Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ponoć główna dyrektor polskiego fb Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Poyepane pisiory xxx PiS nie ma z tym nic wspólnego. Pani Sylwia należy do KOD i istnieją mocne przesłanki, że pozycję dyrektora polskiego oddziału fb wykorzystuje do usuwania treści niezgodnych z poglądami swojej partii - np ciągłe zgłaszanie strony JP2 Gw. małe dzieci nie przynosi skutku, ale strony patriotyczno-prawicowe, np. o Marszu Niepodległości znikają za "naruszenia regulaminu facebooka" bez złamania żadnego z jego punktów.

Gość gość
Chyba coś w tym jest, że piszą, iż Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci. Jak na razie FB histerycznie usuwa wszelkie informacje o tym. Niewinni tak się nie zachowują.

Gość gość
Administracja wykop.pl, portalu na którym to wszystko się zaczęło, też usuwa znaleziska o tym, że Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci. Coś musi być na rzeczy, fb ma takie układy, że Michał Białek się osrał i zaczął posłusznie wykonywać prikazy.

Gość gość
Ja tam na przykład nie jestem za PIS ale kiedy dowiedziałam się o stronie znieważającej w ohydny sposób papieża i o " reakcji " szefowej polskiego fb , czuję do tej pani wzgardę i obrzydzenie. Jeśli ktoś jest tak ograniczony iż uważa że postępowanie tej kobiety nie podoba się tylko pisiorom, to gratuluję dobrego smaku.

Gość gość
W ten sposób , posługując się argumentem że na drugiego można powiedzieć wszystko , jeśli nie udowodniono że tak nie jest, szefowa fb sama sobie ukręciła bat. Bo jeśli papież gwałcił, szefowa fb też to robiła; wszak nie udowodniono że jest inaczej.

Gość jbiuguyfguyf7t
czytam o tym na facebooku i na wykopie i w głowie mi się nie mieści, że michał Białek jest łajzą, który celowo cenzuruje informację o tym, że Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci. gdzieś czytałem, że ta pani robi to brudnym kijem. Mam nadzieję, że istnieją dowody, że to wszystko nieprawda. Ale póki co facebook i wykop jedynie cenzuruja strony. Oby się nie okazało, że i wykop i facebook potajemnie popieraja gwałcenie małych dzieci

Gość gość
Pisiory nie maja z tym nic wspolnego ale "przypadkiem" komentarz ze babka sympatyzuje z KOD :D Prawda jest taka ze ten zenujacy hejt robia pisiory + gimbusy. Zryte lby ktorym wmowili ze ich najwiekszymi wrogami jest jakis KOD i Francuzi, a oni sa wielkimi kozakami. Wszyscy korzystaja z anonimowosci, bo gdyby ryj wyplynal zaczeliby przepraszac ze "nie chcieli, nie wiedzieli.." :) Najbardziej zenujaca jest proba dorobienia do tego ideologii eksperymentu, walki u wyzsze idealy itp. Jedynie maly procent wystepujacych tu debili podpisalby sie imieniem i nazwiskiem. Reszta to rozkoszne peezdy schowane za monitorkami

Gość Grzesiek Malczewski
Moim zdaniem wyjaśnianiem tej sprawy powinien zająć się prokurator. Do tej pory nie dostaliśmy informacji, czy Sylwia de Weydenthal nie wsadza patyków dzieciom w od*yty, a przecież - jak słusznie zauważyła sama pani Sylwia - liczą się przede wszystkim fakty, choć to dla wielu polityków i społeczniaków może być krzywdzące. Póki co to NIKT NIE UDOWODNIŁ, że Sylwia de Weydenthal nie molestuje małych dzieci i nie wsadza im patyków w odby*y.

