Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

udaje mi się jestem twardy i nie daje sie dymać na studiach

Polecane posty

wole robić sam sprawozdania niż z toksycznym koleżką co już chciał się przykolegować do pary, albo dzisiaj ten sam rak spytał się czy go nie podwioze do domu bo mu się w deszczu nie chce zapiertalac na aotubus to kazal mu spiertalac ze może tylko pomażyć że pojadę dla niego specjalnie dodatkowe kilometry. Daje radę :D oby tak dalej zaczynam traktowac innych jak oni mnie

Gość gość
jak to jest chodzić do łóżka z babą która ma tyłek jak szafa czterodrzwiowa?

Gość gość
pytam z ciekawości :)

Gość gość
Tak trzymaj rysiu!!! Dymac i hejtowac moga cie tylko kafeterianie!!! Jak beda jakies problemy to daj znac!!

Gość gość
czemu ożeniłeś się ze strasznie brzydką babą ....żadna chociaż trochę ładniejsza cię nie chciała?

Gość gość
Pasożytowali na Tobie czy jesteś przewrażliwiony?

pasożytowali piertolone k***y, robiłem dla nich co chcieli zawsze ponagałem a potem potrafili mnie wystawić i zostawić z niczym

Gość gość
bo ta twoja to jest wyjątkowo brzydka ani figury ani urody włosy też brzydkie twoi koledzy jednak wzięli sobie trochę ładniejsze też nie jakieś piękności ale łapały się na przeciętne

Gość gość
ok rozumiem byłeś i nadal jesteś kiepską partią żadna lepsza cię nie chciała, ale trzeba było się rozejrzeć za chociaż trochę ładniejszą mówię poważnie

Gość gość
No to dobrze zrobiłeś. Z frajerami trzeba krótko bo idioci myślą, że są cwani. Ja nie potrafię żebrać jak ostatnia łajza. Jeśli ktoś mi pomaga to odwdzięczam się tym samym.