Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie spod jakiego znaku zodiaku wg waszych obserwacji są najgorsi?

Polecane posty

Gość gość

wiem ,że w takie rzeczy sie nie powinno wierzyc ,ale cholera cos w tym jest...najgorsze znaki zodiaku wg mnie to skorpiony i raki..znam wiele osob spod tych znaków i wszystkie one są paskudnie dwulicowe i wredne.

Gość gość
Żyje w XXI wieku i nie wierzę w horoskopy, znaki zodiaku przeznaczenie i św. Mikołaja.

Gość gość
waga wcale nie jest zrównowazona, wrecz odwrotnie

Gość gość
nie wiem w tej chwili jaki to znak ale mam szwagra i szwagierkę z listopada ona chyba 11.11 a on 20.11. Porażka.

Gość gość
już mam, to skorpiony. Najgorsi ludzie jakich znam, skąpcy, sknery, zazdrośniki, zachłanni. itd.

Gość gość
Najgorszy znak zodiaku to waga buja się buja i sama nie wie czego chce kłamie zdradza i jest wredna .

Gość gość
Raki ? Raki są spoko. Wiem bo jestem :) A tak na poważnie to co maja takiego raki?

Gość gość
BLIZNIAK DWULICOWY.PRAWIE ZAWSZE

Gość gość
Ja jestem bliźniakiem i jestem spoko człowiekiem. Raki to naprawdę psychole i dręczyciele, frustraci i despoci i malkontenci!!

Gość gość
najgorsi sa ci co wierza w horoskopy

Gość gość
Raki to także hipochondrycy!

Gość gość
Jestem skorpionem ,mój syn to tak !

Gość gość
(16.21) zgadzam się, facet rak taki jak w opisie

Gość gość
Tez zgadzam się że tacy sa faceci raki

Gość gość
SKORPIONY. Nie znam innych wrednych znakow. Kocham raki, facet rak to marzenie. To samo waga. super znaki.

Gość gość
Moim zdaniem również skorpiony i wagi. Znam kilka wrednych osób, które są skorpionami. Mój syn to waga i póki co z niego straszny łobuz. Brakło mu 1 dnia by być skorpionem.

Gość gość
Mój tata to skorpion i to najspokniejszy i najcichszy człowiek na świecie:-)

Gość gość
bezapelacyjnie bliznięta (i koziorozce w sumie też)

Gość gość
skorpiony maja skomplikowana nature i malo kto je potrafi zrozumiec ale ja znam same spoko osoby z pod tego znaku, ryby.... Kilka które znam próbowały popelnic samobjsto, paru odratowano, paru nie... Ogolnie slabe charaktery, raki wszystkie jakie znam to zapatrzone w siebie osoby nie liczace sie z uczuciami innych i to wg mnie najgorszy znak

Gość gość
bezapelacyjnie bliznięta (i koziorozce w sumie też) x a ty jaki znak jesteś? pochwal się nam. bliźnięta to najbardziej lubiani ludzie, bo są mili, towarzyscy i bardzo uprzejmi. do tego nie znoszą kłamstwa i chętnie pomagają innym.

Gość gość
wodniki, wagi, bliznieta, skorpiony

Gość gość
17:12 no chyba ci sei cos pomyliło, blixnięta to najgorsze fałszywce z całego zodiaku (drugie zaszczytne miejsce nalezy do koziorożcow) :) wredne, dwulicowe, fałszywe, o wrazliwosci plyty chodnikowej. Jak sie tylko dowiem, że ktos ma znak zodiaku bliźnięta, ucinam znajomosc a moj znak zodiaku to Skorpion, najwspanialsy z wszystkich znakow

Gość gość
gość dziś 17:12 no chyba ci sei cos pomyliło, blixnięta to najgorsze fałszywce z całego zodiaku (drugie zaszczytne miejsce nalezy do koziorożcow) wredne, dwulicowe, fałszywe, o wrazliwosci plyty chodnikowej. Jak sie tylko dowiem, że ktos ma znak zodiaku bliźnięta, ucinam znajomosc a moj znak zodiaku to Skorpion, najwspanialsy z wszystkich znakow x no widzisz a ja uciekam od skorpionów jak od ognia, bo to najczęściej najgorsza patologia i dno moralne. :D

Gość gość
Nie cierpię skorpionów

Gość gość
Skorpiony zdecydowanie. Są zmienne, puszczalskie, "wyżej srają niż doope mają", nie daj boże dowiedzą się o czyimś sukcesie to w łyżce wody utopią. Bliźniak ma dwie twarze. Jedna spokojna, uprzejma, miła, druga zdradliwa o niesamowitej inteligencji walenia wszystkich w maliny, są sztuczni. Wiem, bo mąż jest bliźniakiem. Wodnik zje Cię za inne poglądy, jest specem w każdej dziedzinie, wszystko wie najlepiej. Bez prawka napluje na zawodowego kierowcę za to jak jeździ. Przeważnie nie lubi zmian, nie lubi tłoków, fałszywych ludzi. Bywa wybuchowy, czepialski. Panna fałszywa. Lew perfekcyjny, drobnostkowy, dba o szczegóły, nerwowy, szczery do bólu, wierny. Jestem lwem i podobno wiele osób uważa ten znak jako jeden z lepszych.

Gość gość
Panny! skąpe, wredne, myślą tylko o własnej d***e.

Gość gość
oj bylam z lwem wiele lat i tez swoje mial za uszami. kazdy znak ma plusy i minusy

Gość hahahihihlehlehle
Ja jestem wagą. Uważam, że to niezbyt ciekawy znak. Waga ogólnie jest marzycielką, romantyczką - i tak, z tym się zgodzę, cały czas bujam w obłokach, jak jest dobrze, to szukam okazji, zeby coś się zadziało bo nudno, jestem niezrównoważona emocjonalnie, często kłamię, udaję dobrego zaradnego człowieka, a w rezultacie jestem leniwa, nieambitna, czekam ąz mi ktoś coś załatwi, sama nic, lubię porządek, wagi mają ciągutki do zdrad, dwulicowości... ale są na ogół spokojne