Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie spod jakiego znaku zodiaku wg waszych obserwacji są najgorsi?

Polecane posty

Gość gość
bliźnięta- psychopaci 100%

Gość gość
Zdecydowanie skorpiony. W tym temacie nagle kazdy skorpion atakuje podobno tylko, gdy sam jest atakowany, problem w tym, ze dla zadufanego w sobie skorpiona atakiem i obrazą majestatu jest doslownie wszystko, co jest nie po ich mysli. Potrafią nienawidzic kogos za to, ze smiał odniesc wlasnymi silami jakis sukces i sie ze skorpionem nie podzielic (bo niby z jakiej racji). Skorpion to zawistnik i manipulant, leniwy ale cwany i chętnie podpinający sie pod sukcesy innych. Wystarczy wiec, ze nie dajesz się skorpionowi wodzic za nos i nie zamierzasz go targac na plecach a to juz dla niego powod do ataku. A zeby usprawiedliwic swoje zlosliwosci, czesto jeszcze podkoloruja w swoich zrytych baniakach dana sytuacje.

Gość gość
Skorpiony to zdecydowanie najgorsi ludzie. Moj dziadek, tata i teść są z tego znaku. Jak bym miała opisać ich to straszne sknery, uparciuchy, zazdrosnicy, wyśmiewni, w łyżce wody by czkowieka utopili, panowie i władcy miejący o sobie dobre zdanie, oni maja tylko racje , nerwowi itd. Generalnie według mnie skorpiony nie maja zadnych zalet tylko wady i najlepiej omijać ich szerpkim lukiem.Ciężkie we współzyciu z innymi ludzmi sa też byki i koziorożce ale i tak skorpiony przebijaja wszystko.

Gość gość
Skorpiony to zdecydowanie najgorsi ludzie. Moj dziadek, tata i teść są z tego znaku. Jak bym miała opisać ich to straszne sknery, uparciuchy, zazdrosnicy, wyśmiewni, w łyżce wody by czkowieka utopili, panowie i władcy miejący o sobie dobre zdanie, oni maja tylko racje , nerwowi itd. Generalnie według mnie skorpiony nie maja zadnych zalet tylko wady i najlepiej omijać ich szerpkim lukiem.Ciężkie we współzyciu z innymi ludzmi sa też byki i koziorożce ale i tak skorpiony przebijaja wszystko.

Gość gość
Hahaha nie posrajcie się z wrażenia

Gość gość
Bliznieta - zdecydowanie NAJgorszy znak. Skorpion moze i wcoorfia, ale w gruncie rzeczy jest nieszkodliwy na dluzsza mete, czasem do srra jakims do bolu szczerym komentarzem, ale za tymi ktorych kocha skoczy w ogien. Blizniak na odwrot, niby mily w obyciu, powie to co ktos chce uslyszec, a naprawde tylko czeka zeby kogos zniszczyc.

Gość gość
skorpiony to psychopaci 100%. Trzymajcie się ludzie jak najdalej od tego badziewia. Jak nie oddasz skorpionce pół swojej wypłaty, bo psycholka sobie ubzdurała, że jej się haracz należy, to ci szkód narobi i w sądzie sama powie, że ma żółte papiery więc wolno jej wszystko.

Gość gość
Wagi są okropne, wcale nie wyważone, zmienne pod każdym względem! Skorpiony - czy ja wiem? Dużo mam skorpionów w rodzinie, wszystkie są porównywalne z charakteru. Mnie wkurzają, ale złe nie są :D Ja jestem lwem, sama przez długi czas myślałam, że to najgorszy znak. Gdzieś kiedyś przeczytałam, że pani lwica szuka osła z workiem pieniędzy i w moim przypadku... nie byłoby to takie złe wyjście :D Dlatego uznawałam swój znak za ten pragnący bogactwa, życia w luksusie, myślący o sobie, pragnący zwrócić na siebie uwagę. Być może to tylko mój charakter (pewnie właśnie mnie zhejtujecie mówiąc, że to charakter!), ale nie jednego lwa znam, nie jedną rozmowę słyszałam.. :) Podsumowując; najgorsza jest waga. Inne nie takie złe.

Gość gość
czasami uzywam zamiennie slowa bliznieta ze slowem psychopata ,ta sama grupa semantyczna, dobrze wam radze, wystrzegajcie sie BLIZNIAT

Gość gość
Mój nauczyciel muzyki byl blizniakiem i razu pewnego uderzyl mnie w glowe fletem szkolnym. To chorzy ludzie.

