Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z facetem przez internet. To coraz popularniejsze wśród kobiet.

Polecane posty

Gość gość

nigdy się nie spotkali ale się kochają internetowo

Gość gość
Chodzą na spacery przez internet, całują się przez internet, czują się przez internet, przytulają się przez internet, opiekują się sobą przez internet, jedzą razem przez internet, jadą wspólnie na urlop przez internet i ..... są tacy, którzy uważają, iż są normalni, że tak przez internet....

Gość gość
Moja kolezanka kiedys byla w ''związku'' z takim facetem w taki sposob, byli ze soba online caly dzien, rano gadali, w poludnie, wieczor, internet i telefon, opowiadywanie calego dnia, dzwonienie do siebie co chcwile, nigdy sie nie spotkali, to trwalo az 5 lat, az on nagle zniknąl, beczała jakby ktos jej umarł. Sorry, ale dla mnie to patologia umysłowa

Gość gość
Co ci do tego jak kto żyje i co robi? Zajmij się swoim życiem!

Gość gość
Tez tak miałem i to trwało ładnych parę lat. To byla wielka miłość i chociaż skończyło się to parę lat temu , to kocham tak jak wtedy. Chciało się żyć, było pięknie. Autorko nie zrozumiesz tego!

Gość gość
I gdyby któregoś dnia delikatnie zasugerowała spotkanie to chętnie bym ruszył na spotkanie, a szkoda , bo byłem cały w skowronkach!

Gość gość
Miłość uskrzydla i tak tez się czułem każdego dnia, wniebowziety!

Gość gość
co komu do tego w jakiej relacji inni żyją/teraz są takie czasy ,kiedyś były inne i wszystko inaczej wyglądało,,ja nikomu do zycia i do związku nie zaglądam i nie wtrącam sie i nie lubię gdy inni za bardzo interesują sie moją prywatnoscią,jesli ludziom pasują wirtualne miłosci,związki to ich sprawa

Gość gość
nieraz tak jest.

Gość gość
dziś "nigdy się nie spotkali ale się kochają internetowo" XXX No ja dokładnie tak mam. Mnie faceci zawsze lekceważyli a jego rzuciła dziewczyna. I powiem Wam jedno: lepsze TO niż pustka w życiu. A spotkać można się zawsze. Pozdrawiam.

Gość gość
mozna sie zakochac przez internet.

Gość gość
to jest znajomosc przez internet.mozna pogadac jak nie ma z kim.

Gość gość
dziś -"Też tak miałem i to trwało ładnych parę lat. To była wielka miłość i chociaż skończyło się to parę lat temu , to kocham tak jak wtedy. Chciało się żyć, było pięknie. Autorko nie zrozumiesz tego!" x-x-x-x-x-x Dokładnie! Nikt tego nie zrozumie, kto tego nie przeżył! Czasami w realu ma się mniej szczęścia po prostu a zakochać można się WSZĘDZIE- nawet przez internet.

Gość gwoli wyjasnienia
Sa to na ogol ludzie spragnieni ciepla, uczucia i czyjegos zainteresowania. Dokladja do rzeczywistosci mnostwo iluzji i sa szczesliwi. Szkoda tylko, ze banka kiedys na ogol pryska i zostaje zal i tesknota. Choc niektorym udaje sie zrobic krok w rzeczywistosc i tworza udane i trwale zwiazki. Mysle, ze nikt kto w takiej sytuacji nigdy nie byl nie jest w stanie zrozumiec wymiaru i barwy takiego szczescia. Patologia? Wariaci to czesto bardzo szczesliwi ludzie :) Dopoki innym tym krzywdy nie robia to jest wszystko ok.

Gość gość
dziś -" gdyby któregoś dnia delikatnie zasugerowała spotkanie to chętnie bym ruszył na spotkanie, a szkoda , bo byłem cały w skowronkach!" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A dlaczego TY nie zaproponowałeś spotkania? Może ona czekała na Twój ruch w tym kierunku?

Gość gość
dziś -"też tak miałem i to trwało ładnych parę lat. To była wielka miłość i chociaż skończyło się to parę lat temu , to kocham tak jak wtedy. Chciało się żyć, było pięknie. Autorko nie zrozumiesz tego!" Zakochaj się we mnie. Jestem wolna o gotowa na związek przez internet.

Gość gość
Samotnosc i desperacja

Gość gość
mój zwiazek przez internet zamienił się w związek w realu:) Półtora roku pisania, gadania całymi dniami aż nadszedł dzień spotkania. Tak jak tutaj piszą mimo, że przez internet to chodziłam w skowronkach, zakochana po uszy:) Myślę że to było jeszcze bardziej emocjonalne, przez to że nie można było się w danej chwili spotkać, przez tę tęsknotę uczucia byłe jeszcze mocniejsze i intensywne aż nadszedł dzień spotkania, ale wszystko mieliśmy obgadane co gdzie i kiedy i tak właśnie było. Było dokładnie tak, jak sobie wymarzyłam i jest do dzisiaj :)

Gość gość
a jak sie tea osobe widzialo na zywo

Gość gwoli wyjasnienia
15:05 Trafiles w dziesiatke. Swietnie to ujales (sic!)

Gość gość
14,40-może jakis kontakt , prosze

Gość gość
14,40-może jakis kontakt , prosze

Gość gość
a jeśli sie widzą na skypie,rozmawiają godzinami to czy to też są wyobrażenia,iluzja?chyba nie

Gość gość
kazdy robi to co lubi

Gość gość
mozna sie zakochac na odleglosc.

Gość gość
gość dziś Samotnosc x dokładnie bo sam tak mam

Gość gość
I ja tez tak mam i fajnie i Milo jest czasami pogadac z mila i samotna kobietka . Zawsze to jakieś okienko na świat, ażeby całkiem nie zapaść się w tej samotności.

Gość gość
gość dziś I ja tez tak mam i fajnie i Milo jest czasami pogadac z mila i samotna kobietka . Zawsze to jakieś okienko na świat, ażeby całkiem nie zapaść się w tej samotności. X racja i zawsze można pujść krok dale gdyby okazało się że obydwoje tego chcemy.

Gość gość
No nie wiem czy tak 'pujść' debilu :D