Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lipiec 2017 kto dołączy? :D

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny :) Wiem,że to jeszcze bardzo wcześnie,ale staramy się z mężem o dziecko (trzecie zresztą :P) i może są jakieś dziewczyny,które też się starają i chciałyby możliwie zajść na lipiec 2017? Wczoraj rozpoczęliśmy starania,chociaż dni płodne teoretycznie mam dopiero od jutra,ale różnie bywa,tym bardziej,że moje cykle bywają nieregularne. Dołączajcie !! :) Gdyby się udało, termin byłby ok. 12.07.2017 :)

Gość gość
Ja niesmialo dolacze ale nie wiem czy cos z tego bedzie,to moj 2 cykl,chociaz w tamtym rzeczywiscie malo sie staralismy. Mam 25 lat,staramy sie o 1 dziecko, jestem z okolic Kielc. :) Ostatni okres byl u mnie 1.10 a wiec w razie czego wychodzi lipiec. Mam nadzieje,ze bedziemy mogly tutaj sobie swobodnie pisac o naszych lekach i obawach. Powodzenia.

Gość justa912
Ja chyba już mogę dołączyć :) dziś beta 177 i rośnie, dwa testy pozytywne więc chyba się udało :-) i lekarza jeszcze nie byłam ale wg moich obliczeń rozwiązanie będzie w lipcu :) ogólnie co o sobie? Mam 25 lat i to bedzie moje pierwsze dziecko :) po 9 miesiącach starań udało się !:-))

Gość kaka93
Ja też się staram :) dopiero za 2 tyg robię test :) gdyby się nam udało to termin byłby na końcu lipca ( 28-30 ) :)

Gość Mama trojki
ja tez dołączam. Mam 37 na karku, trójke dzieci, ale jedno już prawie dorosłe wiec wyfruwa niedługo z gniazda, drugie 7lat, trzecie 3latka. od przyszłego miesiąca starania bo jeszcze chce pochulac na nartach w ferie zimowe i oby się szybko udało. celujemy w synka wiec łatwo nie będzie. trzymajcie kciuki.

Gość Mama trojki
w moim przypadku przed lipcem mam nadzieje ze test wyjdzie pozytywny, bo od razu raczej sie nie uda. daje sobie czas pol roku,aby bylo przed moimi urodzinami, bo pozniej juz raczej za pozno.