Gość Grażyna Lewkowicz
Kiedy pani Sylwia de Weydenthal przedstawi wreszcie niepodważalne dowody na to że nie gwałci małych dzieci? :O

Gość gość
Równie dobrze można odwrócić zagadnienie. Dlatego że ta kobieta jest z KOD , torpeduje strony o zabarwieniu prawicowym. Dlatego to robi . Przeszkadzają jej wpisy o Marszu Niepodległości a nie przeszkadza ją takie cyt:" Jan Paweł Ii wkłada patyk w dzieci" Po drugie. Co Cię obchodzi że to pisiory? Myślisz że to jakiś gorszy gatunek czlowieka? Że ludzie nie mają prawa mieć swoich poglądów? A czym wsławili się kodziarze? Obroną demokaracji na czele której stoi alimenciarz? Agenta Bolka? Obroną prawników, którzy w dużej ilosci w takiej Wawie okazali się zwykłymi złodziejami, wspolpracujacymi z mafią która zamordowała kobietę? Spadaj koleś. W d/u/p/ie mam że pogardzasz pisiorami. Skonczyło się wmawianie ludziom że jest jakaś elita.I co to za elita? Taka jak szefowa FB? Tolerujaca tak obrzydliwe strony? Żenada.

Gość gość
I nawet już nie chodzi tu że strona wysmiewała duchownego. Tu chodzi o zwykły humanizm. Wysmiewała, oczerniała , szydziła z człowieka starego, schorowanego. Obrzydliwa obrona zwykłej podłości przez implikowanie ludziom pisioryzmu. Gunvo Cię obchodzi jakie ktoś mam poglądy. Ty też chyba jakieś masz? Krową chyba nie jesteś?Niezależnie jakie ine są dla mnie takie traktowanie starego człowieka , pozwalanie na to. to zdziczenie.

Gość gość
Racja. Niestety. Bo chciałbym nie przyznać racji hmm pisiorowi. Akcja odwetowa jest rzeczywiście niesmaczna ale istotnie odnosi skutek. Facebook usuwa strony o pani Annie. Z usuwaniem tych papieskich mieli klopot.

Gość gość
gość dziś nie przetłumaczysz... wybacz, ale nie przetłumaczysz... bo albo tacy delikwenci stoją po przeciwległej stronie, tej anty-PiS-owej i to stoją w wersji ultra, albo to zwyczajnie zmanipulowany, karmiony TVN i GW motłoch, któremu wmówiono że rządząca partia i jej wódz to zło wcielone, z którym za wszelka cenę trzeba walczyć. Żeby nie było, PiS to nie jest do końca moja bajka, owszem robią o wiele lepszą robotę niż poprzednicy, ale niestety też panuje u nich nepotyzm i obsadzanie stołków wg. klucza partyjnego., ale to temat na inną dyskusje. Kościółkowy też nie jestem, ale takie ostentacyjne epatowanie pogardą dla kościoła również jest wg. mnie irytujące. Co do tej typiary z FB i kwestii podwójnych standardów portalu, cóż... Skądś to chyba znamy (o ile oczywiście ktoś się interesuje tematem) ;-) tutaj ciut więcej: www.wprost.pl/504621/Przedsiebiorstwo-WSI.html bo nie chce mi się wszystkiego przepisywać. konkluzja taka, że media to potężna machina opiniotwórcza i kto ma w łapie media ten ma władze, kiedyś były to tv i prasa, dziś internet.

Gość gość
gość dziś Racja. Niestety. Bo chciałbym nie przyznać racji hmm pisiorowi. xx hahahaha :O czyli "na złość babci odmrożę sobie uszy" :O sorry, ale polecam spoglądać na temat z szerszej perspektywy, a nie że to co powie PiS to z automatu jest oszołomstwem. Ja np. nie cierpię skompromitowanego PO, albo pajaców z Nowoczesnej, ale jeśli któryś z nich mądrze się wypowiada, to zawsze warto posłuchać, a nie z góry przekreślać ze względu na przynależność polityczną.

Gość gość
Wyobrażam sobie stronę :"Mistrzostwa śmiania się ze staruchów". Znając ludzi , nie wątpię że znalezliby się tacy, którzy by mieli ubaw. Dla mnie strona o papieżu była właśnie czymś takim. Te wpisy o śliniaczku , o breakdance ( bo papież się trząsł) i dużo gorsze, bo te podane to lajt .To samo już powinno zmusić szefową do dzialań a nie głupie tłumaczenie że to czy tamto. Czy trzeba być " pisiorem" żeby rozumieć takie rzeczy? Coż . Jeśli trzeba od dziś jestem pisiorem.

