Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurzaja Was wlasne matki ? Moja to taka baba na nie i wieczny krytycyzm...

Polecane posty

Gość gość

Az mnie denerwuje.. Ma jednego wnuka ale taka zmęczona tym calodziennym siedzeniem w domu ze dla wnuka tez sie jej nie chce nic zrobic... Przyjezdzam do nie raz na 2 tyg z synem bo ta by go w ogole nie widywala. Nie chce sie jej przyjechac 2 km i nas odwiedzic... Wiecznie narzeka zla bo sama sobie to zycie spierniczyla... Nie wyszla dobrze za maz jak mowi.... ale czemu ja mam za to wine ponosic?! Jej humory i ta łaska ze znajdzie dla nas Mnie i wnuczka= troche czasu... czasami mam ochote sie na nia tez wypiac ale to w konncu matka... eh...

Gość gość
Moja jest troche inna. Dla wnuka poswieca siebie. Ale wiecznie we wszystko sie wpiernicza i musi byc tak jak ona chce i tylko jej zdanie i opinia sie liczy. Uwaza sie za najmadrzejsza,ma swoje teorie i uwaza ze kazdy kto nie mysli jak ona jest glupi. Jak cos sie robi wbrew jej to strzela focha.

Gość gość
Ja mam tak samo jak wyzej, do tego jest pijaczka i ogolnie mam wielu pijakow w rodzinie i szlag mnie trafia . Przepraszam , ze troszeczke nie na temat.

Gość gość
Wkurza? Nie, wkur.. a do kwadratu. Najchetniej w ogòle bym się z nią nie kontaktowała.

Gość gość
Jak jesteście mądre to dacie radę.nie ma co sie szarpać, matka wychodzi i robisz po swojemu. Nie wdawaj sie w dyskusje , teraz sa inne czasy, inne podejście do wychowania, szczepienia, karmienia, spędzania czasu i higieny z podejściem do tego jak dziecko ma siedzieć i na czym włącznie :) wez to ogarnij ze one chcą dobrze ale sa lekko uwstecznione. Czasem maja racje a czasem sa głupie jak but.

Gość gość
Mnie też moja wkurza. Wszystko wie najlepiej, jest najmądrzejsza, ale te jej złote rady i mądrości życiowe są oparte na wiedzy sprzed 30-40 lat. Kiedyś z nią dyskutowałam, teraz szkoda mi czasu. Odpowiadam jej krótko raz czy dwa razy, że uważam inaczej, a potem mówię, że szkoda czasu na dyskusję.

Gość gość
ja z moją też nie mam lekko....

Gość gość
Nie martwcie się , was też to czeka za kilkanaście lat.Różnica pokoleń ...ot i cała prawda.