Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mucha Śmierdziucha Iwona zbanowana

Polecane posty

Gość gość
Temat rozmyty. :D

Gość gość
Pł dziś Jacek powoli ściągnął koszulkę. Każdy jego ruch był pełen zmysłowości, jakby dobrze zdawał sobie sprawę, że doprowadza mnie do obłędu. Spod opuszczonych rzęs, starając się zachować dyskrecję, spojrzałem na jego klatkę piersiową. Po wyraźnie zarysowanej muskulaturze spływały kropelki potu po ciężkim treningu. Wziąłem głęboki oddech, patrząc na jego nieskazitelne ciało. Idealnie uwypuklone mięśnie klatki piersiowej, brzuch wyrzeźbiony jak u marmurowego posągu, muskularne ramiona wywołujące ciarki na plecach. Musiałem odwrócić wzrok. Pł dziś Podszedł do mnie niecierpliwie i zasypał pocałunkami. Swoimi silnymi ramionami uniósł mnie w powietrze z łatwością, przyciskając plecami do zimnej ściany. Powinienem czuć chłód, jednak liczyły się tylko nasze rozgrzane ciała. Pozwoliłem mu przejąć kontrolę nad sytuacją. Jego usta, jednocześnie delikatne i natarczywe, całowały każdy centymetr odsłoniętego ciała, powoli odkrywając i podporządkowując sobie nowe tereny. Szczególną uwagę Jacek poświęcił mojej szyi, odkrywszy, że jest to wyjątkowo wrażliwy punkt na moim ciele. Do akcji wkroczył także jego język, łagodnie i ostrożnie dołączając się do pozbawiających świadomości kresów. Pł dziś klęknąłem. Tym razem sam z ochotą obróciłem się do niego tyłem i zgiąłem. Usłyszałem, jak własną śliną upewnił się, że uda mu się z łatwością, bezboleśnie, we mnie wejść. Gdy poczułem, jak jego główka dotyka wejścia dziurki, nie byłem w stanie się kontrolować ani chwili dłużej. Spragniony przyciągnąłem go do siebie, niemalże nabijając się na jego penisa. Pomógł mi, jednym szybkim pchnięciem wchodząc we mnie na całą swoją długość. Wrzasnąłem z bólu. Tym razem już się nie powstrzymałem. Poczułem, jak moje mięśnie stają w płomieniach. Jacek... Pł dziś Minęła chwila. Obydwoje oddychaliśmy ciężko. Sam nie byłem pewien, kiedy ja osiągnąłem zenit rozkoszy - każda sekunda ostatnich minut przypominała długi, intensywny orgazm. Byłem wyczerpany bardziej, niż kiedykolwiek byłem po najtrudniejszych ćwiczeniach. Usiadłem na podłodze, oparty plecami o ścianę, czując jej chłód na nagiej skórze. Jacek zajął miejsce obok mnie i oparł głowę o moją jednostajnie unoszącą się klatkę piersiową. Objąłem go, sunąc dłonią po jego pokrytych gęsią skórką ramionach. W tamtym momencie nie myślałem o niczym, oprócz tego, co właśnie miało miejsce. Jakby cały świat został od nas odizolowany zamkniętymi drzwiami. Liczyła się tylko nasza dwójka. I nic więcej. Chciałem, żeby ta chwila trwała w nieskończoność. - Kocham cię - wyszeptał Jacek, całując mnie długo i namiętnie. Za każdym razem, gdy czułem jego usta przyciśnięte do moich, prąd przechodził przez moje ciało. Nie chciałem robić niczego innego już do końca życia. A to był dopiero początek naszej wspólnej przygody. X Dobre. :D:D

Gość gość
Mucha ma bana :D Wteszcie ktoś tę debilkę zbanował

Gość gość
Na ciebie też przyjdzie pora. Imperium pisała do Abuse bo nienawidzi Muchy z powodu Najszybszego :-D JEDNA WARIATKA warta drugiej :)

Gość gość
Widmo... pozwól temu forum odpocząć od siebie...

