Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kochanek

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do kochanek, ale nie do tych, co im facet ciągle obiecuje, że się rozwiedzie a tego nie robi, bo to inna kategoria. Mam pytanie do kochanek, którym facet już na początku zapowiedział, że rozwodu nie będzie, bo ma ustabilizowane życie i rodziny nie zostawi: dlaczego się z nimi spotykacie, jeśli wiecie, że nigdy z nimi nie będziecie? Czy chodzi o sam seks Czy , że nie ma w pobliżu nikogo innego Czy ,że go kochacie i mimo, że on nie kocha was godzicie się na ten układ.

Gość gość
Z miłości.Nie wyobrażam sobie zycia bez niego.

Gość gość
Zawsze wybieram zajetych facetów najlepiej takich zeby nawet nie mysleli o odejsciu od zony. Dla mnie zdrada to zabawa, nie układam sobie planów ze rzuci dla mnie zone bo nawet tego bym nie chciala. Ja mam swojego faceta, kochamy sie ale monogamia dla mnie jest nudna. Skok w bok, seks z kim innym powoduje ze jednak wiem ze moj facet to ten. możę to troche popiprzone ale po wszystkim przychodze do domu, caluje swojego faceta, oplatam sie jego wielkimi ramionami i jest tak fajnie. Nie jest tak ze przychodze do domu i ide pod prysznic zeby zmyc caly ten wstret z siebie. Moj facet to caly moj swiat, zdrady to zupelnie inny swiat. lubie poczucie ze jednak cos robie zle, to takie podniecajace...

Gość gość
11:41 Ale to twój facet czy mąż? Autorko: nie wiem. Znam jedną kochankę i mówi, że nie potrafi się rozstać z żona tym kochankiem bo bo bardzo kocha i boi się być sama. Sytuacja trwa już prawie12lat. Obydwoje są już po 40. Wybory ludzkie bywają więc zagadką.

Gość gość
Nie rozumiem.To nie możesz się z nim rozwiesc?

Gość gość
nie bo po co, jak mi jest z nim dobrze. oboje sie kochamy

Gość gość
A co on na to mówi, że go zdradzasz?

Gość gość
Nic. czasem sie nawet zastanawiałam czy on cos podejrzewa ale skoro nic nie mówi to raczej nie wie