Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia 123

Jak najszybciej schudnąć.

Polecane posty

Gość Andzia 123

Chciałabym schudnąć w miesiąc jak najwięcej ponieważ moja siostra ma ślub a już nie daje rady nic mi nie pomaga. Proszę o dobre wskazówki

Gość gość
najszybciej to jak odstawisz całkowicie jedzenie, możesz pić wodę, mniej schudniesz jak będziesz jadła np.tylko owoce, albo raz dziennie niewielka przekąskę

Gość Zuuzzzaa
Mi udało się schudnąć 8 kg w miesiąc, jestem bardzo zadowolona z efektu. Zastosowałam dietę Sandruni. Zmieniłam całkowicie swoje odżywianie, wprowadziłam pewne zasady i efekty widoczne. Więcej info na tej stronie https://dietasandruni.wordpress.com/

Gość pamelo2901
Ja może nie chudnę jakoś mega szybko,ale ten 1kg-2kg tygodniowo zrzucam więc moim zdaniem to bardzo dobrze;) dodatkowo trzymam się diety: ułożyłam sobie własną taką;) piję 1,5l wody dziennie plus jakaś kawka,herbatka;) do tego suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl plus ruch bo to najważniejsze;) i tak powoli ale z efektami chudnę !

Witaj. Podczas odchudzania bardzo ważne, oprócz diety, są ćwiczenia. Dzięki odpowiednio zaplanowanemu wysiłkowi można nie tylko spalić dodatkowe kalorie, ale również wysmuklić ciało, nawet bez wychodzenia z domu. Dobrze sprawdzą się treningi aerobowe na orbitreku, ponieważ przynosi on najszybsze efekty i jest bezpieczny dla stawów. Jeśli zechcesz, chętnie udzielę Ci kilku wskazówek na temat tego, jak dobrać najlepszy model dla Ciebie i Twoich potrzeb. Odsyłam Cię też na naszą stronę, gdzie jest duży wybór sprzętu sportowego: http://www.sapphire-sport.com/pl/kategoria,orbitreki,5/. Zapraszam do kontaktu!

Gość gość
a ja bym ci zaproponowała jednak żeby nie chudnąć szybko i na siłę, bo to się może niekrzystnie na tobie odbić, oczywiście możesz przez miesiąc się głodzić, pocić i męczyć i osiagniesz efekt, ale bardzo szybko wrócisz też do wagi pierwotnej, albo nawet osiagniesz wyższą. Możesz spróbować iq green i ogarniczyć słodycze, smażone, pic duzo wody i osiągniesz efekt na pewno dużo zdrowiej, ale nie taki jakiego byś oczekiwała po tylko miesiecznej kuracji. dołóż do tego bieliznę wyszczuplającą i odpowiednio dopasowana kreację, a potem kontynuuj odchudzanie.. troche za pozno sie za to zabrałaś :)

Gość gość
Moim zdaniem warto chudnąć przede wszystkim zdrowo i z głową, w przeciwnym razie efekt jojo murowany niestety... Ja zdecydowałam się na catering dietetyczny od http://maczfit.pl i schudłam już łącznie 8 kilogramów. A co najważniejsze - jem zdrowe, pełnowartościowe posiłki. :)

Gość gość
@gość 2016.11.03 zgadzam się z Tobą w 200% szybkie chudnięcie nie ma sensu, bo raz, że jest niezdrowe dwa efekty nie będą trwałe - zeby mówić o trwałych efektach to trzeba sie na serio skupic przy jadłospisie dużo warzyw, owoców, można dodać iqacai dla przyśpieszenia metabolizmu i nie siedzieć na kanapie :)

Gość furiola
Odchudzanie to długi proces i najlepiej byłoby zmienić swoje nawyki żywieniowe na stałe, a nie tylko na czas diety. Więc serio nie ma się co z tym spieszyć, bo efekt jojo Cię powali. spróbuj też z jagodami acai w necie fruwają w dobrych cenach. ja dzięki nim schudłam 12 kg.

Gość gość
Ja schudłam dzięki ketonom malinowym - są różne suplementy - ale chyba teraz najsilniejszy jest ten www.slimmer.fit

Gość gość
Jestem osobą która bez sprawdzenia czegoś nie polecałaby tego, ale Foreverslim została przeze mnie przetestowana i mogę z czystym sumieniem napisać, że ten preparat działa . Po całej 3 miesięcznej kuracji zrzuciłam 15 kilo co jest dla mnie super nawet o większej ilości nie myślę, a i przy tym nie miałam żadnych efektów ubocznych.

Gość gość
Stosowałam Foreverslimi i to właśnie dzięki niemu udało mi się schudnąc.Ważne są również ćwiczenia.Bo co z tego że schudniemy skora nasza sylwetka nie będzie ładna.Polecam ćwiczenia aerobowe.

Gość Annkaaaaa
Moim zdaniem trzymanie się zasad zdrowe diety i te 5 posiłków dziennie to najtrudniejsza sprawa. Dlatego zaczęłam zamawiac catering wygodnadieta.pl