Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto zrobił dziecko dla 500 plus

Polecane posty

Gość gość

jestem już w ciąży 5 dzieckiem ,bo jak dają mi za darmo tyle pieniędzy to co mam się męczyć i chodzić do pracy po to aby jakiś bałwan dyrektor czy kierownik się wyżywał nade mną.

Gość gość
Uspokój się lobuzie jeden, przytulam. gratuluję.

Gość gość
Mnie 500+ uratowalo zycie. Poszlam do gin bo chcieliśmy z mezem starac się o dziecko i dowiedziałam się , ze mam raka... niedługo operacja. Boje się.

Gość gość
Życzę zdrowia. Jednak nie rozumiem jak dla 500 zl można było planować dziecko Mam nadzieję że osoby które to piszą raczej w kontekście dodatkowej motywacji a nie jedynego powodu! 500 zl jest straszna glupota - program okradajacy Polskę bezmyślnie rozdajacy kasę! Nikt nie sprawdza na co idzie kasa nie jest nawet ważne czy rzeczywiście trafi na rzecz dzieci! Populizm z który zapłacimy i my i nasze dzieci!

Gość gość
Przecież oni sobie jaja robią na czele z autorem pytania. Nie wierzę ze ktoś normalny zdecyduje się na dziecko bo dostanie 500zl które wystarczy na pieluchy na nic więcej. Z tego nie da się utrzymać Maluszka.

Gość gość
po co się jarać; przecież to prowo. i to idiotyczne poza tym program ten zostanie skasowany jak tylko partia frustratów zostanie odsunięta od władzy. a nastąpi to prędzej czy później. Dłużej jak 2 kadencje nie porządzą

Gość gość
ja mam pięcioro dzieci i autorko w woli pocieszenia pracujemy obydwoje :-p a ty zmień płytę alebo weź się do roboty głodny pieniędzy człowieku bo od wczoraj założyłeś to koło 30 takich topików i i jak widać nie mają one polotu