Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jednak porównując LIDL i BIEDRONKĘ dostrzegam plusy LIDLA!

Polecane posty

Gość gość

niestety Biedronke mam bliżej, dlatego chodziłam tam częściej, ale ostatnio robi się straszny tlum, kolejki, długo się czeka, pracownicy sa niemili, obrażeni na cały świat jakby z przymusu tam pracowali i nie znają obowiązujących aktualnie promocji! Do tego pare trafiłam na cos zepsutego, otwarte ogorki i ogolnie syf, pracowników najczęściej widuje na papierosie :O na sklepie może 2-3 na kasach 2 wykladaja towar, a teraz Lidl, którego do tej pory omijałam, bo daleko i towar wydawał mi się dziwny, bo w większości sygnowany marką własną. Przekonałam się jednak, jest czysto, wg niemieckich standardow, duzy wybor owocow i nigdy nie natknelam się na nic zepsutego. W dodatku zwroty, wymiany i reklamacje załatwiane bardzo szybko i dyskretnie, podczas gdy w biedronce cały sklep musi o tym wiedzieć , że ktoś cos zwraca/ reklamuje.

Gość gość
moja mama raz kupiła bluzkę w lidlu i ... Musiała ją wyrzucić po tygodniu .. Nadawała się tylko do śmieci , kiepski materiał .. rozciągnęła się .. Także nie kupujcie w hipermarketach.. Uważajcie na LIDLA..

Gość gość
mam podobne odczucia uwielbiam lidla,niestety biedre mam blizej :o

Gość gość
w Lidlu nie kupuje się żywności... raz zaryzykowałem i skusiłem się na piwo - wcale nie tanie, ponad 3 zł kosztowało. Wyrzuciłem po jednym łyku. W biedronce przynajmniej można kupić normalnego okocimia, żywca, tyskie czy dębowe. Ja wolę biedronkę

Gość gość
Jesli chodzi o rzeczy tekstylne to lidl ma wiekszy wybor. Mam wybrane produkty i w biedrze i w lidlu wiec nie wiem ktory bardziej lubię

Gość gość
z tych dwóch biedronka wygrywa , bo ma tańsze produkty

Gość gość
Tansze wcale nie znaczy lepsze, wrecz przeciwnie, zwykle oznacza to GORSZE. Dlaczego dzieci w Polsce tak strasznie tyja? Bo jedza byle co! Tanie goowno. Od tego sie tyje.

Gość gość
To żryj i ty gó\wno, kto ci broni???

Gość gość
Dlaczego twoja mama nie oddala tej bluzki do Lidla? Normalna reklamacja. Dostalaby pieniadze, a tak stracila wszystko. Na ubrania jest normalna UNIJNA gwarancja, jak sie rozpadnie w pierwszym praniu, to nie ma zadnej dyskusji, dostajesz zwrot.

Gość gość
lidl ma sama chemie w żarciu..nie znam ani jednego produktu dobrej jakosci tam.

Gość gość
ale w biedronce sa polskie produkty a w lidlu niemieckie!