Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Skomplikowana przyjaźń.

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję obiektywnych opinii. Jest w moim życiu chłopak, znamy się od kilku dobrych lat(nastoletnie czasy). Teraz mamy po 24 lata. Nigdy nic więcej nas nie łączyło. Ja byłam w jednym dłuższym związku, w którym nie byłam szanowana i brakowało mi czułości. Po zerwaniu mój przyjaciel bardzo mnie wspierał, imprezowaliśmy w szerszym gronie. Po jednej z takich imprez całowaliśmy się. Wtedy uznaliśmy to za incydent i nie wracaliśmy do tematu. To było jakieś dwa lata temu. Przez ten czas zdarzało nam się chodzić na te same imprezy i po alkoholu coś nas do siebie ciągnęło. Natomiast na trzeźwo raczej się nie widujemy, a gdy rozmawiamy o pijackich wybrykach, on twierdzi, że na trzeźwo do mnie nie 'podbija', bo zawsze byłam dla niego niemal jak siostra i ciężko mu zmienić punkt widzenia. Tak czy siak jest bardzo uczuciowy,delikatny, czuły i wyrozumiały. Kiedy już jesteśmy gdzieś razem dba o moje bezpieczeństwo, całuje mnie nie tylko w usta, ale czoło, policzek, dłonie. Głaszczę, uważnie słucha, razem się śmiejemy. Kilka razy nawet zdarzyło nam się ze sobą przespać i bardzo dobrze to wspominam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować