Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurwa mac. Chodzę spać o 21:30 a moja matka do mnie wydzwania.

Polecane posty

Gość gość

Ja nie odbieram,bo śpię (wyłączam glos i wibracje )a ona do mnie przyjeżdża! I mnie wybudza...to jest chore :-(

Gość gość
przywozi mi śniadanie na rano do pracy i jako , że wciąż jestem samotny to mi zwala konia bym dobrze spał

Gość gość
Nie przywozi mi śniadań i jestem kobietą podszywaczu

Gość gość
ale fakt ona już samotna kilka lat po rozwodzie z ojcem ja też wciąż czekam na księcia z bajki to liżemy się czasem wzajemnie..,.,..

Gość gość
matka nie wieczna. Kiedys zostaniesz sama i zatęsknisz. Nawet nie wiesz ilu jest ludzi, którzy ci zazdroszczą.

Gość gość
Podszywacz bez własnego życia źle trafił,swoją drogą trzeba być mega debilem żeby podszywac się cały dzień na kafeterii.

Gość gość
21:23 oj nie chciałam byście uważali mnie za niewdziecznice,ale wiesz co to toksyczna nad opiekuńcza matka? Która ciągle nade mną stoi,chucha i dmucha,wpędza mnie w fobie społeczną, mówi,ze ludzie są źli,trzeba się ich bać, zwłaszcza mężczyzn itp. Ja mam tego zwyczajnie dość, pytań co jadlam,ubierz się ciepło... matka nie jest wieczna?a wiesz jak kto jest mieć prawie 30 lat i czuć się wieczna córka?czy ja jestem jej własnościa...wpedzasz mnie w poczucie winy tak jak ona!już wole umrzeć...ja nie jestem zabawka,lalka,pieskiem,kotkiem...chce żyć własnym życiem,to naprawdę takie straszne z mojej strony? Że chcę być niezależna i samodzielna? Jak długo mam się pozwalac niańczyć byle tylko ona była zaspokojona jako matka?

Gość gość
Będę samotna,ona wtracala się we wszystkie moje związki, zawsze będę sama,trudno,jedyne na czym mi zalezy to spokoj.

Gość gość
jest sama i żyje moim życiem.. nawet zdarza się jej wypytywać mnie o moje intymne życie... ostatnio czy lubię w pupkę i mnie przestrzegała bym nie robiła tego bo ona ma hemoroidy

Gość gość
k***a mac .wstaje o 5 rano do pracy a mój syn własnie do mnie dzwoni bo mu sie na dyzurze nudzi