Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kąpiecie się ze swoimi dziećmi?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się czy kąpiecie się w wannie ze swoimi dziećmi oraz jeśli tak, to ile lat mają dzieci i jakiej są płci. Kąpiecie się z nimi nago czy w stroju kąpielowym?

Gość gość
Czasem tak jak mamy dużo czasu, bo to frajda. Córka ma rok. Synek już starszy, kąpie się tylko sam, ale tak do drugiego roku z hakiem się zdarzało.

Gość gość
Już nie, synek ma 5 lat. Ale jak miał jeszcze 3 albo 4 to rzadko bo rzadko się zdarzało, wcześniej- często, przestałam jak zauważyłam że dla niego nagość nie jest już czymś oczywistym, że nie biega goły po mieszkaniu, zamyka się w toalecie zamiast szukać towarzystwa jak do tej pory, patrzy uważnie jak wejdzie kiedy się przebieram. Ale z mężem jeszcze czasem kąpie się razem i zupełnie inaczej już na niego reaguje, bo "tatuś jest taki jak ja". Pewnie też za góra rok przestanie. Nago, bo w wannie kąpiemy się nago, jedynie dorośli opłukiwali się prysznicem przed taką wspólną kąpielą.

Gość gość
12:07 obrzydlistwo. nie wypowiadaj się więcej. dorosły facet z ptakiem na wierzchu z 5 latkiem , tato tato masz to samo co ja miedzy nogami tylko większe!:/ ohydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. dla mnie osobiście mega slabe jest to jak facet kapie się z dzieckiem czy to rocznym czy 5 letnim, niech zalozy gacie basenowe do hooja wafla. co innego kobieta , ja jeszcze z córka się nie kapalam ale będę na pewno jak będę miała na to czas , corka jest mala, ma roczek , ale maz na pewno kapac się z nia nie będzie!! a jak bedee miała kiedyś syna to niech się pluska z ojcem ale w gaciach !

Gość gość
Temat jest pedofilijny..

Gość gość
nie, bez przesady. Dziecko nalezy chronic od nagości doroslych osob

Gość gość
gość z 00:00 popieram całkowicie. 5 latek patrzący się z zaciekawieniem jak mama sie przebiera? trąci zboczeniem. Tata nago z 5 latkiem? jezusie. Moze stroj zalozyć. Jakaś zboczona rodzina. Moja siostra sie kapała z synkiem do 2 lat i zawsze w stroju. Ale maja taka wypasiona okrągłą, duzą wanne. Jak zrobiła pianę to ich widac nie było. Ale zawsze i tak w stroju.

Gość gość
A po co? Mamy zupełnie różne pory mycia, więc nie.

Gość gość
nie mam dzieci ale juz teraz wiem ze to by nie przeszlo.ale na polnocy e. ludzie siedza nago w saunie od wiekow.jescze jak para to rozumiem, ale rodzice z dziecmi?raz bylam na basenie, babki bez krepacji siedzialy razem z dziecmi, oddzielnie meska i zenska, ale malych chlopcow (tak do 7 lat) braly do babskiej

Gość gość
Gość 00:00 masz rację w 100 % to obrzydliwe. Dla mnie chore ile by dziecko nie miało lat nie wolno się z nim kąpać razem a tym bardziej całkiem nago . Dla mnie to obrzydliwe. W ogóle co to za temat jest? Kto zakłada takie tematy? :/

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego uważacie, że nagość jest obrzydliwa. Obrzydliwe jest obsceniczne zachowanie, ale nie nagość sama w sobie, która jest piękna. Nie kąpię się z dziećmi, bo nie lubię, ale nie panikuję gdy zobaczą jak się przebieram. Chodząc na basen korzystamy z koedukacyjnej szatni rodzinnej a raz na jakiś czas chodzimy wszyscy razem do sauny, bez podziału na męskie i damskie. Córka ma 2 lata a syn 4. Uprzedzając - niemieszkamy w jjakimś mistycznym kraju, tylko w Polsce. N

Gość gość
8.47 popieram. Nagość jest normalna i naturalna. Robienie z tego tabu jest chore.

Gość gość
15.42 przegięcie w drugą strone też jest chore...

Gość gość
Ekshibicjonizm jest chory ale nie wspólna kąpiel.