Gość gość
Ja sie o dziwo doskonale dogaduje z bliznietami, moze dlatego, ze moi rodzice to bliznieta, wiec wiem czego mozna sie po tych znakach spodziewac i gdzie w razie czego "uszczypnac" (jestem rakiem). Nie dogaduje sie ze skorpionami, skorpiony są jadowite i dziabią czasem bez powidu, a ze rak w samoobronie tez potrafi dotkliwie uszczypnac to popadamy czesto w konflikty.

Gość gość
Chyba nie jesteście az tak GŁUPI , żeby wierzyc, ze pol MILIARDA ludzi spod barana czy innego "ma takie same cechy i sa fajni," albo nie. Co za brednie.

Gość gość
Dziwne ja jestem skorpionem mąż rakiem i jest ok juz 16 lat razem brednie tu pociskacie

Gość gość
Moj wuj jest skorpionem. Jest uparty zaborczy. Nie mozna niczego mu powiedziec bo zaraz sie zlosci ubliza i bluzni i krzyczy. Sam otwarcie mowi ze on ma zawsze racje i jemu nikt niczego nie powie.

Gość gość
Muj wuj jest blizniakiem. Typowy PiS-owiec, katol beton, nie stroni od alkoholu i zawsze na weselach zasypia z glowa w talerzu. Bardzo niemily w obyciu czlowiek, ciotka jak sie napila kiedys powiedziała, że zaluje ze nie wyszla zamąz za takiehgo Mietka (Skropiona), bo to obrotny chlop i ma swietnie dzialajace lokalne przedsiębiorstwo. Abstynent na dodatek.

Gość gość
Ale durna jestes trollko! Bezplodnosc? Czy inne desperackie zaburzenie.

Gość gość
obie jesteście yebnięte :-D

Gość gość
jednak skorpiony to najgorsi psychopaci. świadczy już o tym to co ta psycholka korpionka wymyśla i tu wypisuje :D

Gość gość
To pewnie yebnięta broken albo ta schizofreniczka co jej bękarta kiedyś zabrali.

Gość gość
obstawiam, ze to schizofreniczka, bo to ona non stop siedzi w necie na forach i brednie smaruje. pewnie znów ma atak, bo leków nie bierze :D

Gość gość
spoko tu szaleje psychiczna skorpionica co nie bierze leków o psychiatry :D:D

Gość gość
Ja mam 1,5 roczna córkę byka i na drugie dziecko się chyba nie zdecydujemy. Neurolog, psycholog, chodzi my wszędzie by coś zdziałać. Byle co i jest atak szału i walenie głową w podłogę. Nie wspomne o biciu. Każdy mi mówi, że jeszcze takiego nerwusa nie widział.

Gość gość
08;37 spoko ;-) to ja z 08;13. Mama opowiadała,że jak sie urodziłam byłam największą rozdarciuchą oddziału ;-) i sam ordynator tak mnie nazwał ;-) Potem dniami i nocami płakałam,marudziłam...byłam najedzona,przebrana a mimo to wiecznie mi coś nie pasowało ;-) w życiu dorosłym jestem spokojnym człowiekiem i raczej nie duszą towarzystwa. Nie lubię nieoczekiwanych zmian.

Gość gość
No tak ,czyli jak ktos ma swoje zdanie i nie boi sie o nim glosno mowic, to od razu psychol albo bezplodny :) no super cieszy mnie wasza logika, szkoda tylko ze prawdziwymi debilkami jestescie tutaj WY blizNIaczki sfrustrowane. Skorpion to synonim inteligencji i klasy, blixnięta to synonim glupoty i psycholstwa ,takie sa fakty ,ale widocznie soe lubujecie zbytnio w eskapizmie haha jaki zal

Gość gość
:P najgorsi sa ludzie: - bez względu na znak zodiaku tacy którzy nic sobą nie reprezentują i nic nie osiągnęli w życiu sami nieudacznicy/ nieudacznice życiowi/we. i koniec kropka.:p

Gość gość
no tu widać że bliźnięta = skorpion jesteście siebie warte krzykaczki ,przekupy itd. itp.

Gość skorpionkaaaa
gość 2016.10.15 Wściekła kur/wa skorpion otruła mi psa i za to taki w/pi/er/do/l dostanie, że jej łeb do trumny nie będzie pasował. x z chęcią pomogę ci ją obić :)

Gość gość
ale psycholstwo tutaj ja prdl :-O