuję za poparcie.Niech Ci Bóg błogosławi. A wam..wracając do tematu,skoro co roku rodzi się wiecej dzieci chorych to moze nalezałoby sie zastanowić nad przyczyną tych zachorowań!no nie??Z czegoś to wynika prawda?Ti nie jest jednak ani powód ani usprawiedliwienie do tego by usmiercać te dzieci.Idąc waszym tokiem rozumowania co ruku wzrasta poziom zachorowalnosci na cukrzycę i nowotwory.Sacuje się że już co czwarty polak choruje bądz zachoruje na jakiś rodzaj nowotworu..i tutaj zadam wam pytanie czy te osoby też należy zabić z racji tego że są chore??To jest ease myslenie nie moje a głowę dzięki Bogu mam zdrową więc daruj sobie to wyzywanie mojej osoby.

Gość gość sylwia
Sumienie każdy ma ,wy też je macie tylko bierzecie szatana za przewodnika zamiast przyjmować ludzkie życie z miłoscią ..bo życie jest cudem a nie karą.

Gość gość
Sacuje się że już co czwarty polak choruje bądz zachoruje na jakiś rodzaj nowotworu..i tutaj zadam wam pytanie czy te osoby też należy zabić z racji tego że są chore?? X Po co zabijać skoro i tak długo nie pożyją, nowotwór ich zabija. Dzieci urodzone z ciężkim upośledzeniem czasami żyją nawet po 20 lat. 20 lat lub czasem więcej lub mniej wyjęte z życiorysu jeżeli matka takiego dziecka zdecyduję się na wychowanie. Kobiety decydowały się na aborcję bo nie każda jest masochistką żeby cierpieć połowę życia. Teraz po przejściu tej nowej ustawy kobiety zamiast usuwać będą oddawały po urodzeniu. Przykro mi ale w Polsce bardzo mało ludzi chce adoptować bardzo chore dzieci, większość życia spędzą w szpitalu lub jakimś ośrodku opłacanym z podatków wszystkich obywateli.

Gość gość
Sylwia, popieram . Cieszę się, ze są jeszcze osoby które widza co się dzieje wokół nich a nie paplaja jak papuga byle tylko paplac! Pozdrawiam Cie Sylwio i życzę wszystkiego dobrego i nie przejmuj się tymi co Cie obrazaja, papugi juz tak maja, jak się nie ma racji to najlepsza obrona jest obrażanie, opluwanie. Zal mi takich osób!

Gość gość
Ale płód w brzuchu to jeszcze nie jest świadomy człowiek, w przeciwieństwie do kogoś już urodzonego.

Gość gość
A skąd się tyle kalekich dzieci rodzi? Ano stad ze jak się wpierr//dala tabletki antykoncepcyjne to organizm tak później reaguje albo w ciążę się w ogóle nie zachodzi ! Potem znowu problem bo taka kobietka dzidziusia zapragnie a tu PiS znowu inwitro nie będzie finansował. Więcej pokory puszczalskie kobietki i życie według dekalogu!!!

Gość gość sylwia
12.59.Dziękuję !Te słowa wiele dla mnie znaczą .Cieszę się że jest nas więcej.Ja już niczym się nie przejmuję,wiem że mam rację i nie boję się o tym mówić wprost.Bóg jest moją siłą ,nadzieją i wybawieniem.Jestem wierna ochronie życia poczętego i życia jako takiego mowiąc ogólnie.Słowo Boże mówi"Byliscie mi wierni w rzeczach niewielu-nad wieloma was postawię"Wierność Panu to ochrona życia...wierność przykazaniom. Oby wiecej takich ludzi jak Ty.:-)Amen.

Gość gość sylwia
13.08.Dokładnie.!

Gość dlugowlosa na szpilkach
Sylwia ,a faceta masz?

Gość dlugowlosa na szpilkach
l kolejne pytanie -sex uprawialas?

Gość gość
Moja teściowa ma jedna córkę chora i wyznała mi ze gdyby wiedziała że taka będzie nie urodzilaby jej bo wie ze teraz się męczy

Gość gość
13,12 nawiedzony moher

Gość gość
Sylwia , dziękuje i powiem ze takich jak my jest dużo więcej od tych pieniaczy tylko My tyle szumu co oni nie robimy;d, trzymaj się i glowa do gory,nara