Gość gość
Tylko Imperium mogła merytorycznie przekonać Abuse do zbanowania Muszki. Pewnie dołączyła akty.

Gość gość
Erotyczne akty i opowiadanie:D

Gość gość
Temat zgłoszony do usunięcia👄

Gość gość
Wadi, pozostało Ci obciągnąć Jackowi na @i czekać na efektywiem że na inne obciąganie Cię nie staćbo Evka Cię pilnuje wiesz od kiedy? ;)

Gość gość
Inperium opciąga Cynikowi :)

Gość gość
Owszemprzyznajępod kościołembo kto nie próbuje, ani nie marzytemu niewiele dobrego w życiu może się przydarzyćWadi. ;)

Gość gość
Mucha pisała pod jednym nickiem. Pod iloma wy piszecie? Ile lat? Mucha jest singielką. Co robiła Imperium? Za ścianą spał mąż po rejsie :P

Gość gość
gość dziś Widmo... pozwól temu forum odpocząć od siebie... x ty naprawde nie masz bliższego w rodzinie, znajomych, psa, kota cokolwiek ? Turlaj trolli jak zgniłe jaja, poklepuj ich po pleckach aby ich nie drażnić bo cie zjedzą przez kabelek. Nicka już ci zjedli. Zresztą kogo obchodzi twój nick. Grunt, że złapiesz wraz z trolikami mój nick i to ma byc wasza broń ? Brawa brawa. Papa :D P.S.Napisz do abuse w mojej sprawie napewno będe płakał łojojoj. buhahaha

Gość gość
trzeba być niezłym psycholem żeby przeżywać czyjeś zbanowania

Gość gość
Widmo zażyj leki

Gość gość
Albo trzeba być wrażliwym człowiekiem.

Gość gość
Trzeba być niezłym psycholem żeby dostać bana na kafe :D

Gość gość
Mam na imię Paweł i jestem trenerem sportów siłowych. Wszystkich z tego wątku pozwę do sądu o odszkodowanie za zniesławienien gdyż naruszono moje dobre imię. Powtarzam jeszcze raz mam na imię Paweł i jestem trenerem sportów siłowych z Wrocława. Mój adwokat już pisze pozwy w waszej sprawie.

Gość gość
Chwyćmy redakcję za rogii niech nam już nie zaburza czasoprzestrzenii przywróci Muchęno bo jak tu żyć bez Muchyno jak? :(:(:(

Gość gość
W takim razie Kotka Poes i Madzialena rozumie są psycholkami bo bana dostały. Zażyj leki. :)

Gość gość
Magda dostała bana? No proszę. A wydawała się nieszkodliwą kucharką:) Natomiast Poes zawsze była nadymana jak balon , strasznie niesympatyczna ale żeby hejtowała? Bana pewnie zaliczyła podeszwa Poes.

Gość gość
Madzia dobrze gotuje i uprawia węgierki, mi to wystarczaKotka dobrze obciąga, na każdym nikui to też mi wystarcza. 🖐️

Gość gość
dostała bana za zakładanie tematów? Jak skoro sama pisze, że m zmienne IP?

Gość gość
Podszyw kotki był zgłoszony i usunieto i podszyw i oryginał a Madzia sama zgłosiła swój profil do usuni,ęcia po co te manipulacje Muszko?

Gość gość
Co to jest IP? Iwona?i co dalej?

Gość gość
Kotka dobrze obciąga??? Wow. Jak dla mnie to najbardziej oschła i aseksualna kobieta na forum.

Gość gość
I jeszcze próbuje przebijać głową mura wystarczy drzwi otworzyći wejść, jak Pani, do siebie. 😴

Gość gość
i i i w takim razie wystarczy podszyw żeby zbanowali niewinną użytkowniczke i twoja logika powala i zażyj leki czubie i nie ośmieszaj sie