Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to kwalifikuje mnie do cc?

Polecane posty

Gość gość
a czemu ma sobię nie zrobić cesarki ludzie.... już nie róbmy z siebie męczenników ..kurde jak ja widzę w jakich męczarniach rodzą się te dzieci i jeszcze te p***y niechcą sobię nacinać krocza a i tak po takim porodze masz p**de jak czapka to lepiej żeby dziecku połamali obojczyki podczas porodu ale co tam poród naturalny to tak jak ktoś napisał wyżej jak w afryce. Przestancie się oszukiwać poród naturalny to nie takie fajne . Ja rodziłam naturalnie i wcale tego milo nie wspominam fakt faktem szybko się zapomina ale na drugie dziecko chętnie bym sobie zrobiła cc i nic do tego nikomu.

Gość gość
Szkoda że autorka nie dała sobie spermy wszczyknac szczykawka bo sex to też wysiłek i jeszcze by jej zaszkodził na jej liczne choroby

Gość gość
gość dziś Szkoda że autorka nie dała sobie spermy wszczyknac szczykawka bo sex to też wysiłek i jeszcze by jej zaszkodził na jej liczne choroby xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Uspokój się, nie nasza wina,ze masz krater. Trzeba było kombinowac cc, zamiast teraz szydzić z tych, które nie chcą skończyc tak jak ty z macicą w gaciach:classic_cool:

Gość gość
a może poprostu boi sie porodu a ty pewnie nie rodziłas i nie masz dzieci ??? rodziłaś wiesz co i jak i do czego ???? Nie wszyscy sa tak wszystko wiedzący jak wy .....

Gość gość
Dla mnie ten cały poród siłami natury to się do g****a nadaje zamknijcie człowieka w ciasnej dziurze i każcie mu tam siedzieć ze dwie godziny z scisnieta czaszka w hałasie krzykach nikt sie pewnie nigdy nie dowie co takie dziecko czuje. Dla mnie to się panu bogu nie udało dla tego dobrze sobie pomóc. Gadanie że dziecko jest zdrowsze po sn niż po cc to bujdy.

Gość gość
poród naturalny hahaha zwłaszcza po podaniu oxytocyny. sama natura!

Gość gość
Dzisiejsze porody sn mają niewiele wspólnego z naturalnością i szczerze mówiąc wolę cc, niż wywoływany poród plus nacięcie. Autorko jeśli dasz radę, to załatwiaj cc.

Gość gość
Ja właśnie miałam cesarke i wiem ze jest do d**y zarówno dla dziecka jak i dla mnie