Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niedosłyszacy dlatego zawsze będę sam

Polecane posty

Gość gość

Miałem szansę na miłość ale przez to wszystko zepsułem bo mam mega kompleksy i nie mogę się z nikim dogadać. Zawsze już będę sam

Gość gość
Możesz nie słyszeć, wystarczy ze na koncie bankowym badzie ze sześć zer z jedynka na przodzie !

Gość gość
współczuję, też jestem niepewna siebie i przez to wiele tracę w życiu. Jednak wybacz, ale niedosłuch to nie jest jakaś straszna wada. Znam chłopaka głuchoniemego, który ma fajny charakter i ciekawą osobowość i wianuszek bab w okół. Nie wiem jak się z nimi dogaduje, może tak ja ja kiedyś w obcym kraju jak nie znałam języka - na migi :D

Gość gość
Ale ja tak mam od niedawna bo kiedyś byłem normalny. Nie mogę się do tego przyzwyczaić

Gość nic nie slyszalem
Pomysł w inny sposób. Nie musisz słuchać codziennego trajkotania swojej baby. Z drugiej strony, masz rację jesteś sam dlatego , że żadna nie będzie Ci mogła p******ic nad glowa

Gość gość
Ja byłam z niedosłyszącym, był skończonym dupkiem, na jedno ucho słyszał 20% a na drugie 80%, rzadko nosił aparat, bo się wstydził, jak gdzieś z nim szłam, albo siadałam koło niego to musiałam być zawsze z jego prawej strony, żeby słyszał co mówię.

Gość gość
Od niedawna nie slyszysz?i dlatego uwazasz sie za nienormalnego?powiem ci,ze glupoty opowiadasz.Bylam w zwiazku 4 lata z mezczyzna,ktory od dziecka nie slyszal.tez mial kompleksy z tego powodu,chociaz niepotrzebnie i to samo gadal tak jak ty.niepotrzebnie sobie tak wmawial,bo radzil sobie b.dobrze w zyciu,do tego byl cudownym czloowiekiem,z***biscie przyst6jnym i tez kobiety za nim latalz jak wsciekle.niestety to jego niskie poczucie wartosci doprowadzily go do zawa i naglej smierci.

Gość gość
Tylko ze mi w badaniu sluch wychodzi idealny. A ja nie slysze dobrze i mam wrażenie zatkania i to nie wosk bo plukali setki razy

Gość gość
ale to tez nie powod zeby od razu wpadac w kompleksy.moze to podloze neurologiczne?porob badania i moze jakies konsultacje z innymi lekarzami.

Gość gość
Latwo się mówi nie wiesz jak ktps taki sie chuujowo czuje

Gość gość
akurat wiem,bo sama mialam problemy ze sluchem jak ciagle chorowalam na zapalenia oskrzeli,krtani i musialam sie latami leczyc,az w koncu pokonalam te chorobska.ile ja lekarzy odwiedzilam ale warto bylo,bo dzisiaj mam z tym spokoj.moge tylko zyczyc ci tego samego.