Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Extraportfel najlepsza oferta ?

Polecane posty

Gość czekoladaznadzieniem
planuję własnie z oferty extraportfela skorzystac na swieta, bo na pewno mi braknie gotowki

no wg mnie mają najlepsza ofertę . raz ,że ze względu juz na sam fakt ,z jest to pożyczka online , czyli nie musisz wychodzić z domu , dwa to ,ze pierwsza pozyczka jest darmowa , czyli bez odsetek , pierwszą pożyczke mozesz tu wziąć do 2000 zł na okres 45 dni . więc ogromnym atutem jest i wysokość jak i równiez okres spłaty ;) gdzie w większości przypadków wynosi 30 dni . a tutaj jest on wydłuzony o 15 dni ;)

Gość BigMerry
korzystałam z extraportfel i polecam . Ze względu na prostote składania wniosku .szybko otrzymuje sie decyzje o przyznanej pożyczce , potem równiez pieniadze szybko na ląduja na koncie .

Gość Erram
Faktycznie, pierwszy raz miałam okazję korzystać z Extraportfela ale myślę że jest to jedna z lepszych firm. Także polecam!

Gość lufak
jest to dobra i sprawdzona opinia. myślę ze spokojnie można u nich wziąć pozyczkę w szczegolnosc ze okres spłaty jest długi bardzo

Gość Juszka
Tak, mi Extraportfel bardzo poasuje - brałam dwa razy i faktycznie bezproblemowo

Gość KarolekBg
wg mnie oferta najlepsza . Przede wszytskim po złozeniu wniosku jest bardzo szybka weryfikacja a potem przesył pieniędzy na konto ;)

Gość Agatadziombek
Firma w porządku pod względem oferty , przede wszytski jest zgodna ztym co proponuje razem z warunkami umowy. Nie miałam żadnych probemów , mimo tego ,ze korzystałam z refinansowania na 7 dni .

Gość DorotkaPe
okres spłaty pożyczki można sobie samemu wybrać . Ja też dobie wybrałam 45 dni.Poza tym dla mnie usługa od tej firmy jest pewna i bezpieczna

Gość Ninoczka55
Jest najlepsza ofertą , bo okres spłaty został wydłużony z 45 na 62 dni . Więc czas na spłatę pozyczki został wydłużony o jakieś 17 dni ;) wiec jak dla mnie najlpesza oferta ;)

Gość GameOver88
korzystałam niedawno z oferty etraportfel Uważam ,ze na tle innych wypada bardzo dobrze . Po głębszym przeanalizowaniu , pierwsza pożyczka rzeczywiscie jest za 0 zł bez odsetek ;)

Gość Opus
wg mnie najlepsza, dlatego że sa jasne zasady pożyczania , na bardzo wiele pytań znalazłam odpowiedzi na ich stronie. Pieniądze po weryfikacji mialam po jakichś 15 minutach na koncie . wiec jak najbardziej polecam .

Gość Kasia Kwapisz
Na rynku jest wiele firm pożyczkowych, ale ta wg mnie ma najciekawsza ofertę. Poza tym. tutaj jeżeli jest powiedziane ,że pierwsza pożyczka jest za 0 zł tzn że na prawdę jest za 0 zł - czyli bez odsetek. Żadnych ukrytych opłat , wszystko zawarte jest w umowie ramowej

Gość Agata Burzyk
Ja korzystałam z firmy extraportfel i uważam ,ze firma na pewno jest wporządku , uczciwa wobec klientów. Nie ma żadnych ukrytych opłat. Pozrawiam