Gość gość
To moze wklejcie jakis link do tego oburzajacego wywiadu.

Gość male dziecko
to by bylo nie do pomyslenia. ciezko uwierzyc ze Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci

Gość gość
Lepiej być poyepanym pisiorem broniącym schorowanego starca niż yntelygentynym yntelygentem bawiącym się w szkalowanie chorego starca.

Gość gość
jaki link? jaki wywiad? wystarczy, że pracownicy, zarządzanej przez nią, polskiej filii fb, permanentnie olewali zgłaszane strony ohydnie szkalujące papieża, a kasowali wszelkie fanpejdże o narodowościowym charakterze, gdzie nie było łamania regulaminu.

Gość gość
Brak reakcji fb niestety spowodował akcję Zanim akcja poyepanych pisiorów gr***nęła, poyepane pisiory bezskutecznie prosiły niepoy****ych niepisiorów o zablokowanie profilu tego gnoja.

Gość gość
Lepiej być poyepanym pisiorem broniącym schorowanego starca niż yntelygentynym yntelygentem bawiącym się w szkalowanie chorego starca. x nikt nikomu nie zabroni szkalować schorowanego starca, cóż, tyle ile osób, tyleż poglądów i opinii. dla jednych JP2 był autorytetem, dla innych pedofilem, dla jeszcze innych kompletnie obojętny. Tu chodzi o podwójne standardy. Czemuż to polska filia portalu zarządzanego przez p. de Weydenthal z taka lubością blokowała strony Ruchu Narodowego czy Marszu Niepodległości dopatrując się w nich znamion niebezpiecznego nacjonalizmu, a tolerowała pedofilskie szkalowania JP2? ponoć portal jest dla wszystkich i jest pluralistyczny.

Gość gość
Nie zgodzę się. O ile duchowny we współczesnych czasach nie musi być przez społeczeństwo otaczany szacunkiem ( nie wszyscy są wierzący, są ludzie innych wyznań itd) to jednak starość, choroba powinna podlegać jakimś mirowi. To ogólnohumanistyczna przesłanka, która oczywiście idiotów nie zmusi do przemyśleń ale " elity" powinny trzymać nad tym pieczę. Tak więc o ile Ty Gościu skupiasz się na zagadnieniach pluralizmu w mediach społecznościowych, mnie bardziej oburza ta tolerancja dla pogardy humanizmu. Wstyd zatem, że osoba chodząca w marszach w Obronie Demokracji nie widzi nic złego , żadnego naruszenia praw ludzi starych i chorych. Ja w politykę się nie mieszam, ci nie znaczy że nie rozumiem celu tej akcji. Ona ma sens. Poczuj jak to jest kiedy nie możesz udowodnić że nie jesteś wielbłądem. I

Gość gość
Dajcie sobie spokój. To awanturuje się tu pewnie Sylwia de Weydenthal. Widocznie coś jest na rzeczy z tym stwierdzeniem skoro tak się zachowuje.

Gość gość
Sylwia de Weydenthal Naprawde g***** male dzieci !!?

Gość LidiaGdO
W wielu miejscach czytam, że Sylwia de Weydenthal gwałci małe dzieci. Z początku nie wierzyłam, ale taka ilość komentarzy w sieci nie wzięła się chyba znikąd ?

Gość szczerze zaniepokojony
Czy pani Sylwia de Weydenthal przedstawiła wreszcie dowody które jednoznacznie przeczyłyby krążącej po internecie informacji, że nie gwałci małych dzieci?:O

Jak na człowieka z małym IQ dużo poświęciłeś czasu Pani Sylwii. Ja zazwyczaj nie rozmawiam z idiotami. Dla twojego dobra pożegnam cię ozięble bo gotowy jesteś na mój temat napisać książkę, której i tak nie przeczytam. 🖐️

Gość gość
czemu w dalszym ciagu brakuje dowodow niewinnosc***ani Sylwii de Weydenthal? nie zalezy jej na oczyszczeniu swojego wizerunku? usunela fanpage z fb, w ktorym probowano ustalic fakty, juz nie wiem co myslec, wszystkie fakty sa przeciwko pani Sylwii

Gość gość
No tak jak Pan Jezus powiedział.