Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upokorzyłam ją....upokorzyłam kochankę mojego męża

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałam się że pracuje w aptece. Nie wiedziałam co mam zrobić, więc spontanicznie, domowo, przefarbowałam moja suknie ślubną na czarno, na czarno przefarbowałam też sukienkę mojej córki. Pojechałyśmy do niej w godzinę szczytu. Przedarłyśmy się siłą do ladą i wywrzeszczałam jej w twarz jakim prawem niszczy mi życie! Jakim prawem, krzyczałam, brukasz najświętszą rzecz w moim życiu! Odbierasz ojca dzieciom!!!! Widząc zaskoczenie w jej oczach, weszłam na ladę (w jej oczach malował się strach) i pociągnęłam córkę za sobą. Rzuciłam jej w twarz mój test ciążowy - jestem w ciąży, tak, wykrzyczałam!! Kolejnej ciąży a ty nic nie możesz zrobisz! Jesteśmy z mężem związani kolejnym dzieckiem, kolejną ciąża! Podniosłam córkę nad sobą z krzykiem: nie masz prawa niszczyć jej rodziny!!!!! Ludzie krzyczeli i płakali i mówili aby dała spokój mojej rodzinie. Niewiele myśląc wskoczyłam za ladę i pociągnęłam za sobą płacząca córkę. Zwinnym ruchem ściągnęłam z półki jakieś tabletki - połknę je wszystkie i nafaszeruje nimi moja córkę jeżeli nie znikniesz z naszego życia!!!! Ludzie błagali - Nie rób tego prosimy! Nie wytrzymałam i zaczęłam rozrywać w przypływie gniewu i wściekłości moją suknię!!!! Masz bierz sobie te skalaną dla mnie świętość! Ugnoiłaś moje życie, możesz zatrzymać te suknię!!!! Z krzykiem pociągnęłam córkę za sobą i wybiegłam z apteki. Mąż podziękował mi ze wreszcie ona zniknie z naszego życia. Wreszcie możemy zacząć normalnie żyć.

Gość gość
Świetnie kochana 👄

Gość gość
Ludzie krzyczeli i płakali :D :D :D

Gość gość
Tez mnie najbardziej ubawiła ta reakcja ludzi. Wyobraziłam sobie zbiorowa histerię w aptece i do teraz się śmieję.

Gość gość
You made my day bejbe :*

Gość gość
Weszłam od niechcenia myśląc,że to kolejne suche prowo,a oplułam telefon ze śmiechu

Gość gość
A tym razem przy tym prowo nie zalozylas tej sukni slubnej i dziecka na rece nie wzięłaś? No coraz durniejsze to prowo wymyślasz.

Gość gość
zj****a szmato wez leki na leb , a nie codziennie zakladasz tematy o kochance

Gość gość
zj****a szmato wez leki na leb , a nie codziennie zakladasz tematy o kochance

Gość gość
Przecież nie musisz czytać, jeżeli ci nie odpowiada. Temat jest wyraźne opisany, wiadomo co w nim będzie. Nie ma obowiązku czytania wszystkiego. Ale takie dno musi tu wejść, aby komuś naubliżać. lepiej ci?

Gość gość
dno to ty jestes i to powaznie chore , co dzien piszesz o upokozeniu kochanki , a mezus i tak cie zdradza tepa p**do

Gość gość
Super cute jesteś cute cute 👄

Gość gość
Ja bym od razu kwasem tej babie twarz oblała.Ale ja to ja ^^

Gość gość
brawo! kolejny piatek kolejne upokorzenie :D

Gość gość
czytało się lepsze, 0/10

Gość gość
Mąż powinien do Częstochowy na kolanach iść w podzięce za taką wspaniałą żonę!

Gość widziałem jak bylo
Kłamiesz autorko, byłem w tej aptece gdy przylazlas na kolanach blagalas kochankę męża żeby go zostawiła bo nigdzie nie znajdziesz już miłości i takiej rapszli jak ty to nikt nigdy niezechce

Gość gość
dobre , dobre, ja bym jeszcze rzuciła jej w twarz córką, ale to juz szczegól

Gość gość
Mogłas jej rzucić w ryj zafarbowane na czerwono majtki i powiedzieć, ze właśnie przez nią ronisz

Gość gość
To ile ten mąż ma kochanek? Ostatnio była motorniczą w tramwaju przecież:o

Gość kochankaCzyjegosMeza
Jebłam :D Gdyby mi taka baba wyskoczyla w ten sposob to nie moglabym przestac sie smiac :D Fajne prowo swoja droga ;)

Gość gość
Swego czasu w piątki były takie teksty. Trochę mi ich brakuje, może autorce brakło pomysłu?

Gość gość
Hahahahah albo kiedyś poszła do biura, wlazla na biurko i podniosła dziecko niczym w Królu Lwie :D :D :D pamiętam te czasy!