Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stare majtki mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam problem moja dziewczyna chodzi w starych majtkach spranych które prawie się rozłażą.:-( Jak delikatnie zwrócić jej uwagę żeby zmieniła coś w tej kwestii.

Gość gość
No chyba nie będzie wyrzucać prawie dobrych majtek dla twojego widzimisie. Przecież te nowe też zrobią się stare i co wyrzucić następne? Ani to ekonomiczne ani ekologiczne.

Gość gość
Kup nowe jej będzie miała większy wybór.

Gość gość
Kup jakies nowe porzadne majty i daj jej jako prezent,to moze sie domysli o co chodzi.

Gość gość
Majtki to on może kupić swojej matce pod choinkę. W życiu nie przyjęłabym bieliźnianego prezentu od faceta. Dziewczyny trochę honoru! Gacie od faceta wziełybyście? Żenada.

Gość gość
Piz.a najlepsza bez opakowania

Gość gość
Ale masz problem :o

Gość gość
Ale chodzi o to że stać ją na nowe a łazi w dziadach:-( :-o

Gość gość
Kupiłem jej kilka par takich seksownych a ona nadal w tych rozłożonych śmiga ;-(

Gość gość
Pytanie zasadnicze. Czy czyste?

Gość gość
Też bym w starych śmigała jakby facet mi gacie sprezentował.

Gość gość
Są czyste ale stare znoszone.:-(

Gość gość
Ja tez w takich chodze bo je lubię. Nie będzie mi facet mówił w jakich gaciach mam chodzić i basta.

Gość gość
też chodzę w starych gaciach. są fajne, takie mięciutkie. jakby mi facet kupił to bym mu w mordę nimi rzuciła i niech sam w nich chodzi. już bez przesady. zresztą chuj kogo gacie obchodzą. chyba nosi je pod ciuchami?

Gość gość
Kup jej normalne, wygodne majtki, takie same w stylu jakie nosi. I po problemie. Na codzień chodzi się w wygodnej bieliźnie. Te koronkowe czy paski w zadek są zwyczajnie nie wygodne.

Gość gość
Aha i kup jej raczej o 1 rozmiar większy niż mniejszy. Dla jej komfortu.

Gość gość
ja nie rozumiem, jesteście w związku to powiedz jej, ja jestem z facetem i od początku jak coś nam nie pasowało w ubiorze czy to majtki, skarpetki czy koszulka to się mówi :) Powiedz jej, kupiłem Ci takie seksowne ładne majteczki a ty chodzisz w jakichś rozdartusach :P

Gość gość
ja też mam wypierdziane majty nie zmieniam ich z czystego lenistwa dopiero jak zaczynają ostro śmierdzieć od pipy i spodnie nie powstrzymują fetoru to zmieniam:P

Gość czarna osa
Głupie provo :D :D:D a wy się nabieracie

Gość gość
Czytam was kobiety i nie wierzę, ze chodzicie w starych, spranych i powyciaganych majtach. To juz nie chodzi o faceta ale o samą siebie, czułabym się okropnie mając na sobie cos takiego, bielizna to tez ważny element garderoby i powinna być zadbana, nie mowie żeby codziennie zakładać nowki z metka bo tego nie kupuje się na jeden raz. Ale stare sprane gacie juz po prostu wyrzucam, co to za argument bo sa wygodne, to wystarczy kupić takie same albo podobne , majtki nie kosztują majątku

Gość gość
Ja tez lubie wieksze majty Te sexi zakladam tylko dla klientow

Gość gość
galoty

Gość gość
W czasie okresu stare majty się przydają :p

Gość gość
Ja kiedy mam okres zakładam właśnie takie starsze znoszone majtki,mam obfite krwawienia więc podpaska często przemaka i plamy nieuniknione.

Gość gość
To śmieszne,dlaczego z powodu okresu mam ubierać stare,sprane i rozwleczone majty,bieliznę ubieram zazwyczaj nie tylko dla siebie i dla własnego komfortu ale także zwłaszcza dla swojego męża,nie wyobrażam sobie aby nawet w te dni mój ukochany zobaczył mnie w rozwleczony h majtach i co wtedy mogłabym powiedziec,wybacz kochanie ale mam okres spodziewam się plam więc muszę ubrać stare majtki,przyznam że mnie też nieraz zdarzają się wpadki z poplamieniem majtek,ale wtedy trudno moja strata po prostu je wyrzucam do kosza.