Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
horoskopy

Czy jest to związek karmiczny?

Polecane posty

Indywidualnie obliczane horoskopy urodzeniowe, zawodowe, partnerskie, na przyszłość Data, dokładna godzina i miejsce urodzenia pozwala wykreślić indywidualną i niepowtarzalną mapę nieba, towarzyszącą i ewoulującą z nami do śmierci. NIe ma to nic wspólnego z gazetowymi horoskopami i podziałem na 12 znaków Zodiaku! Taki horoskop to kwestia kilku godzin pracy i analizy, wystarczy raz w życiu sobie zrobić - Kto ma tą wiedzę, temu łatwiej żyć ! Ukazuje z jakimi predyspozycjami przychodzimy na świat, w jakich dziedzinach życia mamy szansę na sukces a w jakich napotkamy trudności, nasze wady i zalety, ukryte talenty. Pokazuje też z jakimi osobami nam po drodze, a z kim niekoniecznie. Tranzyty planet natomiast przygotowują na ważne wydarzenia z różnych dziedzin. Z ręką na sercu zapewniam, że WARTO to wiedzieć ! Można zamówić dla siebie , swojego partnera , dziecka - aby poznać jego osobowość i przyszłość. Sporządzam również horoskopy porównawcze (dwóch osób) np.przyszłego partnera/-ki - sprawdż, z kim się związałaś/-eś ;-) Żadna praca nie hańbi - ja uczciwie, solidnie i rzetelnie stawiam horoskopy indywidualnie wyliczane na podstawie danych. Cena promocyjna 100 zł w tym bardzo dokładna analiza + mapa nieba posyłam na maila + 2 godz rozmowy telefonicznej podczas której objaśniam wszystko krok po kroku Cena 50 zł wersja skrócona, jeśli chciałabyś znać ogólny zarys, ale inwestycja w pełny horoskop z tranzytami wydaje Ci się może póki co zbyt kosztowna, masz jakiekolwiek obawy lub chcesz po prostu spróbować jak to działa... Do analizy potrzebuję bardzo dokładne dane urodzeniowe - zwłaszcza godzina urodzenia jest ważna dla mnie przy określaniu domów horoskopu i czasu działania poszczególnych wydarzeń w życiu tzw. tranzytów (tzn. kiedy czego się spodziewać np. w 2017r marzec zmiana pracy itp. - taki przykład tylko) Dyskrecja i zadowolenie GWARANTOWANE ! Każdy ma wolną wolę i świadomosć, a astrologia pomaga poznać nasze predyspozycje i tzw. karmę Jeśli nie musisz, nie krytykuj. Naprawdę polecam każdemu sobie zrobić taką analizę - to działa !!! Dziękuję za podbijanie wątku :-) W razie co proszę o PW. Najlepiej jak się zdzwonimy i pogadamy po prostu ! jestem w pełni uczciwą i wiarygodną osobą i tego też oczekuję od innych - co dajemy innym, to do nas wraca :-) Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować