Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreaola

Czy mu zależy?

Polecane posty

Gość Kreaola

Witam, mam problem z jednym chłopakiem, poznaliśmy się na ślubie mojej przyjaciółki. Parę razy z nim zatanczylam i cały czas się patrzył; w końcu zdobyłam się na odwagę i napisałam do niego, pisaliśmy do wieczora, później przez następny dzień była cisza, napisał jednak do mnie dzień później.. teraz piszemy praktycznie codziennie, opowiada mi o jego planach na przyszłość, szuka auta więc cały czas wysyła mi różne modele i pyta o opinie, martwi się jak się źle czuję, chwali mnie pisze o wspólnych wyjazdach, mówi mi o swoich sukcesach i porażkach .. cudownie, tylko z drugiej strony potrafi odczytać wiadomość i odpisać po kilku godzinach, tłumacząc, ze jest zajęty, mieszka daleko ode mnie, ale mamy wspólnych znajomych więc jak jest okazja żeby się spotkać to również jest zajęty, kiedy się spotkaliśmy w towarzystwie nie zamienił ze mną słowa, wytłumaczył się, że nie chciał mi przeszkadzać jak rozmawiałam ze znajomymi, kiedy powiedzialam, ze jestem na niego zła to przepraszał kilka razy i obiecał, że następnym razem postara się.. wiem, że jest strasznie nieśmiały i zamknięty w sobie i sam fakt, że jesteśmy w takiej relacji to już sukces, ale to już trwa 3 miesiące i jestem zmęczona..

Gość gość
Zrób to co robią wszystkie baby - czyli wal mu fochy cały czas, żeby w ogóle z tobą zerwał. Po co mu babka co ma jakieś urojenia i analizuje każdą sytuację pod tyloma kątami że nawet NASA nie ma tylu danych o locie rakiety.