Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkole Playschool Łódź OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Witam, jakie macie opinie na temat tego przedszkola? Warto tu zapisać malucha? Co sądzicie o poziomie?

Gość gość
Uważam, że warto zapisać tutaj malca. Przedszkole Playschool, to sprawdzona placówka, w której dzieci uczą się angielskiego, rozwijam też w innych dziedzinach i nie nudzą się z pewnością. Moje dziecko jest tutaj szczęśliwe!

Gość gość
Cieszę się, że moja corka chodzi do Playschool - tutaj ma wszystko co potrzeba jej do rozwoju. Bawi się, uczy, leżakuje i przeżywa swoje dzieciństwo tak jak tego chciałam.

Gość gość
Nie słyszałam, moje dzieci chodzą do Przedszkola Albercik :) to katolickie przedszkole, nie ma dużych opłat, a sporo fajnych zajęć, ładny plac zabaw - http://www.przedszkolealbercik.com.pl/ mozna sobie na stronie zdjecia pooglądac. No ogólnie ja sobie bardzo chwale

Gość Ale to już było
Nie słyszałam o tym przedszkolu.Czytałam program i nie wiem czy takie małe dziecko będzie zainteresowane Pismem Św.? Zdaje się to za wcześnie na modlitwy w szerszym wydaniu.

Gość gość
panie powyżej - o czym wy mówicie? dziewczyna pyta o playschool, a wy mówicie o innym przedszkolu, nieładnie co do playschool, córka chodziła ( dziś już chodzi do szkoły) i była zadowolona, podobnie jak i ja angielski wiele jej pomógł i rozwinął wyobraźnie, dziś świetnie sobie radzi w szkole

Gość gość
Co za żenująca autoreklama :o :o :o Macie ludzi za debili? :o 🖐️

Gość gość
co za kiepski komentarz konkurencji :) wstyd proszę państwa nie znam playschool i moje dziecko jest u swojej babci, ale dobre opinie słyszałam o placówce a konkurencji radzę zmienić sposób na własne przedszkole, bo (nie)stety Primrose bije was o głowę :)

Gość gość
zastanawiam się poważnie nad wyborem tego własnie przedszkola w sumie przejrzałam już kilka ofert i co do Playschool mam wątpliwości, bo nie wiem, czy jest jakiś plac zabaw? czy obiekt jest w pełni ogrodzony ? na jakie zajęcia mogą liczyć dzieci w przedszkolu? no i kluczowe pytanie, czy nauka języka angielskiego jest przez cały dzień? czy są to jakieś konkretne zajęcia???

Gość gość
jest plac zabaw :) miejsce ogrodzone, pełne zieleni i bezpieczne dla dzieci więc nie musisz się martwić :) nauka języka angielskiego trwa cały dzień ;) właściwie w tym języku się dzieci i opiekunki posługują nauczycielki znają język angielski ,Mają native speakera dużo zajęć umuzykalniających, taniec, rytmika, plastyczne, karate :)

Gość gość
nie wierzyłam, ze moje dziecko będzie tak zadowolone z pobyty w placówce edukacyjnej! to jest wyjątkowe przedszkole, w którym córka czuje się jak w domu naprawdę! w Łodzi są przedszkola, tanie i drogie, ładne i mniej zadbane,ale Playschool nie można porównać z żadnym przedszkolem

Gość gość
przedszkole Albercik jest nie do porównania ;) wolę Playschool, a to dlatego,że moje dziecko uczy się języka angielskiego codziennie przedszkolanki znają język angielski,dzieci porozumiewają się praktycznie w tym języku bardzo zależało mi na tym języku, na tym by moje dziecko od najmłodszych lat uczyło języka obcego w przedszkolu Albercik nie ma takich możliwości

Gość gość
jakie jest czesne w tym przedszkolu? i co jest w ramach czesnego? jakie zajęcia są dodatkowe?

Gość gość
czesne, to koszt 540 zł, moim zdaniem dużo oczywiście jednorazowo wpisowe w kwocie 600 zł w ramach czesnego są wszystkie zajęcia dydaktyczne, zajęcia z native speakerem, gimnastyka, rytmika, taniec i umuzykalnienie, spotkania z Łódzkim Towarzystwem Muzycznym oraz zajęcia z psychologiem, oczywiście są też jakieś tam zajęcia dodatkowo, ale to już płatne, z których można skorzystać

Gość gość
Ja się nie zgodzę bo moje dziecko chodzi do Albercika i łapie bardzo ładnie język. Mają zajęcia językowe i na przykład uczą się poprzez kierowanie do dzieci prostych poleceń w języku angielskim w toku różnych zajęć i zabaw, czytają książki razem. Ogólnie moim zdaniem w tej placówce stawiają na rozwój a metoda Marii Montessori stawia na kreatywnosć

Gość gośćmikol
W Tym Alberciku dzieci indoktrynowane od maleńkiego, straszone piekłem i śmiercią. Trzeba trzymać dzieci z dała od tej pedofilskiej sekty.