Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zadbane,stylowe w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Czy w ciąży ubieracie się fajnie,stylowo? Zawsze macie ułożone włosy i makijaż? Czy wymienilyscie garderobę? Ja jestem taka leniwa,ze ubieram co mam pod reka,jeszcze mieszcze sie w swoje ubrania, włosy luźno spięte motylkiem, nie chce mi się malować czy jakoś strasznie układać wlosy:/

Gość gość
Włosy mam zawsze zadbane makijaz tez kupilam poki co 1 parę spodni ciążowych bo powoli przestaje się mieścić ogólnie to szkoda mi trochę kasy na te ciuchy ciążowe tym bardziej ze poza tym jednym dzieckiem raczej nie będę mieć więcej

Cześć Kobitki! Pewnie niejedna z Was ma szafę pełną świetnych ale niepotrzebnych ubrań, którymi nie ma czasu się zająć. Więc co powiecie na szybkie rozwiązanie problemu? Otóż wyobraźcie sobie firmę, która sprzeda Wasze ubrania całkowicie za Was? Razem z moim przyjacielem pracujemy nad takim projektem i jestem ciekawa czy byłybyście tym zainteresowane? Jedyne co musicie zrobić to wypełnić krótki formularz - jakiego typu i ile ubrań chcecie sprzedać, wybieracie dogodny termin odbioru ich przez kuriera i voila, problem z głowy! Napiszcie do nas na casualpolska@gmail.com Potrzebujemy Waszej pomocy!