Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata80

Dlaczego on nie pisze do rzeczy tylko wysyla buziaki?

Polecane posty

Gość Beata80

Robi to codzien na whatapp rozumie ze pamieta o mnie ale bez sens jesli nic nie pisze...kiedy spytam co porabia wysyla buziaka kolejnego i koniec rozmowy...juz mam tego dosc i czuje ze niedlugo wybuchne.

Gość gość
może on na to czeka albo próbuje z toba zerwać tylko nie ma odwagi, jak znowu wysle ci minkę to mu też odeśli, po pewnym czasie wysyłanie minek (ok 10 min) wyjdź z apliakcji i ponowną minkę wyślij mi za 2-3 godziny,

Gość Beata80
te minki go pewnie zirytuja:) mamy sie spotkac w nastepny wekkend dlatego stara sie kontakt utrzymac no ale minkami facet niczego nie zalatwi...i to facet po 40.Mialam nadzieje ze bedzie bardziej rozmowny:(

Gość gość
ja myslałem że on ma góra 20 lat a jak po 40 to chyba jakiś nienormalny a ty jesteś w podobnym wieku? wracajac do minke, jak mu tez je zaczniesz wysyłać to pewnei sma do ciebie zadzwoni i się zapyta o co chodzi a wtedy mu powiesz ze robisz to samo co on.

Gość Beata80
pare tyg temu wymienialismy sie fotami....ale zauwazylam ze wymagal ich wiecej odemnie niz wysylal swoich.Przestalam wysylac i go podniecac slowami poniewaz ignorowal mnie do dzis,co pisze do niego wszystko wydaje sie bezsensu i na nic,.....po czul mi te buzki skoro zdania nie potrafi zbudowac i cos napisac

Gość gość
to już musisz sama wiedzieć po co ci on, ja jeszcze nigdy dziewczyny nie miałem więc nie wiem jak to jest

Gość gość
A Ty ile masz lat?

Beato, przepraszam, to ja go prosiłam, żeby nie pisał smsów jak się ze mną spotyka:O ciągle mu tam coś miga, on tylko włącza parę klawiszy i chowa z powrotem. musisz to zrozumieć.