Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny ideał z wyglądu ponad 95% kobiet twierdzi, że to idealny facet z wyglądu

Polecane posty

Gość gość
gość dziś s********j frajerze mówie o ponad 200 kobiet które twierdzą, że ten facet jest bardzo przystojny to nie moja opinia tylko kobiet więc? zrobiłem prowokacja wrzucałem zdjęcia na portale randkowe, pokazywałem na czatach i ten facet i nie tylko on robi ogromne wrażenie z przyjemnościa każda by się z nim przespała.

Gość gość
gość dziś po drugie widze na jakich mężczyzn kobiety lecą zazwyczają na metroseksualnych i to jest ich ideał.

Gość gość
nie jest brzydki ale fryz mi sie nie podoba

Gość gość
gość dziś A ja widze od czasów gimnazjum, że lecicie zazwyczaj na lalusiowatych chłopaków/mężczyzn i do tej pory takie macie oczekiwania.

Gość gość
Wygląda jak kobieta przebrana za faceta. Albo jest fryzjerem.

Gość gość
Teraz pożądane są cechy kobiece u faceta Zazwyczaj lecą na mężczyzn którzy mają damską twarz.

Gość gość
Autorze, a te kobiety które uznają go za ideał ile mają lat? średnia wieku to 16 lat? Takim może się podobać, ale dojrzalsze kobiety jednak wolą kogoś, kto nie jest tak SKUPIONY NA SOBIE, a głównie to razi na tym obrazu, takie zbytnie skupienie na swoim wyglądzie, że można mieć wrażenie, że nic więcej go nie interesuje (narcyzm który nie jest pociągający). Mnie brakuje głębi w tym człowieku, a żaden model, który ma pustkę w sobie, czy mało bogactwa wewnętrznego, nie ma "tego czegoś". v Lubię jak w mężczyźnie jest jakaś nutka zdecydowania, energiczności, waleczności w pozytywnym sensie. Ten tego nie ma, więc mam poczucie, że trzeba by było się nim zaopiekować jak synem a nie partnerem do związku np....

Gość gość
Ten Ralph Fiennes super wygląda, męsko, bo widać w nim charakter... Świetnie też zagrał, w "Wichrowych wzgórzach" szalonego acz męskiego :)

Gość gość
Popieram autora kobiety pragna by on je pokryl. A te w temacie co pisza negatywnie to dlatego ze zdaja sobie sprawe ze u takiego przystojnego i atrakcyjnego mezczyzny nie maja szans ale to i tak go pragna!

Gość gość
Kobiety dzisiaj zmienily gusta i takie wymodelowane typki sa dzis idealami.

Gość gość
Rany, znowu zdjęcie tego cipciusia. Patykiem takiego zniewieściałego chłopaczynki bym nie tknęła.

Gość gość
Rany, znowu zdjęcie tego cipciusia. Patykiem takiego zniewieściałego chłopaczynki bym nie tknęła.

Gość gość
Ta cipcia ze zdjęcia? Na pewno ma chłopaka:)

Gość gość
Popieram autora kobiety pragna by on je pokryl nie wyglada na zdatnego do krycia czegokolwiek, nawet nie wygląda na kogoś kto ma ptaka w spodniach

Gość gość
Przecież to jakiś zniewieściały dzieciak, a nie mężczyzna. Może dla nastolatki to byłby ciekawy okaz, ale dla dorosłej kobiety?

Gość gość
gość dziś Dla 18-26 Tak ideal dla dojrzalych kobiet

Gość gość
gość dziś Dla 18-26 Tak ideal dla dojrzalych kobiet

Gość gość
No Way!!! Ten gość jest kompletnie niemeski...

Gość gość
Ładny, pasuje do torebki. Facet nie ma być ładny tylko męski z wyglądu (jak i z zachowania). Taki nie obroni kobiety bo jest za chudy w uszach a przez ciągłe skupienie na swoim wyglądzie taki typ jest zazwyczaj niedojdą życiową

Gość gość
lalka malowana anie chłop

Gość gość
Alan Rickman to było ciacho :) A z naszego podwórka - Dorociński. Jake Gyllenhaal w niektórych filmach daje radę, Alexander Skarsgard. I ten młody aktor, który gra Bjorna w Wikingach. A ten ze zdjęcia to jakaś lalunia dla trzynastolatek.

Gość gość7913
No dajcie spokój. Co to dziecko ma na głowie? Oczka śliczne, ale pogadamy jak zmężnieje. heheh. Polecam zakup oryginalnych, modnych i sportowych butów na http://converse-sklep.pl/pl/

Gość gość
To juz większość lesbijek jest bardziej męskich od niego. Ohydny.. to jest w ogóle Polak?